Nasterea naturala cu Dr. Puia

Nasterea naturala cu Dr. Puia | Autor: Kokolina

Link direct la acest mesaj

salut, mamici !!
a nascut careva natural cu dr. puia de la giulesti?
vreau detalii: cum e tipu, cum e personalul...etc
va pupic
kokolina(cu in burtica)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Draga Kokolina,
eu zic ca ai facut o super alegere...cu Dr Puia...majoritatea prietenelor mele au nascut cu el..si una chiar a avut mari probleme si Puia i-a adus sarcina la termen...

Personal..daca da D-zeu..sper sa raman insarcinata curand ..si mai mult ca sigur voi naste cu el.

PS: Chiar daca pare mai rece si mai zapacit ca si cand nu ti-ar da prea mare atentie...ai incredere ca e un super profesionist!

Pupici si nastere usoara!!Ai sampania la rece,nu?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Si eu am auzit de Dr. Puia ca e un medic extraordinar de bun...dar mai multe nu stiu sa-ti spun!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

multunesc mult pentru raspunsuri...
sa va spun de ce intreb de nasterea NATURALA
eu, avand in vedere ca sunt foarte fricoasa si panicata in momente din astea....mi-am propus initial sa fac cezariana.
Insa la ultima discutie cu dr. puia a participat si sotul meu care a aruncat o intrebare nevinovata: POT SA PARTICIP SI EU LA NASTERE
Si i-a zis ca DA, numai cezariana sa nu fie...ca fiind vorba de o operatie, sotul nu va putea avea acces
Si de atunci, ma tot intreb daca se merita sa las teama deoparte si sa ma gandesc cu barbatie la o nastere naturala...
L-as face fericit pe sotul meu...adica sunt constienta ca e un moment unic acela de a-ti vedea copilul cum se naste...si nu as vrea sa fiu egoista sa ma gandesc doar la mine si la faptul ca mi-e frica...
De aceea ma intreb daca e cineva printre voi care a nascut NATURAL cu Dr.Puia...cum e si...daca tipul e adeptul anesteziei epidurale...
P.S. mie nu mi s-a parut nici rece si nici distant...am fost la doctori cu reclama mult mai mare care m-au tratat mult mai indiferent . ba mai mult..s-au si inselat in ceea ce ma priveste...
va pup pe toate si aveti grija de voi !!!
Kokolina 9 saptamani si 1/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! Si eu sunt la dr Puia, iti pot spune ca e un medic extraordinar, are experienta si am inteles ca ar fi adeptul anesteziei epidurale. Mie o sa-mi faca cezariana, din cauza miopiei, asa ca nu-ti pot spune mare lucru despre nasterea naturala. Mai am putin de tot, in jur de o saptamana, cel mult 10 zile. Eu zic sa nu-ti faci probleme, oricum ar fi sa nasti, sa ai incredere in dr Puia, e un medic capabil si va face ce-i mai bine pentru tine. Vorbeste ce el despre epidurala si vezi ce-ti spune...Eu stiu asa, doar din auzite...Dar mai ai timp...Esti inca...mititica! Poti sa te gandesti si sa te razgandesti de o mie de ori! Te-am pupat!

Mergi la inceput

salut...
pisi ella... ma intreb daca imi mai poti raspunde la cateva intrebari...cred ca ai nascut deja...
mi-e cam teama sa intreb de epidurala, oricum e cam devreme si ai dreptate, se poate schimba situatia de o mie de ori pana atunci
sunt curioasa cum ai nascut, cum a decurs totul...
eu abea am terminat primul trimestru, dar parca sunt din ce in ce mai emotionata si m-a apucat un pic si frica...
iti urez o nastere usoara sau (daca deja s-a intamplat)...recuperare rapida si un pupik la
Kokolina
11 saptamani

Mergi la inceput

Buna, KoKolina!! Nu, n-am nascut inca Sper sa nu mai dureze mult. M-am saturat...Doctorul nu mi-a programat cezariana intr-o anumita zi( cum am auzit ca se mai practica), ci mi-a zis sa astept primele contractii regulate si sa-l sun atunci...Am inteles ca asa e cel mai bine. O sa mai vorbim, te tin la curent. Stai linistita, nu te stresa, o sa duci sarcina la termen, totul o sa fie ok, numai sa stai calma si sa nu te mai gandesti la tampenii...Daca doctorul iti spune ca totul e ok, atunci asa este...
Eu am avut ceva probleme la inceput, am avut contractii vreo doua luni, am facut tratament, am stat mai mult in repaus(asta la inceput) si totul a fost ok. Dupa aceea n-am mai avut probleme. Acum astept...Nu am semne clare de nastere si mi-e groaza ca o sa mai astept nu stiu cat... Te pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Heii..salut !!!
eu credeam ca esti in spital, sau acasa cu bb..
si tu erai pe aici , pe net...
stai linistita, o sa nasti zilele astea
lui bb ii place la tine in burtica...de-aia mai sta si el acolo...
cum te simti?
ai luat mult in greutate?mie mi-a zis doctorul sa insist pe fructe si legume...si lactate multe..."ca sa nu luam 25 de kg"
m-a cam pus pe ganduri, dar...o sa vad cum fac sa "bag" legume in mine(ca mie nu prea imi plac)
eu sunt destul de fricoasa, dar cand vin de la medic(am fost pana acum de 2 ori la el) simt ca pot muta muntii din loc !!!!
are un stil super si te face sa te simti in siguranta...
dar tu de unde stii ca el e adeptul nasterii cu epidurala? ti-a vorbit despre asta? cum e?
eu cred ca depinde tare mult de anestezist, cum iti face injectia aia, etc...
data viitoare il intreb si eu de epidurala, sa vad ce imi zice
te pup dulce si asteapt si eusa nasti
Kokolina

Mergi la inceput

Salut! Nici azi n-am nici un semn... Termenul meu e pe 12, insa am fetita si sunt sanse sa se nasca mai devreme. Asa mi-a zis doctorul...De-aia sper eu sa se intample mai devreme...Poate vezi ca ma tine pana pe 12... Eu am luat in greutate 14 kg, ceea ce e bine. Da, intr-adevar, trebuie sa mananci multe lactate, fructe, legume, oua, carne slaba...De dulciuri si de paine alba sa te feresti...Eu am mancat numai paine graham. Mi-a zis doctorul ca e bine ca nu am luat mult in greutate si ca nu m-am deformat...Ai grija cu dulciurile! Stiu ca e greu, insa mananca doar...de pofta! Si sa stii ca cel mai mult iei in ultimele doua luni, pentru ca atunci creste si copilul mult si pui si tu un strat de grasime( mai mic sau mai mare)...Plus apa pe care o retii in organism incepand cu luna a 8-a...Asa ca in primele luni nu ar trebui sa iei prea mult. Eu in primele 6 luni am luat 6 kg, restul le-am luat incepand cu a 7-a...Asa ca inchipuie-ti...
A propos de epidurala...Nu stiu suta la suta daca dr.Puia face epidurala, insa vorbeam o data cu el si-i ziceam ca mi-e frica de nasterea naturala, de durere...Iar el mi-a zis ca acum exista epidurala, ca poti naste fara dureri, insa la mine e riscant oricum, avand miopie...SI am mai auzit si de la altcineva, care tot asa stia din auzite. Asa ca mai bine il intrebi pe el. Eu zic insa ca iti face, daca vrei...Din moment ce mi-a pomenit de ea...
E bine ca ai curaj sa nasti natural...Mie mi-ar fi frica...In sfarsit, cica cu epidurala e mult mai usor...Insa am auzit ca poate avea si ea unele consecinte negative.
OK, te-am pupat, mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Care ar fi efectele negative ale epiduralei?
Nu strica niciodata sa stii.......:)
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ven, daca nu-i bine facut ai dureri de cap serioase dupa nastere, iar in timpul nasterii daca-ti da prea multa nu mai simti nimic si nu poti ajuta. Daca-i facuta bine e extraordinara.

Mergi la inceput