Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana75 spune:
Felicitari Dinuleeee!
Tonnia, dar pina acum unde lasai copilul?
Eu pe Miruna doar pe jos o las, nu e colt de casa neexplorat
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tonnia spune:
Il tineam in pat, in tarc,pe canapea, in patul meu mare, il mutam de colo colo.
Karmenutza, las' ca-l supraveghez eu pe golan!
Carmi spune:
Antonia, felicitari pentru Dinu!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
karmenutza spune:
Si eu tot asa o mut de colo colo. Cand in patul meu mare, pe canapea (extinsa), in carutul mic, inn carutul mare, pe scaunul de masa, de masina etc.Cand oi vedea-o ca merge de-a busilea prin pat, atunci ii dau drumul pe jos si innchid toate geamurile. Ca e rece pe jos. De fapt la mine e rece peste tot.
Catalina
karmenutza spune:
Da, Tonnia, asa e. Noi aveam acelasi dpn, dar asa m-a programat dr sa fie ea mai mare. Mi-a zis cineva ca de fapt varsta ei reala e cu 2 saptamani mai mica. Sa calculez asa. O fi adevarat? Nu cred.
Catalina
cge spune:
Maddy, ne bucuram ca v-ati incarcat bateriile in concediu.
Si pofta mare ! la borcanasul cu capsunici.
Ioana, si Anca a mancat spaghete cu carne de vita si sos de rosii facute de bona si i-au placut.
Irina, bine ca ai scris, altfel te sunam sa vedem ca sunteti ok.
Si pase proaste sunt multe, si noi suntem intr-o pasa din asta, dar bine ca suntem sanatosi, si le rezolvam noi.
Kristinutza, ce ma bucur ca esti ok. Bine ca ai scapat.

Carmen, iarta-l pe Victor, asa sunt fratii impart orice, inclusiv microbii. Nici Victor al nostru nu ii tine ptr el.
Norina, nu cred ca are importanta ordinea dintilor. Doctorii astia ne si sperie.
Lui Victor de exemplu i-au crescut 2 dinti definitivi jos inainte sa i se miste cei de lapte. iti dai seama ca au crescut mult in spate si strambi. Cand l-a vazut stomatoloaga, a inceput sa tipe ca e tragedie, ca ea cum ii corecteaza.
Dar in 2 luni de zile cu aparat dentar si dintii de lapte extrasi, totul este ok, l-ati vazut in poze ce zambet are
.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Carmi, noi avem carucior Hauck folosit de Victor, finut si de Anca acum. Si inca e ok![]()
Plimbari frumoase.
Antonia, bravo lui Dinu. El cred ca isi face planuri noaptea cum sa mearga de-a busilea, cum sa se ridice, de asta nu doarme.
Cristina,
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, ai vazut subiectul cu afacerea cu gradinite?![]()
Si acum, cine are timp sa vada, poze cu Miruna
si nasha ei, cu codite, cu pijamaua lui taica-su, la volan, scafandru, eu cu Alina din Galati si copiii, Miruna si Maria Ramonei, furindu-si jucariile, Miruna si alta pijama de-a lui taica-su, mincind popcorn, facindu-i "patut" lui Vladut al Irinei.
cge spune:
Ioana, citeste si aici:
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/14213/Monica-Tatoiu--Cresele-particulare-vor-fi-mai-profitabile-decat-farmaciile
Merci frumos de link, nu vazusem subiectul de pe DC.
Cristina,
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc. Oricum fetele noastre nu mai pupa cresa particulara, pina se da legea, pina se dau normele, pina se deschid cresele, fac fetele noastre 2 ani
. Dar ar fi interesant de deschis o afacere
.