Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Hei, Moka ! Ai ales bine spitalul ! Chiar si doctorul !
O sa fie bine ... daca n-ai nascut deja !

Da Roisin ! Bine ai facut! Totul e sa fii remarcata ! Si eu am .... reusit !

mama L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut !!
ochinegri, nici eu nu am putult sa vin pe 12 la intalnire, asa ca...
voi ce mai faceti?
sa iti dau o veste buna(si una proasta)
1. Puia mi-a propus cezariana si nu a mai fost nevoie sa il mai conving eu. In urma ultimei ecografii(la Sedan)s-a vazut ca bb nu s-a intors, e cu funduletzul in jos si Puia e convins ca nu se mai intoarce si vrea s imi faca cezariana
2. Intre 27 oct si 15 nov este plecatla un congres in SUA...si deci....e musai sa nasc la 40 de saptamani...termenul este 14-21 si Puia baga mana in foc ca eu voi ajunge la termen( cica:ai incredere in instinctul meu care nu m-a inselat niciodata !!!)
Oricum, vinerea asta m-a chemat sa ma puna in legatura cu Ciprian Cristescu...in caz ca se intampla ceva pana vine el, sa nu ma lase in pom...
o sa va tin la curent......
Vad ca au aparut gagici noi...ce frumos....
Moka o fi nascut???
Ai dreptate ochinegri,Dr. Lemnete e f. bun, stiu si eu pe cineva care a nascut cu el si a fost OK.

Ce mai fac bb-ii vostri??
Pisi, ce iti mai face papusica?
hai ca mai vorbim. am auzit ca se indreapta vremea si asa mai am curaj si eu sa ies din casa....
va pupic pe toate !!!!

Kokolina- 36 saptamani care isi face bagajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Buna fetelor, sunt in sase saptamani de sarcina si in cautarea unui medic. Dupa indelungi informari, m-am oprit asupra dr Puia. Dati-mi va rog un sfat cum ajung la el.
Multumesc, Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Hai ca ma bag peste sobektu vostru
Si eu tot cu Puia am nascut si tot prin cezariana. La eco pe la 7 luni jumate bb era cu funduleti si l-am intrebat speriata: imi faceti cezariana? la care Puia a zis ca nu. Nu vroiam sub nici o forma cezariana si pana la urma de ce mi-a fost frica de aia nu am scapat, dar nu-mi pare rau, mai bine ca a fost asa. La mine au aparut complicatii in ultimul moment(bb se intorsese cu capul, nu asta era problema), cordonul de 2 ori in jurul gatului la bb si lichidul verde, de asta mi-a facut cezariana - la 40 de saptamani. Dar suntem bine si eu si bb.
Nastere usoara si multa sanatate!

P.S E un tip de treaba Cristescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zazzie78 spune:

Getuta,
Iti dau un numar de telefon de la cabinetul unde face consultatii, sa te programezi (vezi ca nu e in tara pana pe 15 noiembrie): 224 9374. E chiar lipit de maternitatea Giulesti, in stanga spitalului cum te uiti la poarta. Spui ca vrei o programare la Dr. Puia si o sa te ontrebe cum te cheama si daca pentru sarcina.
In cate luni esti?

Roxana

Mergi la inceput

Hei, ce-ai facut Shakiro !!!!!
S-a luat prin telefon ... de la mine ?!!!!!
Si baiat, si pelvian ?!!!! Mai mult ca sigur are, ca si BBele meu cam 4 kg, ca de-aia n-a avut loc sa se mai suceasca ! Un BB mare este un lucru bun, bravo !

Vazusi Pisii ce-a facut Shakira ? Ti-am zis io ca albesc in cap pana naste !

Buna Getuta !
Buna Zazzie78 !
Ma bucur sa va "aud" !
Hei Moka ! Cum te simti ! Esti o eroina in 40 sapt., io n-am rezistat decat 38 ! Tinem pumnii ... stransi bine !

Draga Marianar, n-am stiu ca si tu ai nascut cu Puia ! Ne bucuram ca te-ai "bagat" ! Subscriu, Cristescu e OK.

De fapt, pe mine Cristescu m-a cusut, mana a doua. Si cum Puia plecase la Congres (aceeasi istorie), Cristescu m-a controlat in prima zi. Pe mine Puia m-a "rezolvat" inainte de Congres ca ... i-am zis ca nu mai tine, si m-a crezut. Cand m-a internat aveam deja contractii de nastere, asta la 12 ore dupa ce ne hotarasem ca e momentul (deci m-a prins ca nu e de asteptat).

Lili.

PS: nu ma pot abtine : "Bravo Koko !!!!!!"
O sa fie ffffff bine. Ia calmante la reanimare (nu refuza ... ca mine) si o sa fii OK in 3 zile, serios !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetele!! Getuta, ai facut o alegere buna! Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme! Koko, hai ca mai ai putin, putin de tot!...Acum ai intrat in cea mai grea luna de sarcina, ultima! Dar lasa, bucura-te de burtica! Peste cateva luni o sa regreti ca nu te-ai bucurat cum trebuie de perioada de sracina!...Uite, dupa cum ti-am spus, mie asa mi-e dor sa fiu gravida! ...Chiar si de criminala luna a 9-a mi-e dor! Abia acum imi dau seama cat de frumos era!
Emma mea e mare, are 5 luni si 10 zile, maine ma duc cu ea la doctor pentru controlul lunar...Cred ca-i dau dintii, ca e tare maraita de cateva zile incoace! Si roade tot ce prinde! Si schimb barbita dupa barbita, ca pe toate le umple de saliva! A facut si febra...Sa vedem ce zice dr. maine...Ce sa va mai spun...Aaaa! Zice ma-ma-ma! Bineinteles ca nu stie ce zice, nici nu se refera la mine cand zice asa, dar eu tot ma topesc de fericire!
Koko, ia mai zi-mi si mie impresii despre luna a-9-a...Ca mi-e dor...Va pup!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Draga Zazzie78 iti multumesc pentru telefon.
Astazi am intrat in 7 saptamani.
Spune-mi te rog cum se procedeaza cu banii?
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zazzie78 spune:

Salutare, fetele!
Getuta, cu banii e asa: 150.000 consultatia, pe care o platesti inainte sa pleci, iar restul cat vrei tu sa-i lasi doctorului in plic (1-2-3 sute, vezi si tu, oricum, nu e obligatoriu, am dati cand las si dati cand nu las). O sa-ti faca ecografie de fiecare data sa vada daca e totul ok. Prima oara iti face control ginecologic, dupa aia nu mai e cazu' pana mai incolo. Cam asta ar fi. E super de treaba. Pregateste-te sa-l intrebi orice despre sarcina si ce mai vrei tu sa stii, iti raspunde.
Fetele, observ ca la cele 30 de saptamani ale mele sunt cam "neancorata" in realitate, respectiv atata ma ocup de serviciu ca am tendinta sa uit ca mai am putin si nasc...noroc cu gleznele care mi se umfla (nu mananc sarat, da' tot se fac cat niste butuci), ca-mi mai aduc aminte cum e. Pupici!

Roxana & Bebe-Rares

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zazzie78

Salutare, fetele!
Fetele, observ ca la cele 30 de saptamani ale mele sunt cam "neancorata" in realitate, respectiv atata ma ocup de serviciu ca am tendinta sa uit ca mai am putin si nasc...noroc cu gleznele care mi se umfla (nu mananc sarat, da' tot se fac cat niste butuci), ca-mi mai aduc aminte cum e. Pupici!

Roxana & Bebe-Rares

Roxana

Draga Roxana, eu am fost si mai "neancorata" decat tine pana in 38 sapt. la job, desi eram "caz de caz" ! E bine sa fii ocupata, daca nu esti cerclata (na ... ca fac si rime) !

Draga Pisi, bine ai zis ... era mai usor in sarcina .. chiar in 8 spre 9, da' sa nu ne auda candidatele ....

Mergi la inceput