Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LUNA...............si pe mine!si pe mine! ma intereseaza treaba cu astrele!!!!!! ai timp si pentru mine?!?!?!?!?eu sunt tot zodia pesti,dar nu stiu ascendentul......
MARIANA................se pare ca sunt in aceeasi luna nascute!!! eu sunt nascuta pe 6 martie.tu?!?!?A! mai incepi dieta cu tarate?!?!?
si acum raportul
mic dejun:cafea cu lapte fara zahar si portia de tarate
pranz:un iaurt de fructe si un mar
cina:orez fiert cu o chifteluta pe gratar!
Va pupic pe toate!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Deoarece sunt doua pestisoare postez direct,cum sta treaba cu silueta.In ceea ce priveste ascendentul Marianei,veste buna-deoarece dupa 30 de ani ascendentul isi intra in drepturi-iar Fecioara fiind o perfectionista innanscuta nu lasa loc kg. in plus,nu cedeaza usor tentatiilor.
Carmen,daca imi dai ziua si ora exacta a nasterii te ajut si cu ascendentul.

Silueta la Pesti

Retentia de lichide, edemele si celulita sunt inamicii principali. Lor li se adauga o doza buna de lacomie, mostenita de la Jupiter, stapanul traditional al Pestilor. Disciplina alimentara depinde mult de moral, iar moralul - de o multime de factori, dintre care cei mai importanti sunt confortul afectiv si (fara gluma!) starea vremii!

Dieta Nu sunt sfatuiti sa recurga la diete prea aspre, fiindca isi pot periclita sanatatea. Cum nu au nici energie prea multa si nici un sistem imunitar prea puternic, lipsirea drastica de hrana e periculoasa. Li se recomanda un regim alimentar diversificat, sarac in grasimi si dulciuri. In nici un caz nu se vor lipsi de proteine (peste, carne slaba, oua, lactate) si de cruditati bogate in vitamine (fructe, zarzavaturi).

Miscare Se urnesc foarte greu. Totusi, le convin dansul, baletul, aerobicul, patinajul si, bineinteles, inotul. Vacantele la mare imbina miscarea cu soarele si climatul marin - cocteil cu efecte excelente asupra siluetei. Pentru intretinere, pot incerca gimnastica statica ("a lenesilor"), bazata pe contractia muschilor.

Alte sugestii Reflexoterapie, drenaj limfatic, homeopatie, hidromasaj, cromoterapie. Asigurarea unui ambient cald si luminos tot timpul anului diminueaza riscul starilor de deprimare si, implicit, de bulimie.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ma primiti si pe mine? sunt si eu din ianuarie la regim, am dat jos 12 kg (de la 73 la 61) si mai am vreo 8. Am 1,73m si pot spune ca incep si eu sa arat mai bine.

am fost in grupul celor cu dieta disociata pe zile insa acum tin si eu ce pot, adica mai mult monti. Cand ma gandesc ca mai am 8 kg de dat jos imi scade moralul, dar avand in vedere ca am dat deja 12 (+10 in maternitate = 22kg!!) ma simt mai bine.

oricum, parca e mai bine sa faci parte dintr-un grup. deci pot sa intru si eu?

multumesc

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LUNA.....................multumesc mult de tot ptr. postare!MAre adevar scrie acolo!!!!!EU cu lichidele stau cam prost in sensul ca in afara de cafea ma chinui sa consum macar 2 litri pe zi si nu prea reusesc.De miscare ce sa-ti mai spun!!!!ca tot imi propun sa fac macar plimbarea de seara si de multe ori imi trece repede.pupic multi!
ELLEJ...........Bine ai venit!daca ai reusit tu sa scapi de 12 kg. ,restul de 8 sunt floare la ureche!

Va pupic pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Multumesc Carmen! Mie mi se pare ca le dau jos greu, dar nici nu se poate sa scap de 8 kile una doua cum as vrea eu. Am uitat sa spun ca in loc de sport merg destul de mult pe jos, adica de la serviciu acasa (vreo 5-6 km zilnic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

bine ai venit si din partea mea! Eu n am mai dat raportul pt k din pacate de 5 zile numai prostii fac: m am hranit numai cu ciocolata, azi am mancat pizza, ce mai cred ca cele 2 kg date jos sapt trecuta au revenit acum, si deci obiectivul meu pare un pic cam imposibil de atins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

ellej, bine ai venit! auzi, dar la 1,72 nu ti se pare ca 61 kg e f bine??? 53 kg la 1,72??? o sa ma doara mana sa te trec pe lista cu asemenea dimensiuni

Carmen, draga de tine, m-am tot gandit si razgandit si tot nu am gasit o pedeapsa pt tine ; asa ca, de data asta ai scapat. Dieta cu taratele nu ma mai tenteaza ; eu sunt pe 3 martie si mi se potriveste la fix ce a postat Luna despre pesti. Acum astept cu inflacarare sa fac 30 de ani ca sa trec sub tutela fecioarei, ca sa ma ajunga si pe mine o tara de vointa!

Luna, multumesc inca odata pt PM si pt postare; chiar mi se potriveste ce spun despre pesti; asa ca.... traiasca fecioarele si varsta de 30 ani; sunt tare curioasa ce transformare voi suferi dupa 30 ani

blinky, bine ai venit in clubul celor care merita

Raport:
-dimineata: 2 felii salam + o portie de cereale cu lapte
- pranz: pilaf + un pic de carnacior + salata varza
- pe la 21 : 4 gogosi
Acum servesc cirese si nectarine.
Ei, cum vi se pare?
A! Azi cantarul arata 72,5 kg

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Buna dimineata fetelor.
In primul rand bun venit pentru viitoarea "top-model" ellej.Felicitari pentru rezultatele obtinute pana acum si mult success in continuare.
Blinky,deci mancatul a fost cauza lipsei tale de 2-3 zile,speram sa iti revii repede si sa fii mai tare.
Mariana,si tu ai mancat "frumos"ieri.
Mie deja imi este rusine sa spun ca inca nu am mancat dulciuri,nu am baut nimic interzis,nu chips,asa cum am promis.
In schimb am mancat si eu mai "consistent" zilele astea ,dar zilele astea mai greu de tinut diete deoarece luna e in crestere si poftele la fel.
Cred ca v-am innebunit cu fazele lunii dar in ceea ce ma priveste am vazut ca in primele 2 saptamani ale dietei cand luna era in descrestere am slabit mai mult si ma simteam mai bine,ba mai mult nici nu imi era foame.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Multumesc pentru previziuni, sunteti toate tare dragute!

Eu aspir la 53 de kg pentru ca atat aveam inaite de sarcina. Nici acum nu arat rau, dar nu'sh cum se face ca mai toate kg sunt pe fund + coapse, nemernicele. da' nu ma las, trebuie sa le inving, desi azi dimineata recunosc ca am ingurgitat o bomboana maare de ciocolata cu lichior.

RECLAMA ILEGALA are 10 luni si inca mai tzoncane si as vrea sa-i mai dau laptic cat se poate. Daca reusesc sa ajung la forma de dinainte fara sa renunt la alaptat ar fi super (nu-s deloc pretentioasa, nu?

Kg cat mai putine va doresc si un moral beton!

Mergi la inceput

Reclama ilegala?!?

se pare ca fara sa vreau am facut reclama! Voiam sa zic ca bebelul meu are 10 luni.

Mergi la inceput