Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Moki, nu ai primit PM-ul meu? Ti-am trimis acum vreo ora explicatiile pe PM.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

oare pot si eu? durul la cumparaturi

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmen, si eu ma gandesc ca atunci cand anya va avea un fratior/surioara va fi la fel. Ea o sa "aduca" boli acasa, iar noi o sa le "primim".
Apropo de iaurt: eu ii fac in casa iaurt din lapte "la dorna" cu 3,5% grasime; la fel si branzica, pe care o fac cu zeama de lamaie. La inceput ii dadeam branzica cu fructe, dar nu o prea agreea. De cand am inceput sa-i dau si iaurt, i-l amestec cu branzica si vad ca ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kristinutza, ce serios e Radu la cumparaturi!
Admirat si pe Miruna, cu tortul din dotare.
De asemenea, pe Vladut triciclistu´.
Copii foarte frumosi.
La noi e soaaaaare !!!
Ieri m-am enervat si am comandat (online, spre disperarea sotzului) un carucior sport de la Hauck (parca asa se scrie..?!?). Nu mai rezist cu matahala de carutz de 14 kile. Asa ca ma si vad ´zburdand´pe dealurile de aici cu noul carucior. Sper sa fie ok, sa nu fi luat tzeapa.
Ma duc sa intind o mie de rufe.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, da, da! Noua ne ies dintii de sus dar nu incisivii...Cand am fost la control vineri, dr mi-a confirmat ca "sunt pe vine" dintisorii dar laterali, adica cei doi canini de sus + cei doi premolari care sunt langa ei. Nici vorba de incisivi, acolo nu se vad "bulbii" deloc... la cat e de maraita si la cat de mult balosheshte sunt sigura ca nu mai dureaza mult. Dr. a zis ca nu e o problema. Regula e sa fie incisivii de jos, apoi cei de sus si abia apoi ceilalti dinti, dar d-aia sunt reguli sa fie incalcate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim pentru complimente.

irina cuscra, bine ai mai trecut pe acilea, ca ma durea mina de cite explicatii trebuia sa dau cu ce faci si ce dregi. Frumos ginerica mai am.
Marlena, l-am admirat pe Alex.
roxi, sa nu te superi pe mine ca iti spun, dar Alex al Marlenei e baietel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, l-am admirat si pe domnul dur la cumparaturi.
Alexuta, n-am dat iaurturile in nici o ordine - incerc sa fie cit mai variate intr-o saptamina.

Eu m-am shmecherit: mi-am copiat pe card poze de acasa, ca eram restanta cu multe, si le uploadez la servici. Asa ca pregatiti-va, ca probabil pina diseara ma mai laud cu citeva pozitii de-ale Mirunei, de cind era mai mica.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumesc tuturor ca l-ati admirat pe Vladut ! Si inca odata ca sunteti alaturi de mine !

Ioana am observat in albumul curent muulte poze si chiar m-am gandit ca oare ce s-a intamplat . Multumim de laude, deh.. trebuie sa fie pe masura Mirunicai fotomodel . Abia astept sa ne vedem iar cu totii.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Ioana nu ma supar! sper sa nu se supere marlena ca i-am facut baiatul fetita! fara intentie, dar asa sunt mamele de baietei, numai la fetite se gandesc...posibile nurori
si cum admirasem intai pozele cu Mirunica, m-am gandit eu ca si Alex tot fetita e...am o scuza ca ma simt rau...de la raceala!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor!

M-am intors din concediu si am intrat sa va salut.
A fost super,ne-am odihnit,am vizitat,o gramada de cumparaturi ,mai ales pentru Bianca,am dormit si eu in sfarsit toata noaptea..in schimb mi-a fost ff dor de copil,care s-a compartat ff bine acasa,a mancat binisor dar a cam rasfatat-o bunica si acum cine trage...nu adoarme decat in brate,cum nu-i convine ceva incepe sa planga sau "pune" buza si tot asa..Cu mancatul vad ca a inceput sa faca figuri,nu vrea sa deschida gura,are un obicei de ceva vreme sa-si suga buzele si asa ramane pana o las eu in pace.In schimb nu a uitat de mesele de noapte,care sunt 2 mai nou,i se face foame la 2-3 ore si baga cate 160-180 ml.

Eu tot milumil 2 ii dau si chiar ma gandeam sa trec pe Milu 3,dar cred ca raman pe 2 daca ziceti ca-i asa dulce.Oricum Bianca nu se omoara cu cerealele de cand a descoperit iaurtul.

I-am luat din Austria niste borcanase de la Hipp,dintre care unul cu capsuni si e de la 4 luni,dar tot am ceva retineri daca sa il dau sau nu.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput