Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Inna, multumim frumos.
Sincer, nu mai fac fata. are o energie de duracell.

Avem o problema...cupilu nu poate dormi numai cu mine in pat. Patutl lui de lemn...nu e bun ca se ridica in sus...si cade, dand cu capu...Tarcul...se catara si pe ala, vrea afara, scoate fata prin plasa, de zici ca acuma o rupe....
E mai rece in camera lui, si mi se pare racoare jos in tarc sa doarma (e rece din cauza vremii de acuma). Sa vina soarele odata ca m-am saturat. Pun radiatorul toata ziua.
Deci, unde dormim??? Cu mami in pat, in dormitor.
In plus se tot fataie noaptea, cauta titi.....inca.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Hi hi hi Hilde si noi avem probleme cu spatiul in care petrecem timpul ziua...noaptea doarme la ea in patut..de mica am tinut sa o invat asta...dar ziua..e un cosmar...vrea toata ziua in brate...sau sa se catere pe mine...mai nou o las singura la ea in camera pe jos pe covoras de izopren...isi mai face de lucru 10-15 minute apoi se plicti si e jale.

se ridica singura in picioare si sta chiar si 2-3 minute asa ... si mai noi sambata a facut si doi pasi spre tati ...e atat de fericita de cand a descoperit indeletnicirea asta...

nu mai stiu cine intreba daca e normal sa isi examineze copii manutele...ei bine, Noelia se pune in picioare si apoi se uita in jos la picioare in timp ce isi misca degetelele...tare interesant i se pare

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

hai sa va mai spun ca noi(eu si fi-mea) de cateva zile ne-am mutat din nou in camera Noeliei(cat a fost mai frig am stat in alta camera mai calduroasa)- iar acum patutul vine invers si ea cand se trezeste de obicei se ridica in picioare apucandu-se cu mainile de marginea patutului...asa ca acum cand se trezeste se urca pe perete pt ca acum pe partea pe care se ridica ea este perete- cred ca m-ati inteles

Mergi la inceput

voi aveti Baby einstein? eu am un cd demo si ii place Noeliei tare mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Buna,fetelor!
Norina,sa stii ca si noi avem dintisorii dispusi ciudat:incisivii de jos,dar sus i-au iesit doar cei de langa incisivi..
Kid,eu am folosit toate marcile de pampers si ne-am impacat bine cu toti,mai putin Pampers,ca dadea kk pe-afara... acum ne-am oprit la Bon Bini,se gasesc in magazinele Plus,sunt ieftini si foooooarte buni!
Roxi si Codruta,pupici pentru sfaturi!Incerc sa le pun in practica imediat,asa ca uitati-l pe Mario in actiune

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

cred ca am gresit ceva totusi..cu ce deschizi poza?

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am trimis poze dragutele pe adresa comuna.

Revin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna

de azi de dimineata Antoine a turuit intr una "tati- tata-titi- aiti" este un dulce ,tot azi a inceput sa pape biscuitel singur si roade la el cu o placere ca de acum avem 4 dintisori,cam atat despre noi

La multi ani bebeilor care isi fac azi lunita

am admirat peAlexandra,Noélia si Stefan

sanatate Petrei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, buna!
Vizionat poze dragutele foc, avem niste bebei dulci foc. L-am admirat si pe Dinu calare pe masuta.
Tonnia, nu ti-e frica sa-l lasi acolo cocotzat? Mi-ar fi frica sa nu vina in nas. Asa il lasi in casa, fara ciorapei? Nu are picioarele reci? Eu le am reci si cu ciorapi + papuci in picioare
Doruletz, sa va fie de bine botezul!
Eu o ung pe pitica la fundulet la fiecare schimbat. Cu crema de galbenele de la plafar. E minunata. Si cand a avut scaun mai acid si s-a iritat, i-a trecut.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, gind la gind cu bucurie ai dat pozele alea, ca nu stiam cum sa te rog sa trimiti poze din casa ta (mie imi place stilul tau, mi-am dat seama de la fotoliu).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput