Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
Irina, eu nu dau copilul cu crema dupa fiecare schimbare, insa bona da, si foloseste multa crema (nu-i fac observatie sa nu zica ca-s zgircita
).
Ege, imi pare rau ca ai patit din astea in Bulgaria.
Si eu ma gindeam sa mergem cu masina in Bulgaria, ca e mai comod decit cu autocarul cu colegii (chiar daca e mai scump), dar sotul meu auzise de povesti de groaza cu masinile in Bulgaria, si a zis ca nu conduce, asa ca am abandonat ideea
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Buna mamicute!
Kristinutza,ma bucur mult de tot de "invierea" ta si iti doresc ca asta sa fi fost marae incercare a vietii tale,care de acum incolo sa fie plina doar cu mult bine.
Am admirat copilasi dragalasi:Miruna,Vladut,Alexandru.
Doruletz,cand am vazut-o pe Alexandra imbracata in alb,am realizat ca ea e de fapt imaginea mea mintala a ceea ce se numeste ingeras;ii lipseau aripile.(am vazut pozele si vreo 10 minute mi-am stors creierii cum ca de unde-l cunosc eu pe nash,ca doar nu prea avem cunostinte la bucuresti;nu-ti dai seama ce fericire pe capul meu cand am elucidat misterul;era mai usor daca citeam inainte ce-a scris diana_n,asa-mi dadeam seama din prima).
Oana,zici tu ceva cu scarpinatul ala dupa ureche si cred ca zici bine ,nu m-as fi gandit ca poate avea legatura cu dintii.Si Mihnea are o perioada mai nasoala cu adormitul.
Codruta,imi pare rau ca a racit Petra,da nu-i de mirare cu vremea asta cae-i la noi.M-am saturat de frig si ploaie.Noi dam drumul la centrala in fiecare seara si uneori si peste zi.Va uram sanatate multa.
innaa spune:
Am reusit si eu sa pun poze de la 1 Iunie [b]
cand fi-mea era tarre obosita si caraita caci tocmai venisem de la cumparaturi iar noua ne ardea de sedinte foto...
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Hildegard spune:
Buna ziua,
scrieti de numa....trebe sa cetesc.
iaca cum stam noi la capitolu sport la 7 luni: in picioare 1, in picioare 2 si in fundulet 1, in fundulet 2
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
innaa spune:
Doruletz ti-am vazut frumusete de comoara...ce scumpa e cu basmaluta ei...are niste ochi atat de frumosi...tu esti olteanca?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
cge spune:
Ege, multumesc frumos de raspuns.
Pe noi ne ajuta ca mergem cu masina in formatie completa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
innaa spune:
hilde Stefanutal tau s-a facut mare...nimic de zis ...mai e un pic si nu mai are nevoie de mami...si...cat de curand cazematele tale de la marginea patului vor fi escaladate asa ca trebuie sa te gandesti la altceva![]()
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
kid2003 spune:
Am admirat-o pe Alexandra frantuzoaica, o fetita superba, un adevarat ingeras. Are niste ochi...mama mama. Si imi place ca e dodoloanta asa...si carutzul e mortal, avem si noi la fel, dar nu e cu roz, arata superb cu roz, al nostru e cu gri...merge si la urmatorul care va fi baietzel (ne-am hotarat sa il concepem in iarna asta sa iasa Leu sau Fecioara).
Nici eu nu mai dau cu crema fundul Alexandrei la fiecare schimbare de pampers. Seara dupa baita ii mai dau. A devenit f greu sa ii schimb pampersul, se misca, se rostogoleste, un adevarat calvar. Uneori o las asa pana incepe sa urle (deh, ii miroase fetei). In plus ea face kk cam de 3-4 ori pe zi de cand cu diversificarea asta. Si puteeeee de-ti muta nasul, tre sa duc imediat pampersii la gunoi afara, ca in casa miros inca...
Ce pampers mai folositi? Noi am luat un pachet mic de Fixies si sunt bestiali. Se gasesc la Happy baby pe Dacia si la Carrefour. F buni, seamana cu Libero, sunt mai moi decat Pampers si mai frumos desenati ![]()
cge spune:
Doruletz, si eu sunt olteanca (de la Slatina) si Oana2004 este.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Carmi spune:
Codruta, sanatate Petrei !
Dorulet, frumoasa fata ai, sa-ti traiasca !
Nici eu nu-i dau cu crema lui Fabiano dupa fiecare schimbare, cam la 2 schimbari pun crema. Pana acum a fost ok, nu s-a iritat niciodata.
Va pup, ma duc sa calc la greu.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video