Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, ma bucur ca va place rochitza; miruna imi ia ochelarii de pe nas cu o dexteritate demna de invidiat; daca nu o fac fotomodeala, o fac hoatza profesionista.
Antonia, nu am glumit cu sunetul; miruna l-a facut in prima luna de viata in fiecare zi, pina mi-a zis o dr de la Boston ca e de la lipsa de calciu; i-am dat un pic de Ca si a incetat; seamana cu un shuierat, la respirare; dr. a zis ca seamana cu zgomotul facut de pitulice (parca); apoi am citit si eu pe net ca asa este.
Carmen, bafta cu bonele, sa gasesti una buna!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

roxi, noi avem gena de "girafa" in familie; frate-miu are aproape 2 metri ... de cind era Miruna in burta si iesea la masuratori mai mare, am zis ca are gena lui.
Cristina, sa-mi zici te rog cu care "La Dorna" incepi: grasime 0,1%, 1,5% sau 3,3%?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, eu branzica i-o fac cu "Dorna" de 1,5. Cred ca e bun si laptele tot asta. Eu intr-o zi i-am dat fetei supa de zarzavaturi pasate cu smantana. In afara de un scaun ceva mai molicel, nu a avut nimic.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, lui Victor i-am dat 'La Dorna' albastru, parca asta e cu grasime 1.5%.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

total off topic - am fost azi la control si va pot spune cu mandrie mare ca mi s-a inchis fistula pancreatica, sunt sanatoasa, nu am ramas cu chisturi sau alte probleme. m-am refacut excelent, dupa parerea doctorilor. sunt convinsa ca m-am facut bine datorita sotului si copilului, datorita atator persoane care s-au rugat pt mine. va multumesc mult si voua, ca m-ati sustinut si m-ati citit cand ma plangeam de una, de alta... (in special ralucaicostiurin, mama radului, care vad ca e doborata de serviciu si nu mai comenteaza pe dc - ehee, ce vremuri, infiintasem clubul celor cu tzatze handi... )

gata cu problemele, deci! ma rog, inca o sa mai tin regim si probabil toata viata o sa am grija la ce mananc, dar e bine ca sunt sanatoasa. o sa pot avea grija de copilasul meu asa cum merita. si de sot, ca si el merita...

deci, povestea urata care a inceput in decembrie anul trecut se incheie fericit!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Cristina (cge) sa stii ca efectiv asa e, nu am si nici nu am avut, chiar de as cauta, absolut deloc probleme cu Alberto de aceea nu prea am avut motiv de a ma "plinge". E drept ca acum fiind mai mare e din ce in ce mai nazdravan si mai indragostit de masini si motoare dar asta nu e ceva de care sa ma pling ci doar sa consemnez asa cum de altfel am facut. Cit despre mincare, pofta de mincare e tot mare si deloc in scadere! In ultima vreme e si mare fan a spalatului pe dinti si vrea sa se spele de 5-6 ori daca s-ar putea pe seara! Asa ca sotii face si el dar probleme oricit m-as stradui eu sa caut zau ca nu am de aceea zic de fiecare data "suntem f.bine ceea ce va dorim si voua!" Acestea fiind spuse, ma bucur ca te binedispune ce scriu despre Alberto dar nu uitati va rog ca la un concurs de nazdravanii concuram serios mai ales ca acum stie sa si danseze al meu baiat, eheeee!

Irina, bafta multa cu job-urile, tinem pumnii sa fie bine!

Sa aveti o seara placuta,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Alinam, am activat PM-ul (sper).

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxi eu nu stiu nimik "retete " minune pentru bone, mesajul era strict pentru Oana, ea e din Galati ca si mine si vroiam sa ii recomand pe cineva care are o agentie serioasa ..... ma rog, tot o fata de pe forum care s-a okupat cu gasirea bonelor pt mamicile din Galati pe care le cunosc.

Kristinutza ce ma bucur pentru tine, mare minune, ai scapat, te-ai vindecat ......sa inteleg ca raman singura la regim de aici incolo ? hehehe am glumi, orikum trebuie sa ai grija de papi.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

kristinutza, tare ma bucur ca esti bine. Puiul tau are mare nevoie de mami (asta ca sa nu zic si de tati )
Cat despre Raluca-Cuca, m-am intalnit cu ea, draguta, acum vre-o saptamana, pe strada si am fost tare "ciufuta". Sper sa nu se fi suparat pe mine, dar eram racita, abia puteam sa scot cateva sunete de ragusita ce eram si mai era si piticul cu 39...Asa ca imi cer scuze in mod public!
Cu laptele, dupa 1 an e voie lapte de vaca albastru pasteurizat UHT. Pe vremuri exista doar Dorna. Acum a aparut si Fulga si Milli si sunt la fel de OK. Eu le folosec la cel mare si nu am avut probleme.

AAA, si sa anunt ca la 8 luni intram si noi in categoria "iepurasi". Are 2 dinti jos. Se pare ca pierdem cursa "ultimul dintos".

Am mai vrut sa scriu ceva...da'am uitat ce. Sunt batrana, ce sa-i faci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza o veste excelenta! Sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa toata viata!

Mergi la inceput