Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

CODRUTA, VALEN VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE BINE.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alexuta, nu, i-am dat la inceput un paharel din iaurt din ala mai putin gras, si dupa ce l-a terminat pe ala i-am dat de 3,5 %, ca am citit pe aici ca daca e mai gras, e bun pentru "neuron".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hai sa mai scriu si eu un mesaj ca vad ca m-ati dat disparuta. toate fetele care s-au gandit la mine si va multumesc pt urarile de bine! special pt cuscra, stie ea de ce !
E aiurea situaia, dar trebuie sa se termine cu bine. Naspa e ca nu pot face nici un plan de vacanta , asa ca va imaginati cat sunt de invidioasa pe planurile voastre . O sa vina ea si vremea mea...

Acum sa va povestesc de Vladut. In sfarsit i-a iesit si al 5-lea dinte si se pare ca mai urmeaza vreo 2 (trebuie sa-i caut cu lanterna ). Face progrese la mersul singurel, mai ales afara in parc. In WE a facut de mai multe ori cate 2 pasi de la mine la tati si inapoi. Abia aseara l-am convins sa faca asta si in acasa si a reusit chiar 3 pasi dupa care se inclina puternic in fata .
In sfarsit m-am decis sa incep si eu sa-l spal pe dintoi cum ii alint eu si se pare ca-i palce. Si am descoprit ca are copilul inclinatii artistice . Ia uitati aici desenatorul. Am uitat sa pun pozele de la 1 iunie sa-l vedeti cu mana in tort. Si daca tot raman fara job i-am luat copilului bicicleta cu care a facut senzatie in parc (desi f. multi copii au). Dar l-am pozat in casa ca afara am uitat sa iau aparatul . Asadar "am tricileta" (mai stiti melodia aia cu "am bicicleta, am bicicleta... e si frumoasa... e si cocheta... ). Hai ca m-am aberat destul ...

toti bebicii si mamicile aferente!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu sunt suparata pe Victor, pentru ca de fiecare data, la fiecare viroza, el a fost "tartorul". Ea nu ar fi fost racita niciodata daca nu ar fi inceput el. Si i-a dat si lui sotu', etc...desi la el se complica treaba de fiecare data. El ajunge la bronsita sau traheobronsita, ea ramane la rino - faringita. Nu stiu ce sa le mai fac.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kristinutza ma bucur tare pentru insanatosirea spectaculoasa. Bravo! Acum poti sa dai chef sa sarbatoresti ca merita Misto sandalele Mirunei si ale lui Alex, iar poza cu Miruna mancand tort e dementiala b Irina c bine ai revenit, iti tinem pumnii. Vladut e mare artist dupa cum se vede treaba, iar daca a trecut deja la tricicleta e avansat tare...Am vazut ca nu mi-ati raspuns la faza cu dintzii iesiti de-an boulea, inseamna ca nu stiti cazuri din astea Noroc cu Alinam ca m-a mai calmat un pic, cica nu ar fi bai, Doamne ajuta!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Revin cu scuzele de rigoare, tocmai am vazut ca am primit PM de la Anya20 care este o dulce ca de obicei si mi-a zis sa nu-mi fac griji. Iti multumesc mult si iti trimit un PM sa-ti explic ce mi-a zis dr. Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Ma invatati si pe mine cum se pun pozele astea in text,asa ca link ? (de ex. uite"aici")?

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Tonia asa e modelul da in unele nopti e de jale, ca noaptea trecuta de exemplu ...de cand am bb o singura data a dormit si el de la 11 la 5 dimineata de nu imi venea sa cred, m-am trezit sa il verifik :).

Ioana mai mai da Miruna nu se dezminte, frumoasa fok, eu care credeam ca Vlad e singurul care papa tort :).

Marlena vazut cipil frumos cu sandalute si in leagan in gradina publica, acolo ne "leganam" si noi.

Irina frumos Vladutul tau si ce bicicleta .....frumoasa si cocheta

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Tocmai ce scrisesem ditamai mesajul in care ii spuneam IRINEI ca i-am admirat artistul si o "complimentam" ca arata ft bine, si ii uram succes in gasirea unui nou loc de munca...si CAND SA TRIMIT MESAJUL IMI APARE PE ECRAN MARE "ACCESUL LA FORUMUL DC A FOST RESTRICTIONAT!" Mi-au picat plombele nu alta! Sa vad daca merge acum

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Gata merge! Uf ma luase cu calduri!

LAURA uite cum procedezi :
exemplu: link" ] aici [/url] fara spatiu dupa "link"(link adica adresa unde ai pozele)

Sper ca ai inteles

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput