Nasterea naturala cu Dr. Puia

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ochinegri, nu spun ca era mai usor in sarcina...era mai frumos!!! Nu stiu daca intelegi...Nu ma refer la faptul ca acum e greu, iar atuci era usor!...MI-e dor sa fiu gravida, mi-e dor de starile si sentimentele care ma incercau...Mi-e dor sa-mi miste ceva in burtica!...Mi-e dor sa ma simt...viitoare mamica...Asta am vrut sa zic! E frumos si acum, e minunat sa ai un bb, e super sa fii mamica, insa mi-e tare dor de senzatiile traite in timpul sarcinii!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Eu, sincer, mai vreau un BB ! E tot ce mi-ar mai lipsi, da' nu conteaza ! Familile mari sunt frumoase. In timpul sarcinii n-am simtit prea multe lucruri frumoase, dar imi placea cand ma trezea BB din somn cu piciorusele ..... stiam ca e bine (cat de cat).... si totul parea un vis frumos !

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Doamnelor, va pup pe toate ca n-am reusit de ceva timp sa mai intru pe forum. Stii ca de ce ti-e frica, de-aia nu scapi? Nu numai ca n-am nascut, am 8 zile peste termen si de ieri dimineata curge sange. Dupa doua vizite la spital mi s-a zis sa vin la internare dimineata asta. Doamne ajuta, om vedea ce o fi ca nu m-a lamurit nici un dr. de la Polizu (nici macar Lemnete) ce-i cu sangele asta. Oricum, nu stiu cume Giulestiul vostru, dar Polizu e cam janghinos si deprimant.

Stiu c-o sa fiti cu sufletul langa mine si asta imi da putere.

Moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut!!!
cred ca se vede ca imi e din ce in ce mai greu...vin mai rar pe la net...cu burtica mare e cam nasol.
ochinegri, bb al meu are peste 3 Kile(mi-a zis puia acum, pe 24)...deci am sanse sa il fac pe la 3.5 kile...nici prea mare nici prea mic...
el pleaca pe 1 nov la congres in SUA si raman pe mana lui Cristescu
nu mi se pare baiat rau..cred ca ar face fata la cezariana mea...
dar puia cica e sigur ca nasc dupa 15 nov cu el...sa speram

si eu cred ca e super alegere dr. puia...pt. viitoarele mamici care se intreaba asa cum ma intrebam si eu acum cateva luni...pe mine nu m-a dezamagit niciodata si nu ma gandesc DELOC cu groaza la momentul nasterii..
pisi ella, i-au dat dintishorii?
hai ca va mai scriu si maine(la net cafe-ul asta sunt contorizata cu ora...)

va pup pe toate si sper sa nu nasc pana maine

Kokolina - 37 saptamani(care azi face 3 ani de cand e cu tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

La multi ani, Koko si tati!(ca nu stiu cum il cheama) Sa fiti fericiti si sa aveti un sanatos si mancacios!
Emmei inca nu i-au iesit dintii...Da' nici mult nu mai are! In schimb a fost cam racita...Am fost cu totii raciti, am tras-o si nasu' si cu gatu', dar acum e bine...
Moka, nastere usoara! Hm! Giulestiul? La fel de deprimant si cred ca si mai janghinos! Eu nu stiu cum e in Polizu, insa, din auzite, e mai fain decat la Giulesti...
De ce sa te gandesti cu groaza, Koko? Nici n-ai de ce! O sa fie bine si frumos! Ti-a facut control gineco data trecuta? Stiu ca se face acum...Si daca Puia ti-a zis ca nasti dupa 15, sa stii ca dupa 15 nasti! Asa ca...mai bucura-te de burtica! Mai tii minte, mai demult, cand eram eu in luna a 9-a ( de fapt, poti sa-mi revezi mesajele de atunci in primele pagini ale subiectului) si ma vaitam ca sunt mare si grea si ca nu mai nasc? Cum a trecut timpul, nu? Tu aveai o burtica mica, mititica pe vremea aia...Si uite acum...Esti cum eram eu atunci...Offf, mie mi se pare ca a trecut o vesnicie!...
Va pup, fetelor, sa fiti sanatoase si iubite!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ea spune:

Draga Kokolina,
La un moment dat aveai o nelamurire cu gravibinonul. Acum am si eu aceeasi nelamurire si stiu ca Dr.Puia e plecat pana pe 15 noiembrie si nu l-as stresa pe Dr.Cristescu. Cum era cu 7, 14,21 zile. Mie mi-a spus sa iau utrogestan pana pe data de 2 noiembrie si apoi sa fac gravibinon. Deci cum ai procedat. Uite cam asa mi-a scris
/ 7 zile // 14 zile/// 21 zile////. Daca poti spune-mi! Iti tin pumnii sa nasti cu Puia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut, Ea !!!
Tot la Puia?
da, si mie mi-a dat gravibinon dar, spre rusinea mea eu nu le-am facut pe toate 4, ci doar 2 la interval de vreo 2 sapt intre ele
el explicase cam asa:la 7, 14, 21 zile de la momentul la care discutam(asa am prins eu cu intarziere) adica la interval de 7 zile intre injectii...1 pe saptamana, aceeasi zi a saptamanii...
dor al dracului de tare injectiile astea, doare inclusiv pretul(cam 250.000 fiola)
eu nu le-am facut pe toate 4 pt. ca mi se parea ca bag inutil hormoni in mine(luam si 3 utrogestane pe zi pe vremea accea)
cred ca din cauza asta am luat si atatea Kg(vreo 19 pana acum)
Pisi Ella, merci de urari...
eu si cu tati am facut 3 anishori, bb s-a bucurat si el acolo in burtica pt. noi, s-a zbenguit mai mult ca de obicei
in ultimul timp e mai agitat si eu parca ma simt din ce in ce mai greoaie..mi-e dor de vremurie cand alergam sprintena prin casa si le faceam pe toate repejor
acum ma simt depasita si parca nu mai am chef de nimic...

da...giulestiul arata deprimant, eu de cate ori merg acolo incerc sa ignor conditiile dar nu reusesc mereu..
important este insa medicul..pt. 3-4 zile cat stam acolo nu are rost sa ne stresam
va pup pe toate si sper sa ne mai scriem curand

Kokolina - 37.6 sapt cu bb Andrei care e cam neastamparat

Mergi la inceput

Buna Kokolina,

Multi ani inainte fericiti si sanatosi!

Azi mi-am facut prima injectie de gravibinon si peste 7 zile mai fac una.
Am stat si eu cu sotul meu si am interpretat schema doctorului Puia.
Intr-adevar sunt dureroase....au!
In fine, dragele mele viitoare mamici va doresc la toate nastere usoara iar la mamici sa va traiasca puisorii!

Mergi la inceput

Buna Kokolina,

Multi ani inainte fericiti si sanatosi!

Azi mi-am facut prima injectie de gravibinon si peste 7 zile mai fac una.
Am stat si eu cu sotul meu si am interpretat schema doctorului Puia.
Intr-adevar sunt dureroase....au!
In fine, dragele mele viitoare mamici va doresc la toate nastere usoara iar la mamici sa va traiasca puisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Buna Koko, Pissi, Ea si fetelor !
Zile triste la job, nu prea pot scrie, decat acasa !
M-am tot gandit la Koko. Ultimele saptamani au fost grele pt. mine, sper ca sunt mai usoare pt. ea.
Doamne ajuta ! Sa ne traiasca bbicii, prezenti si viitori !
Numai bine !

Mergi la inceput