Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa va zic ca am vizionat multe poze intre timp... Numai copii frumosi !!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

maddy, sa va fie de bine concediul, si bine ai venit inapoi! Eu i-as da orice fel de borcanel Hipp de afara corespunzator virstei.

Sotul meu a venit din jermanica cu 5 borcanase (v-am zis? ca nu mai tin minte), hipp si nestle: spaghetii bolognieze, spaghetii cu mozarella, miel cu nush-ce, si altele; toate bio, si foarte foarte gustoase, nu se compara cu astea de la noi; ah, iar pretul e ... 4,3 lei. Ca deh, noi romanii avem salarii mai mari ca nemtii, deci e normal sa coste mai mult borcanasele de 220 gr.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Oricum, Alex al Marlenei, pe vremuri era fetita . Mai tineti minte? Pana s-a nascut a fost fetita. Pusese Marlena si carucior roz la semnatura.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, ce meniu bogat va avea Miruna. Da, asa e cu salariile, la noi sunt mai mari
Maddy, foarte bine ca te-ai odihnit, vi cu forte proaspete. da, e cam dulce Milumil 3, dar clar e mai satios. (eu nu i-am dat milumil 2, am trecut de la san direct la milumil 3 - si nu stiu cum e 2-ul).
Si eu tras cu ochiul la pozele voastre....
Eu acuma fac un album cu fetzele lui Petra. Are atatea fetze diferite in poze ....incat m-am hotarat sa ii fac un album separat.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Fetelor da' dati batai, nu va-ncurcati. Spor la cele 20 pagini.
P.S.Cum e vremea pe la voi? Noi stam in paturici.

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, cum sa nu tinem minte? Daca nu pierdeam telefonul, aveam si acum SMSul de la Marlena, cu marea surpriza.
irina, si eu astept sa ne vedem!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am uitat sa va spun ca de cateva zile Dinu nu doar ca merge in 4 labe, dar se si catara pe toata mobila mai joasa pe care o am, din genunchi se sprijina pe mobila, se ridica in picioare si-si arunca unul sus pe mobila si pac se catara imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

BRAVOOOO DINU ALPINISTUL!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Catalina e mai mare decat ginerica al meu dar nu merge de-a busilea. Cum o sa se tine ea dupa el sii sa-l supravegheze? daca el se uita dupa alte fete de la inaltimile pe care se catara? Bravo, Dinu!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Merci, fetelor!
Karmenutza, de fapt sunt cam de-o varsta ca noi eram cu acelasi UM!El a facut progrese fantastice in doar 3 zile, cat n-a facut intr-o luna poate, de cand il pun pe jos. Plus ca pe jos nu mai maraie, deci el maraia si de plictiseala.

Mergi la inceput