Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 26
Hildegard spune:
Inna
, multumim frumos.
Sincer, nu mai fac fata. are o energie de duracell.
Avem o problema...cupilu nu poate dormi numai cu mine in pat
. Patutl lui de lemn...nu e bun ca se ridica in sus...si cade, dand cu capu...Tarcul...se catara si pe ala, vrea afara, scoate fata prin plasa, de zici ca acuma o rupe....
E mai rece in camera lui, si mi se pare racoare jos in tarc sa doarma (e rece din cauza vremii de acuma). Sa vina soarele odata ca m-am saturat. Pun radiatorul toata ziua.
Deci, unde dormim??? Cu mami in pat, in dormitor.
In plus se tot fataie noaptea, cauta titi.....inca.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
innaa spune:
Hi hi hi Hilde si noi avem probleme cu spatiul in care petrecem timpul ziua...noaptea doarme la ea in patut..de mica am tinut sa o invat asta...dar ziua..e un cosmar...vrea toata ziua in brate...sau sa se catere pe mine...mai nou o las singura la ea in camera pe jos pe covoras de izopren...isi mai face de lucru 10-15 minute apoi se plicti si e jale.
se ridica singura in picioare si sta chiar si 2-3 minute asa ... si mai noi sambata a facut si doi pasi spre tati ...e atat de fericita de cand a descoperit indeletnicirea asta...
nu mai stiu cine intreba daca e normal sa isi examineze copii manutele...ei bine, Noelia se pune in picioare si apoi se uita in jos la picioare in timp ce isi misca degetelele...tare interesant i se pare
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
hai sa va mai spun ca noi(eu si fi-mea) de cateva zile ne-am mutat din nou in camera Noeliei(cat a fost mai frig am stat in alta camera mai calduroasa)- iar acum patutul vine invers si ea cand se trezeste de obicei se ridica in picioare apucandu-se cu mainile de marginea patutului...asa ca acum cand se trezeste se urca pe perete pt ca acum pe partea pe care se ridica ea este perete
- cred ca m-ati inteles
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
voi aveti Baby einstein? eu am un cd demo si ii place Noeliei tare mult...
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
moki spune:
Buna,fetelor!
Norina,sa stii ca si noi avem dintisorii dispusi ciudat:incisivii de jos,dar sus i-au iesit doar cei de langa incisivi..
Kid,eu am folosit toate marcile de pampers si ne-am impacat bine cu toti,mai putin Pampers,ca dadea kk pe-afara... acum ne-am oprit la Bon Bini,se gasesc in magazinele Plus,sunt ieftini si foooooarte buni!
Roxi si Codruta,pupici pentru sfaturi!Incerc sa le pun in practica imediat,asa ca uitati-l pe Mario in actiune
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
moki spune:
cred ca am gresit ceva totusi..
cu ce deschizi poza?
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
nanadana spune:
Buna
de azi de dimineata Antoine a turuit intr una "tati- tata-titi- aiti"
este un dulce ,tot azi a inceput sa pape biscuitel singur si roade la el cu o placere
ca de acum avem 4 dintisori,cam atat despre noi
La multi ani bebeilor care isi fac azi lunita 

am admirat peAlexandra,Noélia si Stefan
sanatate Petrei 
poze
karmenutza spune:
Buna, buna!
Vizionat poze dragutele foc, avem niste bebei dulci foc. L-am admirat si pe Dinu calare pe masuta.
Tonnia, nu ti-e frica sa-l lasi acolo cocotzat? Mi-ar fi frica sa nu vina in nas. Asa il lasi in casa, fara ciorapei? Nu are picioarele reci? Eu le am reci si cu ciorapi + papuci in picioare 
Doruletz, sa va fie de bine botezul!
Eu o ung pe pitica la fundulet la fiecare schimbat. Cu crema de galbenele de la plafar. E minunata. Si cand a avut scaun mai acid si s-a iritat, i-a trecut.
Catalina
Ioana75 spune:
Tonnia, gind la gind cu bucurie ai dat pozele alea, ca nu stiam cum sa te rog sa trimiti poze din casa ta
(mie imi place stilul tau, mi-am dat seama de la fotoliu
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)