Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 15
blinky spune:
fetelor azi se anunta a fi o zi mare! am pierdut deja 2 kg!?!?!
intr-o saptamana! ceea ce ne aduce la aproape 65...SUnt mandra de mine, dar va si multumesc infinit voua ca ma ascultati. Sper sa tin si sper sa mearga, pt k astea erau chiar kg "de prostie" adunate din dulciuri si sucuri, dar greul abia acum incepe...
Voi cum stati? va pupic pe toate toate 
Luna75 spune:
BlinkyFelicitari pentru reusita ta.Si de acum incolo trebuie sa fii atenta la ce mananci si sigur ca pana mergi in Ro.poti sa ajungi la 60.Se pare ca si tu te incadrezi in categoria fetelor care slabesc usor.
NematicsFelicitari de asemenea pentru curajul si ambitia de a tine cura cu ciorba de varza.
Mariana,nici un semn de viata ?
In ceea ce ma priveste si in ultimele 2 zile am mancat normal,fara dulciuri,sucuri etc.
M-am hotarat sa ajung si eu putin mai jos – 59,5 .
Eu sunt cam suparata pentru ca ieri seara a trebuit sa imi pun adidasii in cui pentru vreo doua luni-am facut-o cu strangere de inima pentru ca alergatul face parte din viata mea, dar vremea asta pacatoasa nu imi da nici o sansa.
Ieri seara am alergat la o temperatura de 42 de grade chiar daca era ora 10 seara.
Pentru iulie si august urmeaza sa imi fac un plan special de exercitii fizice care sa compenseze activitatea fizica de afara,deoarece pana in septembrie chiar si o simpla plimbare de 20 min.e imposibila.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Doresc la toate fetele un week-end placut si fara prea multa
Luna75 spune:
Pasi de urmat pentru a slabi sanatos
Eliminarea deseurilor si combaterea constipatiei - omul sanatos are minim un scaun zilnic.
Consumul zilnic de apa proaspata pentru a mentine in stare perfecta de functionare rinichii, vezica urinara si tractul urinar, lucru esential in procesul de slabire.
Miscarea in aer liber, mersul activ, alergarea usoara stimuleaza sistemul cardiovascular, prin transpiratie se elimina toxinele, iar starea generala de spirit si memoria se imbunatatesc.
Detoxifierea ficatului este esentiala pentru ca in ficat se metabolizeaza grasimile. Persoanele supraponderale au in general ficatul gras si incarcat, lucru care contribuie si la formarea celulitei.
Eliminarea alimentelor procesate: fast food, prajelile, grasimi, cafea, alcool, zahar, lactate nedegresate si bauturi carbogazoase.
mariana tache spune:
Fetelor, imi cer scuze pt absentele mele, dar am avut niste zile infernale!
Au venit copilasii de la bunici cu o zi mai repede pe motiv ca Stefan (cel mare
) s-a imbolnavit; a facut febra f mare (39.5 - axilar) si am zis sa-l aduca urgent acasa; am fost la medic si ne-a dat diagnosticul de amigdalita
; dupa o zi s-a imbolnavit si Simon tot de amigdalita
; nici nu vreti sa stiti ce zile am avut! copilasi plangaciosi, care nu mananca si care nu dorm; am fost terminata si fizic si psihic (am zis ca n-am meritat zilele de odihna, iar acum recuperez); acum si-au revenit; inca suntem sub tratament, dar se simt f bine; cu mancarea stam mai prost, dar sper sa-si revina repede.
Si daca tot am pomenit de mancare, pot sa va spun ca zilele astea am fost fff nesimtita; am mancat fara sa mai tin cont de ceva; mi-e fff
de voi; am servit si chipsuri, si prajituri, si paine prajita si cartofi prajiti, si placinta a la bunica si am mancat si la 10 seara etc etc. Inca nu m-am urcat pe cantar; maine dimineata o sa fac operatiunea; parca vad ca am luat vreo jum de kg. (voi slabiti la greu si eu...
) Dar promit sa-mi revin; sper ca de maine (azi e compromisa!).
Inventati-mi o pedeapsa f aspra ca merit din plin!
Va felicit pe toate pt reusite! Sunteti de admirat si de dat ca exemple!
Fug la lista sa fac modificari.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
nematics
imi cer scuze; acum am vazut ca nu esti pe lista; tu cate kg ai si care-i targetul?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
salutare la toate fetele!!!!!
MARIANA..............imi pare rau ca baietei tai s-au imbolnavit.Insanatosire grabnica!!!!cu mancatul sa sti ca te-am intrecut ca si eu am mancat ca nesimtita zilele trecute.cat despre pedeapsa....daca nu te cumintesti,mai trimitem baietii 2 saptamani la bunici!!!!!hehehe,am gasit cu ce sa te santajez!sa vad ce pedeapsa ai tu ptr. mine!!!!iar cu cantarul........mai adauga inca juma de kil la mine,adica 55 jumate.
LUNA....................multumesc de sfaturi.ai mare dreptate!!!!
De azi sunt fata cuminte si-mi revin la normal cu mancatul!!!!!
carmen
Luna75 spune:
Fetelor,bine ca ati revenit.M-am speriat ca in ultimele doua zile am fost singura care a postat la subiect dar m-am gandit ca week-endul e de vina.
Mariana,bine ca baieteii tai si-au revenit,amigdalita chiar e oproblema la copii asa de mici,iar cu mancarea se intelege ca la stress omul mananca chiar daca nu simte foame.
Carmen,felicitari pentru mobilizarea de luni dimineata,chiar daca ne mai abatem de la "calea dreapta",important e sa ramanem pe ea.
Luna75 spune:
Zilele astea citeam ceva foarte interesant despre astre si silueta.Se pare ca fiecare semn zodiacal are ceva aparte,se ingrasa/slabeste in functie de caracteristicile zodiei proprii,deci daca urmarim mersul lunii de ce n-am urmari si ce spun astrele.
Fetele interesate de acest aspect pot sa imi trimita PM si le trimit cu placere informatiile culese.
mariana tache spune:
Luna, esti tare draguta
! Pe mine ma intereseaza treaba cu astrele, dar sa nu-ti fie prea greu; eu sunt nascuta in zodia pesti, cu ascendent in fecioara. Mai trebuie ceva?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!