Cumparaturi online-Tara fashion
Raspunsuri - Pagina 3
claujro spune:
http://www.tarafashion.ro/scarlett/returnpolicy
uite aici, cred ca nu primesti banii inapoi...
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
claujro spune:
Fetelooooooooooooooor! Mi-a venit comanda (pe care am dat-o sambata)! Acasa (desi cerusem prin posta). La 14 m-au sunat sa ma intrebe cand pot sa mi le aduca, am spus la 15.00. La 15.00 fix au venit: fusta si cele 2 bluze+o esarfa cadou!!!
Super sunt! Sunt f multumita. Calitatea, lucratura, modelele, promtitudinea...m-au cucerit. Sunt incantata de "afacerea" pe care am facut-o! O sa mai comand de la ei.![]()
Va multumesc de idee.
Va pupic pe toate!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
amik spune:
aoleu!au sunat?de pe mobil?
si pe mine m-a sunat un nr pe la 1 jumate dar conduceam si nu am auzit!!!daca erau ei?????

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Anderra spune:
Si pe mine m'au sunat pe mobil sa confirma comanda si adresa tot azi ..insa eu sunt din COnstanta asa ca ma stept pe maiine sau miercuri sa primesk coletul la posta ..
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eu camasa alba lunga cu volane la maneci, tunica ciclamen si fusta asimetrica. Sa vedem ce o iesi!
mamica debaietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
Despre www.tarafashion.ro/scarlett/products/sales/Double-fril-blouse" target="_blank">aceasta camasa este vorba ???
Daca da , spune-mi te rog , ti se potriveste ca marime , adica daca porti 42 si ai comandat 42 e Ok ? Ma gandesc la faptul ca e material crep si sa nu se traga peste piept !!!
albumele noastre
Victoria spune:
M-ati corupt...Am comandat si eu ieri fusta aia roz cu volane, sunt tare curioasa cand o sa mi-o aduca si cum o sa fie...
V
veni, vidi, Victorie!
claujro spune:
Anacezara, NU! E vb de tunica aia lunga cu volane la maneci.
Iar pt masuri fa cum au spus fetele, masoara-te si vezi ce corespunde in tabelul lor, risti sa ai mai putine surprize.
Pupici!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
Victoria spune:
Deja a si sosit fusta mea, comandata ieri.Mi-a spus mama ca e frumoasa - aia astept s-o vaddddddddd
V
veni, vidi, Victorie!
dianaiulie2009 spune:
Transportul e trecut la ei pe site , mai exact www.tarafashion.ro/scarlett/delivery" target="_blank">aici.
albumele noastre