Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
b_irina_c spune:
Am uitat sa va zic ca am vizionat multe poze intre timp... Numai copii frumosi
!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
maddy, sa va fie de bine concediul, si bine ai venit inapoi! Eu i-as da orice fel de borcanel Hipp de afara corespunzator virstei
.
Sotul meu a venit din jermanica cu 5 borcanase (v-am zis? ca nu mai tin minte
), hipp si nestle: spaghetii bolognieze, spaghetii cu mozarella, miel cu nush-ce, si altele; toate bio, si foarte foarte gustoase, nu se compara cu astea de la noi; ah, iar pretul e ... 4,3 lei
. Ca deh, noi romanii avem salarii mai mari ca nemtii, deci e normal sa coste mai mult borcanasele de 220 gr.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
karmenutza spune:
Oricum, Alex al Marlenei, pe vremuri era fetita
. Mai tineti minte? Pana s-a nascut a fost fetita. Pusese Marlena si carucior roz la semnatura.![]()
![]()
Catalina
codruta_grg spune:
Ioana, ce meniu bogat va avea Miruna. Da, asa e cu salariile, la noi sunt mai mari ![]()
Maddy, foarte bine ca te-ai odihnit, vi cu forte proaspete. da, e cam dulce Milumil 3, dar clar e mai satios. (eu nu i-am dat milumil 2, am trecut de la san direct la milumil 3 - si nu stiu cum e 2-ul).
Si eu tras cu ochiul la pozele voastre....
Eu acuma fac un album cu fetzele lui Petra. Are atatea fetze diferite in poze ....incat m-am hotarat sa ii fac un album separat.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Oana_G spune:
Fetelor da' dati batai, nu va-ncurcati. Spor la cele 20 pagini.
P.S.Cum e vremea pe la voi? Noi stam in paturici.
Oana si Andra (21.10.2005)
Ioana75 spune:
Carmen, cum sa nu tinem minte?
Daca nu pierdeam telefonul, aveam si acum SMSul de la Marlena, cu marea surpriza
.
irina, si eu astept sa ne vedem!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tonnia spune:
Am uitat sa va spun ca de cateva zile Dinu nu doar ca merge in 4 labe, dar se si catara pe toata mobila mai joasa pe care o am, din genunchi se sprijina pe mobila, se ridica in picioare si-si arunca unul sus pe mobila si pac se catara imediat.
roxi23 spune:
BRAVOOOO DINU ALPINISTUL!![]()

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
karmenutza spune:
Catalina e mai mare decat ginerica al meu dar nu merge de-a busilea.
Cum o sa se tine ea dupa el sii sa-l supravegheze? daca el se uita dupa alte fete de la inaltimile pe care se catara? Bravo, Dinu! 

Catalina
Tonnia spune:
Merci, fetelor!
Karmenutza, de fapt sunt cam de-o varsta ca noi eram cu acelasi UM!
El a facut progrese fantastice in doar 3 zile, cat n-a facut intr-o luna poate, de cand il pun pe jos. Plus ca pe jos nu mai maraie, deci el maraia si de plictiseala.