Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare de la Ploiesti! Bag si eu nasul pe aici ca sunt super ocupata.
Brr ce vreme nashpa. Am citit printre randuri si am admirat bbii vostrii cei mari. Chestia cu tricicletra popcornul m-a dat pe spate. Doamne, ce trece timpul.

Eu sunt super ocupata cu botezul si cu aranjarea camerei piticei. O sa o crestinez si eu intr-un final glorios.

In continuare facem bine, ceea ce va doresc si voua.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!!
va multumim pt incurajari.ege e putin mai bine.dar tare pacatoasa mai e raceala asta!
ege are 9 kg si 75 cm.ea nu a prea luat in greutate asa de mult,cica ar fi normal sa ia 250 de gr pe luna.
dinu,felicitari
mirunica si noi te-am admirat
karmenutza,las ca o sa meraga direct in picioare
irina,de unde ai luat tricicleta?cu cat?si de cand o folositi?

tr sa ies sa-i dau pastilele.
va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cristina,voi unde mergeti in concediu?
noi plecam pe 25 sept la pamukkale si de pe 1 oct la antalya

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Vera - iti tinem pumnii sa va iasa bine botezul si Iulia sa fie cumintica si frumoasa, asa cum este ea de obicei.

ege - da, intr-adevar, 250g/luna este suficient pentru aceasta varsta. Mai ales ca Ege este pe plus si la greutate si la inaltime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ziua buna la toata lumea!
Hai ca semnez si eu condica saptamanala! Am vrut sa o semnez ieri, dar am avut asa o zi mizerabila ca nici macar n-am reusit sa intru la voi si sa ma pling. Monica a fost mofturoasa toata ziua si nu a dormit decit o ora de la 6 dimineatza pina la 8 seara. In rest a vrut numai in brate, cum o puneam jos parca o asezam pe foc. Andreea nu s-a lasat nici ea mai prejos si a facut mofturi si galagie cit s-a putut. Macar azi e mai bine .
Gina am vazut-o pe micutza ta si e o scumpa. Monica nu mai vrea deloc sa stea in sauccer, chiar azi ii spuneam sotului ca string jucaria ca ocupa spatiu pretios de patrulat. Am admirat-o si pe Miruna. O adevarata domnisoara!
Vreau sa va fac o surpriza si sa pun si eu ceva poze cu Monica in albumul comun. Sper sa am timp!
Azi am primit o revista si primul lucru pe care mi-au cazut ochii au fost papucei pentru bebelusi. Asta pentru ca m-au cam socat preturile de acasa la papuci. Cine vrea sa ii vada pe aia ii gasiti la pediped.com. Mie mi s-au parut tare dragalasi, desi cred ca si astia sunt cam scumpi. Ma duc sa studiez problema cu pozele!

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Deja s-a trezit Monica! Si eu care ziceam ca o sa am timp de poze...Dar tot am apucat sa incep uplod-ul pentru o poza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Iata mai trecem si noi pe la cei mai simpatici bebelusi! am admirat multe poze de copii frumosi (Miruna, Vladut cu tricicleta (!!), Fabiano zambaretu si nu numai) si ne-am minunat de cat de repede au crescut! Felicitari pentru primii pasi si pentru primele mersuri de-a busilea! Nici noi nu suntem prea departe, deocamdata ne tarâm pe burta ca o sopârla dar o veni ea si vremea ridicatului in pozitia de patruped!

Noi ne-am intors de vreo o saptamana din vacanta din Romania unde am facut fatza cu brio caniculei (chiar ne era dor de asa ceva asa ca nu am suferit prea tare). Am remarcat si preturile la articolele de bebei despre care spunea Ioana, e adevarat, sunt duble fata de aici, nu am reusit sa inteleg logica! Dar in general ne-am amuzat, ne-am plimbat, ne-am odihnit, am profitat de soare. Am mers si cu trenul deci piticania mai are doar un singur mijloc de transport neutilizat inca: vaporul. Insa o sa-l luam si pe asta in curand ca mergem in Corsica la vara.
Aaa, ba chiar ne-am si de-pagânizat in vacanta asta!

miflore, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem, noi am intarziat cam mult la intalnirea de scandinavi, ti-am trimis un SMS in ziua aia, nu stiu daca l-ai primit. Poate data viitoare. Concediu placut!

Am citit ca bebeii vostrii isi studiaza manutele, a mea le studiaza pe ale mele! Insa ea face altceva, se trage de o ureche, mereu aceeasi. Se trage rau, o inroseste de tot. La inceput am crezut ca o doare sau vrea sa se scarpine insa acuma am observat ca face asa doar cand ii e somn asa ca o las in pace.

Gata, la bebici si mamici

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

dansez!!!!!!! dansez!!!!! si dansez singura.

de fapt cu fi-mea ! care cum incerc sa o iau sa o pun la ea in patut(eu o adorm pe picioare leganata) se trezeste si incepe sa planga asa ca mi-am pus si laptopu´ pe picioare si m-am apucat de treaba.
Nu stiu ce e cu ea ca de cateva zile dormea asa bine...de seara la 10-10,30 pana dimineata la 7.30-8. acum adormi pe la 10 si la 11 se trezi... si ziua nu mai doarme mai deloc...o ora de dimineata si inca una pe la 14..

sa va spun ca am reusit sa recuperez tot ce
ati scris...si sa mai vaz si poze cu Mirunica si tortul..si cu pijamalele lui tati...ce mai...are vocatie de model...si pe Alex al Marlenei cu sandalutele lui cu tot...si pe Vladut dintosul Irinei...si nici nu imi mai amintesc pe cine-scuze.
aaaaaaa si pe durul Cristinei la cumparaturi

Kristinutza bine ca ti-ai luat si piatra asta de pe inima...vezi ca daca ai rabdare rasare soarele si pe strada ta?
cat despre cresa part...si pe noi ne batea gandu´ vazand cat de bine merg aici....de la 9 la 5 costa 400 de e ...si daca vrei sa o lasi mai mult 4 euro pt abonati 6 pt cei din exterior..

as incerca sa dorm...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Vreau sa va intreb asa: (am mai multe, dar sa vad cate imi amintesc)

Noelia are rosu in gat si nasul infundat si pediatra mi-a dat sa ii pun supozitoare si picaturi in gurita- pe prospect scrie ca sunt pt fluidizarea(sau cum i-o zice) mucoasei. Am observat ca dupa ce ii pun supozitorul face imediat(maxim 2 minute) kkutz-si moale. De ex asta seara facuse kk inainte sa ii pun supoz...dar tot a mai facut...sa fie legatura? Poate fi o reactie la supozitor? Am citit ca supoz sunt din ceva extract de plante.

si mai vreau sa va intreb daca stiti cumva daca se va pune lege care sa interzica spatiile comerciale la parterul blocurilor..noi avem un ap la parter asezat binisor si am vrea sa in transformam in sp comerc...si parca nu as vrea sa investim banii si sa ne trezim ca apoi tb inchis...

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Doruletz sa-ti traiasca fetita crestina, e frumoasa rau de tot si durdulie... ca Petrutu'... ar face o pereche "grea" . Ochisorii aia de la cine i-a mostenit? Iar pentru nash am tot respectul, asa m-am suparat cand n-am mai putut sa-i vad emisiunile on-line, tocmai venisem aici si era unul dintre putinele lucruri care-mi placeau cu adevarat.
Kristinutza felicitari si ia-o usor ca viata e lunga si frumoasa si Radu are nevoie de o mamica optimista.
Noi suntem bine, tot fara dinti, dar compensam cu pleata care incepe sa creasca, cu pasii tot mai multi si mai rapizi (daca ne sustine mama). De mancat tot atat de mult mananca, dar m-au linistit 2 mamici de fata si baiat de 2 ani care la fel au fost dolofanei (i-am vazut si in poze) iar acum sunt supli.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput