Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

waaaa am ajuns pe pagina 2....nu imi venea sa cred cand am vazut!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

inaa, sint doar 11 locuri pe pagina 1, iar grupe de mamici sintem 20, cred, deci e normal ca jumatate sa fie pe pagina 2.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Si revin si va zic Buna dimineata!!

sa mai zic si La Multi Ani sarbatoritilor de astazi printre care si Stefanutul lui Hilde Sa creasca mare si sanatos ..frumos este...sa o asculte pe mami si sa o iubeasca mult!
cine are o si pt mine ??? azinoapte Noa s-a trezit de vreo 1000 de ori plus ca a adormit ff tarziu...pe la 2. Nu stiu ce are...probabil din cauza ca are rosu in gat...temperatura nu are ..sau poate vine vreun dintisor?? iupiii..ca de cand tot zic si nu mai apare...

voi ce ziceti? fata are rosu in gat si pediatra i-a dat numai picaturi si supozitoare care sunt doar pt fluidizarea mucoasei...nu trebuia sa ii dea ceva mai mult?

citesc ce ati mai scris azi de dimin si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata mamici si bebici!

Noi am executat testul IDR de dimineata Ancutei. Victor era in culmea fericirii, ca de data asta nu era el intepat. Anca a dat semne ca n-a uitat experientele cu vaccinuri, dar s-a comportat ca o dominisoara delicata, a plans doar cand a intepat-o.

Ioana, eu am inteles ca legea cu cresele e aprobata deja, trebuie sa publice si normele de aplicare. Dar incet-incet, ca nu e nici o graba.

Si gand la gand cu bucurie: asa ma gandesc sa o upgradez si eu pe Anca sa manance si bucatele mari.
Deja stie sa manance cirese, painica si biscuiti.

Oana, ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai scrii. Asa il adormeam si eu pe Victor, greu-greu, aveam sentimentul ca toata viata mi-o voi petrece adormindu-l.
Dar Ancuta adoarme mult mai repede, cu biberonul si suzi in patutul ei. Daca nu reuseste asa, apeleaza si la paturica.
Anca, e bine si semnatul condicii saptamanale. Mereu ma gandesc la tine si la printesele tale. Cum se inteleg intre ele ?
Ege, noi mergem de pe 25-30 iunie la Albena. Sper sa avem vreme frumoasa.

Codruta, sanatate Petrei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Ioana eu pana acum nu ne-am vazut niciodata pe pagina doi...de asta am ramas surprinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, asa ii dadea si dr. Ancai ptr rosu in gat fara febra.
Tinem pumnii sa scapati de microbi numai cu tratamentul asta.
Si o cafea mare ptr tine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

mersi pt cafa virtuala Cris!

am reusit sa o adorm pe fi-mea, insa la noi pe strada se executa percutari ci picamerul(sau cum s-o scrie) si tocmai si-au terminat baietii pauza asa ca astept sa se trezeasca--mai tarziu o sa o culc in alta camera care da in partea cealalta a blocului dar partea nasoala este ca trebuie sa stau langa ea ca daca se trezeste sigur pleaca la plimbare si cade din pat.

Mergi la inceput

Voi dati cu crema de fundulet dupa fiecare schimbare a pampersului? Eu asa fac dar de ceva vreme trebuie sa ma lupt cu ea sa ii dau pampersul jos...sa o sterg cu servetel...iar sa ii dau cu crema si sa o impachetez din nou nu mai vorbesc...trebuie sa ma lupt cu ea!! Jumatate de ora trebuie sa stau sa o schimb...De asta uneorinu mai am nervi, rabdare si putere sa ii mai dau mereu cu crama...nu s-a iritat pana acum . Voi ce ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Doruletz - ai o fetita foarte frumoasa. Are niste ochisori superbi.
Kristinutza - am tot uitat sa-ti spun ca ma bucur mult pentru tine. ra si cazul sa fie totul ok, dupa cate ai suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cristina,aveti grija pe unde parcati masina ,in bulgaria.
mai bine o lasati la hotel,daca are parcare pazita.
noi am patit-o.am fost pt o zi la nisipurile de aur si am parcat-o intr-un loc interzis,dr acolo mai earu parcate vreo 5 masini cu nr de bulgaria.sotzul a ramas in masina sa doarma si...surpriza,simte ca se misca masina.cand iese din masina,ne ridicau masina.doar pe a noastra.s-a certat sotzul cuei....va dati seama ce fatza au facut aia cand au vazut ca iese cineva din masina??au luat masina si nu aveau nr de tel,nimic.cand venim si noi de la plimbare,nu mai gasim masina.ne-am enerrvat toti,crezand ca a plecat sotzul cu masina sa ne acute.intr-un final il vedem si el incepe sa tipe la noi.ne-a sunat si nu aveam tl.la noi....
in sf.noroc cu un taximetrist.ne-a dus pt 5 leva in parcul ala de masini,daca nu era ala,nu vreau sa ma gandesc ce am fi facut.
am platit 1 mil de lei ,in leva si am venit spre ro.
asa ca sa stiti toti,ca se fac discriminari mari in bulgaria,intre straini si bulgari
sper ca ati iteles ce am scris,pt ca iar m-am enervat!!!
aaa si era un congres al medicilor stom at acolo,si am auzit ca i-au furat masina unui medic roman(cumnata mea e medic stom)
ASA CA ATENTIE MARE!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput