Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
nanadana spune:
salut la fete
am vazut copii frumosii Miruna -fotomodel
,VLadut-triciclistul
,Alex-care face baita
,Radu-care faec cumparaturi
toti draguti de iti vine sa ii papi
Roxi sanatate 
carmi si la noi este soare si frumos
si ce bine este
tonniafelicitari lui dinu pt mersul in patru labute
poze
dana_lucia spune:
Buna la mamici si bebici si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi!

N-am reusit sa trimit poza cu Alberto pe motor in adresa comuna caci am avut o zi "busy" cu doua prezentari de facut (care s-au incheiat super bine!) dar promit sa trimit poza in seara asta.
Felicit toti bebeii pentru progrese, si al meu exerseaza intens pasii singurel!
Irina muulta bafta in continuare! Super Vladutu' tau!
Sa aveti o seara frumoasa si salutari,
Dana Lucia si
Alberto
innaa spune:
Salutare la zane!
Intru si eu dupa nu stiu cate zile de rataceli....mi s-a ars modemu´, azi a venit cable man si l-a schimbat
acum vreau doar sa va salut ca tre sa merg sa fac o placinta cu branzica dar asta seara bag la greu ca am calcu la mine in camera (adica la fi-mea) - mai am de recuperat vreo 10 pagini
va pup!
dar capitolul nu il schimba nimeni??
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Carmi spune:
Cristina, multumesc de incurajare, eu sunt prietena cu Haucku´, am ham si masuta pt. bebe de la ei, si sunt foarte multumita. Ziceam de tzeapa, ca l-am comandat pe net, nu l-a vazut okiu´ meu. Dar sper sa fie ok, ca trainic imi spui tu ca e.
Eu am o fosta colega de facultate care a deschis o gradi (de germana) si ii merge foarte bine. E o afacere buna.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Mie nu mi-a placut Hauck-ul ala (la carucior ma refer) ca nu se lasa destul de pe spate. Noi cum facem nani in carucior peste zi, era destul de sus pentru noi....
Ioana....
. Petra e si ea fun volan...cand o pun acolo, nu se mai da dusa....
Innaa, acum paginile merg pana la 20.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Carmi, cumnata mea are e-mailul cum ai tu, cu .de. Se poate sa ne punem online pe messengerul cu .com?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mysweetest spune:
Va multumesc ca l-ati admirat pe fetitzul meu
.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Carmi spune:
Codruta, da, nu are importanta daca e .de sau .com, merge. Hauck-ul pe care l-am ales eu are 5 pozitii ale spatarului, pana in pozitia culcat, ca altfel nu l-as fi luat. Probabil tu ai alt tip, daca spui ca nu se lasa pana jos.
Carmi
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Ah, am uitat, fetele cu ideea de gradinita, tocmai am ascultat stirile pe TVRI si unul din subiecte a fost despre locirile insuficiente, atat la gradinitele de stat, cat si la cele particulare. Cica e cu lista de asteptare. Asa ca starniti-va, ca e de bine.
Carmi
Gina M spune:
Marlena,v-am admirat si noi pozele si tin sa impartasesc ca mi-au placut intr-un mod cu totul deosebit.!
Se poate vedea limpede ca Alex, este un scump si un mare nazdravan de acum !Le-am revizuit si pe cele cu burtica... frumos,frumos,frumos...
De asemeni am vizionat ceva pozici si cu Miruna,Vladut,Irina, Ioana si Alinam.Imaginile sunt deosebite!
Am adaugat si noi poza in albumul bebelusilor de 8 luni,iar la randul vostru o puteti vedea pe micutza noastra Jessica Priscilla in actiune AICI.
Va 
POZE NOI