Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
roxi23 spune:
CODRUTA, VALEN VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE BINE.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
karmenutza spune:
Alexuta, nu, i-am dat la inceput un paharel din iaurt din ala mai putin gras, si dupa ce l-a terminat pe ala i-am dat de 3,5 %, ca am citit pe aici ca daca e mai gras, e bun pentru "neuron".
Catalina
b_irina_c spune:

Hai sa mai scriu si eu un mesaj ca vad ca m-ati dat disparuta.
toate fetele care s-au gandit la mine si va multumesc pt urarile de bine!
special pt cuscra, stie ea de ce
!
E aiurea situaia, dar trebuie sa se termine cu bine. Naspa e ca nu pot face nici un plan de vacanta
, asa ca va imaginati cat sunt de invidioasa pe planurile voastre
. O sa vina ea si vremea mea...
Acum sa va povestesc de Vladut. In sfarsit i-a iesit si al 5-lea dinte si se pare ca mai urmeaza vreo 2 (trebuie sa-i caut cu lanterna
). Face progrese la mersul singurel, mai ales afara in parc. In WE a facut de mai multe ori cate 2 pasi de la mine la tati si inapoi. Abia aseara l-am convins sa faca asta si in acasa si a reusit chiar 3 pasi dupa care se inclina puternic in fata
.
In sfarsit m-am decis sa incep si eu sa-l spal pe dintoi cum ii alint eu si se pare ca-i palce. Si am descoprit ca are copilul inclinatii artistice
. Ia uitati aici desenatorul. Am uitat sa pun pozele de la 1 iunie sa-l vedeti cu mana in tort. Si daca tot raman fara job i-am luat copilului bicicleta cu care a facut senzatie in parc (desi f. multi copii au). Dar l-am pozat in casa ca afara am uitat sa iau aparatul
. Asadar "am tricileta" (mai stiti melodia aia cu "am bicicleta, am bicicleta... e si frumoasa... e si cocheta...
). Hai ca m-am aberat destul
...
toti bebicii si mamicile aferente!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Eu sunt suparata pe Victor, pentru ca de fiecare data, la fiecare viroza, el a fost "tartorul". Ea nu ar fi fost racita niciodata daca nu ar fi inceput el. Si i-a dat si lui sotu', etc...desi la el se complica treaba de fiecare data. El ajunge la bronsita sau traheobronsita, ea ramane la rino - faringita. Nu stiu ce sa le mai fac.
Catalina
norina spune:
Kristinutza ma bucur tare pentru insanatosirea spectaculoasa. Bravo! Acum poti sa dai chef sa sarbatoresti ca merita
Misto sandalele Mirunei si ale lui Alex, iar poza cu Miruna mancand tort e dementiala
b Irina c bine ai revenit, iti tinem pumnii. Vladut e mare artist dupa cum se vede treaba, iar daca a trecut deja la tricicleta e avansat tare...
Am vazut ca nu mi-ati raspuns la faza cu dintzii iesiti de-an boulea, inseamna ca nu stiti cazuri din astea
Noroc cu Alinam ca m-a mai calmat un pic, cica nu ar fi bai, Doamne ajuta!Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Revin cu scuzele de rigoare, tocmai am vazut ca am primit PM de la Anya20 care este o dulce ca de obicei si mi-a zis sa nu-mi fac griji. Iti multumesc mult si iti trimit un PM sa-ti explic ce mi-a zis dr.
Teodora Sara (norina)poze
moki spune:
Ma invatati si pe mine cum se pun pozele astea in text,asa ca link ? (de ex. uite"aici")?
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
alinam spune:
Tonia asa e modelul da in unele nopti e de jale, ca noaptea trecuta de exemplu ...de cand am bb o singura data a dormit si el de la 11 la 5 dimineata de nu imi venea sa cred, m-am trezit sa il verifik :).
Ioana mai mai da Miruna nu se dezminte, frumoasa fok, eu care credeam ca Vlad e singurul care papa tort :).
Marlena vazut cipil frumos cu sandalute si in leagan in gradina publica, acolo ne "leganam" si noi.
Irina frumos Vladutul tau si ce bicicleta .....frumoasa si cocheta ![]()
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxi23 spune:
Tocmai ce scrisesem ditamai mesajul in care ii spuneam IRINEI ca i-am admirat artistul si o "complimentam" ca arata ft bine, si ii uram succes in gasirea unui nou loc de munca...si CAND SA TRIMIT MESAJUL IMI APARE PE ECRAN MARE "ACCESUL LA FORUMUL DC A FOST RESTRICTIONAT!" Mi-au picat plombele nu alta! Sa vad daca merge acum
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
roxi23 spune:
Gata merge! Uf ma luase cu calduri!
LAURA uite cum procedezi :
exemplu: link" ] aici [/url] fara spatiu dupa "link"(link adica adresa unde ai pozele)
Sper ca ai inteles
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."