Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Ioana, bravo tie, erai gata sa o inlocuiesti pe invatatoare.
toti copiii din grupa lui stiu sa scrie.
Eu sunt incantata ca stie sa citeasca si ii citeste si sora-sii. ![]()
Sa il mai laud: isi pregateste singur mancarea. E haios, isi cauta ce trebuie in frigider si isi face sandvich-uri.
Sa ne vedeti de 1 iunie de petrecere:
Victor
Anca
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
alinam spune:
hai sa mai scriu si eu 2 randuri
In primul rans declar ca nu am deskis calculatorul in we, asta da premiera, cred ca sunt luni bune de cand nu a mai stat calculatorul inkis, ne-am plimbat, fakut vizite, primit vizite si cam atat.
Visez la vacanta si sunt invidioasa pe cele care sunt acum plekate
....da o sa imi vina si mie randul, pe plaiuri mioritice ce-i drept da e bun si asa si azi m-a apucat dorul de duka si mai si ca m-a anuntat mama ca pleaka la Predeal.
Cristina imi si inkipui baietii tai cum stau drepti in fata fetitzei hehehe asa le trebuie sa stie ca femeia are nevoie de atentie non stop ![]()
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Salutari tuturor !
Desi mi-e greu cu timpul de stat pe net trebuia sa va zic ultimile noutati .Suntem tot fara dinti la 8 luni jumate ,in schimb de 2 zile facem progrese uimitoare la vorbit ,spune ma-ma,ta-ta,ba-ba,da-da,pa-pa,di-di,ghe-ghe.Asa ca Moki stai linistita !
Azi cind a venit tati acasa la amiaza Tudor a spus clar ta-ta ,prin urmare stie semnificatia cuvintului 
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Tonnia spune:
Ioana, te rog sa descrii sunetul ala specific lipsei de calciu, compara-l cu ceva! N-ai facut misto, nu?
Moki, nici al meu nu spune nimic, scoate uneori un sunet enervant de unde si intrebarea de mai sus...
Eu nu inteleg nici sa ma taiati, de ce fac astia laptele 3 cu arome de fructe?! Nu pot sa pricep...
Oana_G spune:
Ola mamici!
Noi ne-am luat citeva zile pauza pe forum si vad ca ati scris, nu gluma, v-am citit dar nu in totalitate...
Spunem felicitari celor care fac pasi, vorbaretilor, celor carora le-a mai iesit cite 1-2 dintisori, La Multi Ani celor care si-au implinit lunitele si multa, multa sanatate celor ce sint bolnaviori.
Si concediu placut celor care presteaza acest lucru si celor ce vor presta.
Despre noi, nu mare lucru. In continuare probleme cu mincarea, cam o data la 3 zile papam supica care-i tip piure (4-5 linguri), poate ceva iaurtel cu mar si biscuit, banii pe cereale milubrei ii dam degeaba ca nu bem decit 2-3 inghitituri – restul aruncam (nici varinta piure nu tine), aproape toata casa e a noastra (a mai ramas de explorat baia si bucataria), tragem de toate firele existente, 8 dintisori (si probabil ca mai iese ceva ca tare mai roadem mina si ce prindem), si ne pregatim de concediul din iulie.
Pe mine ma bate gindul sa ma intorc la serviciu. Cum trebuie sa fie o bona? Spuneti-mi si mie (cele ce aveti deja) ce ar trebui sa-i cer unei bone (de la virsta si pina la menaj)?
Multumim,
Oana si Andra (21.10.2005)
cge spune:
Asa, si noi suntem incantati ca am rezervat/achitat vacanta la Albena (prin Balkan).
Plecam pe 25 iunie, abia astept.
Ioana, multumim ptr rochita, ii vine bine Ancutei desi i-am luat-o mai mare.
Am vizionat intr-o revista un editorial de vara cu mamici si fetita si am ajuns la concluzia ca Ancuta are toate rochitele de acolo si eu niciuna.![]()
Rochita asemanatoare cu cea a Ancutei din Germanica e la 'Z' cu 49ron.
Raportam si ca am vazut pe fuga vineri seara o fetita frumoasa, Maria (a Ramonei)careia ii dam
si ii promitem sa ne vedem in parc.
Dana-frantuzoaica, pai se poate, sa nu manance Antoine nici out nici spanac. Mai insista, ce e dupa el, trebe sa manance ce vrea mama. ![]()
AlinaM, ma bucur ca n-ati stat pe acasa in we, de asta e we sa te plimbi.
Si eu le invidiez pe Jadi si MiFloricica. Lasa ca ajungem si noi in concedii.
Ruxandra, bine v-ati intors la voi acasa. Si bafta cu masina, si eu am oroare de surprize din astea cu defectiuni.
Dar trecem si peste ele, bine ca suntem sanatosi.
Ege, sanatate multa. Ma gandesc mereu la voi cand ma apuca teama cum va voi descurca in concediu cu Anca.
Ioana, eu i-am dat lapte 'La Dorna' lui Victor de la 1 an si asa intentionez sa ii dau si Ancai. Pai daca va merge la cresa, ma indoiesc ca ii vor da la micul dejun Milumil 3.
Antonia, si Ancuta se minuneaza de manutele ei. Ieri i-a dat gata pe baieti cand a incercat 30 min. sa indese in gura simultan suzeta si biscuitele.
Carmen, bafta in gasirea bonei. E un proces greeeeeeu, la care barbatii ca de obicei, stau in expectativa.
DanaLucia, de mult vroiam sa iti spun: ca asa tare ma binedispui cand ne spui de Alberto caruia ii merge foarte bine.
Pai, noi chiar daca avem copii cuminti si ok,tot gasim sa ne plangem de ceva.
Gata, mai las si pe altcineva sa mai scrie pe forum.
Cristina,
Sefii Casei
alinam spune:
Oana G activeaza-ti te rog PM-ul sa iti scriu ceva despre bone.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
karmenutza spune:
Azi astept sa mai vina o bona, care mi-a fost recomandata de o colega de-a sotului. A zis ca 99 % azi vine. O sa-i pun o platosa fiica-mi, poate o fereste de lovituri, macar in ziua cu nterviul. Catalina mea nu stiu ce are, cred ca nu-i normala, azi a dormit in 2 reprize cate 2 ore. Ce-o fii cu ea? Febra nu are. De vorbit, in fiecare zi se fixeaza pe altceva. A avut vreo 3, 4 zile cu ca-ca-ca. Dupa aceea a trecut la ma-ma-ma, apoi ta-ta-ta si acum ba-ba-ba. Si eeee, aiaiai, chechecheche. Si tot asa. macar nu ajung sa ma plictisesc de un repertoriu. Dar toata ziua aude la tv cate una alta.
Catalina
cge spune:
Nu ma pot abtine sa nu o parasc pe Anca, ca mi-a scos o tasta de la laptop. Are o procedura bine pusa la punct, isi baga degetul subtirel pe sub taste si le scoate afara.
Cristina,
Sefii Casei
roxi23 spune:
EGE vad ca ti-a scris TONNIA. Parerea mea este sa nu disperi. Racelile trec greu. acum si darius are rosu in gat urat rau de tot si temperatura 39,8 care nu scadea cu antitermice...si e pe antibiotic. Am cerut parerea a patru medici si toti au fost de aceeasi parere. asa ca m-au convins cu antibioticul. daca nu ai incredere in dr. care a vazut copilul, mai poti cere sfatul altui pediatru. Sanatate multa.
Mama ce inalta e MIRUNA! Bravo! Darius are doar 70 cm...mai este vreun bebel asa scund la aproape 8 luni? Bine si eu si taica-su suntem jumatati de buletin...
ALINAM trimite pe forum detalii despre bone, daca nu te deranjeaza, ca si pe mine ma intereseaza.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant