Nasterea naturala cu Dr. Puia
Raspunsuri - Pagina 16
Kokolina spune:
salut !!!
ce mai faceti?
Da, ochinegri, sunt hotarata pe cezariana pt. ca intre timp am mai citit prin diverse locuri si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine pt. bb dar si pt. mine
nu am de gand sa refuz calmantele dupa operatie pt. ca eu fac urat la durere 
totul e sa nu se opuna Puia deciziei mele...si sa nu imi faca operatia, dar nu cred ca are el sufletul asa de rau![]()
ochinegri, poate ne intalnim pe 12 (acu'????duminica??????)unde vrei tu...ca si eu pot sa vin cu masina...
ca mai am un pik si nasc, vine frigul ...si n-o sa mai pot sa ies
bb al tau ce mai face?
sa o vezi pe bebica lui Pisi Ella...o bombonica dulce rau...
are ochii albastri(seamana cu mamica ei)si rade intr-una...e scumpica rau

poimaine o sa meg la Puia...sa vedem ce ne mai zice...am o lista lunga cu intrebari pt.el
si o veste buna:nu am mai pus pe mine decat 1 kg...(sper sa se bucure)
Hai ca mai vorbim si maine
va pup pe voi si pe bb-ii vostri !
Kokolina
- 34saptamani cu bb Andrei
ochinegri spune:
Nu putem lipsi la intalnire ! Si Pisii si Shakira ! Sa vezi sou !
Sor'meo, cum vrei tu asa e bine, da' stai potolita, ca sa apuci cezariana ! Si .. curaj cu Puia, ca e contra cezariene, depinde de caz si de argumente (e un om extrem de responsabil si cu mult bun simt .... indiferent de aspectul mercantil... si mai are si suflet - parere personala).
Ne vedem duminica !
moka spune:
Doamnelor, de trei nopti (ca nu mai pot sa dorm) cred ca am citit toate subiectele si mesajele de pe forum. Am intervenit doar ca sa va spun ca sunteti super OK si va pup. Sanatate la toata lumea
Moka
pisi_ella spune:
Moka,

! Tare ne place sa ne laude lumea!
Fetelor, imi pare nespus de rau, dar nu cred ca putem ajunge maine la intalnire!
Suntem raciti, si io si tati!...Nu stiu sigur, sa vedem...Emma e ok, deocamdata...Ea e cea mai rezistenta! Are mami laptic bun, de-aia! Auziti, daca e timp frumos, poate venim...Tare as vrea sa venim...
_ella
ochinegri spune:
Mai Pissi ... si io am dat-o de gard ... citeste subiectul "pisica" de la "diverse" ca sa vezi ce-am facut duminica ! Ne omoara Shakira ca n-am venit !
Buna Moka ! Numai bine si tie ! mai vorbim !
L
pisi_ella spune:
Nastere usoara, Moka! Sa auzim numai de bine! Sa fii curajoasa! Sa treaca evenimentul si asteptam sa ne povestesti!
_ella
ochinegri spune:
Bravo Moka ! Suntem cu ochii pe tine ! ce asteptam ? fetita sau baiat ? Oricum va fi raza ta de soare !
Unde nasti ?
mama L iti tine pumnii stransi.
moka spune:
Ella, sa fiu curajoasa? Pai nu vazusi la "In pragul nasterii" ce curajoasa sunt? Numai buna de speriat orice gravida. Oricum in dorinta de a ma incuraja toate telefoanele pe care le primesc imi prezinta nasteri imposibile, apoi concluzia "Lasa ca o sa fie bine". In schimb, pe forum nota e super pozitiva si pe mine ma ajuta foarte mult. Apropos de telefoane, daca ies si eu din casa suna mobilul, lumea disperata: "Ce faci, draga, nu esti acasa, nu cumva nasti?" Ca si cum eu stau la spital cu mobilul de gat.
Ochinegri, nasc la Polizu cu dr. Lemnete si se pare ca un baietel pe care il asteptam cu drag sa vina printre noi, eu tati si cutza. Stiu ca voi sunteti cu dr. Puia, m-am bagat si eu in topic ca musca-n lapte ca tare mi-a placut de voi.
Moka
roisin spune:
Moka, ai sa razi, insa eu am stat TOT TIMPUL cu mobilul de gat, inclusiv in timpul nasterii (atunci l-am pus pe silent, sa nu ma deranjeze
), si, mai mult, am vorbit aproape tot timpul la telefon, incat ii exasperasem pe toti, de la infirmiera la anestezist. Cred ca n-or sa ma uite prea curand niciunul... ![]()
http://community.webshots.com/user/r0isin