Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
kid2003 spune:
Ruxandra, sa aveti noroc si sanatate in casa cea noua!!! Bravo!
Astept sa nu mai fie asa frig si sa bata vantul sa ne putem vedea in parc seara. Eu la ora 5 ajung de la serviciu, as putea sa imping la carucior in parcul de langa tine pe la 6, cand ai si tu timp si chef. Ar fi tare frumos, oricum ii vom scoate pe bebei in 2 ture, cand va veni din nou caldura, dimineata si seara, asa ca sper sa fiti si voi in parc pe la 6 
Ioana75 spune:
Multumim de felicitari
.
dana mama lui Alberto
, am vazut motorul acum, foarte frumos! Asteptam si poza in viteza
.
kid, multumesc pentru detaliile cu laptele; am citit pareri ca de la un an, ca de la 2, ca de la 3, si vroiam sa stiu parerea lui calapod
(astept sa scap de cheltuiala cu laptele, ca e mult mai ieftin asta de vaca).
Ruxandra, sa va fie casa plina de prosperitate si bucurii
! Sa va fie de bine mutarea
. Abia astept sa-mi zici la ce masina v-ati hotarit
.
moki, noua ne-a dat 5 pic/zi intre 6 si 9 luni, dar eu i-am dat doar 2 pic/zi.
Calciu nu-i dau decit cind observ o lipsa (miruna scoate niste sunete care sint specifice lipsei de calciu - eu le recunosc repede; de obicei cind ii iesea un dinte mai facea asa, acum de cind basculeaza mult lapte nu mai e cazul).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Anya20 spune:
Laura - i-ai facut lui bb analize si are anemie?
ca doza de fier este uriasa (20pic/zi inseamna 50mg de fier, in conditiile in care preventiv se da 1-2 mg/kg/zi, iar tratamentul anemiei presupune 5mg/kg/zi).
locca spune:
Multumim de urari 
Kidule, pai ne vedem in parc atunci, si eu tot asa de 2 ori il scot la plimbare si cea de seara e cam in jur de 6 (depinde si de cat de cald e).
Ioana, pai deocamdata cochetez cu ideea unui opel astra clasic cu haion pe motorina care este si la oferta speciala. Noi am avut vectra (deja vorbesc la trecut de ea, desi o s-o reparam cat de cat), asa ca ne-a ramas o scama cu opelul. Si vreau neaparat cu hatch back ca sa pot indesa cat mai multe
. Te anunt decizia finala.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
MOki felicitari pt Mario care face bravo
si cu vorbitul nu te speria ca si cind incepe nu se mai opreste 
Locca multe,multe bucuri in casa noua 
ma duc sa vad poza lui Alberto
poze
nanadana spune:
am vazut poza motorului, sper cadou ![]()
la noi a fost esec total cu spanacul
,deci de maine supa ca vad ca numai asta ii place
dar Irinape unde este aplecat in vacanta?
poze
cge spune:
Ce cautam pe pagina 2 ?
Va pregatesc un mesaj urias dar trebe sa ma mobilizez.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Ruxandra, nu ma pricep foarte bine la Opel, dar parca Vectra e cit vaporul, iar Astra e compacta. Sa masori bine portbagajele
.
Dana lui Antoine, Irina cuscra e bine, dar cu stressul gasirii unui nou loc de munca. Noi ii tinem pumnii sa-si gaseasca un loc de munca fain, si cu acces la DC
.
cge spune:
Sa dam si noi raportul asa cum am promis.
Eu sunt cam obosita, am lucrat si ieri si in plus sapt trecuta am fost 'pe proiect'. Asa explic mutenia de pe DC, nu ca as fi devenit mai tacuta.
Copiii sunt bine, au supravietuit ieri cu taica-sau o zi intreaga. La 5 seara cand am preluat io trupa, taica-sau era terminat, nu putuse nici sa isi bea cafeaua, daramite sa mai fumeze linistit.
Anca a terorizat baietii, ii stiu de frica si Victor si taica-sau. O tineau numai in brate, asa ca eu am bagat-o la reeducare.
Ce e si cu baietii astia, erau speriati de ea ca tipa ca o femeie isterica.
Aseara domnisoara m-a tinut lg. ea ca sa adoarma vreo 2 ore. Ea care adormea in 2 minute. Probabil ca ii lipsisem, mititica.
A, si taica-sau e uimit de cat de mult poate sa manance. Mananca si biscuiti, si fructe si mancarica ei.
Cred ca sapt asta tot obosita voi fi, ca sotul trebuie sa stea peste program si eu trebuie sa preiau si responsabilitatile ei.
Victor e ok, a scapat ieftin decat cu o pagina de scris, ca deh, n-am fost io acasa sa il stresez.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, spor la taskuri
. Nu ti-e "frica" pentru ca Victor stie sa scrie? Eu in clasa 1 ieseam din banca si ma duceam la ceilalti colegi, sa verific daca au scris bine, si daca nu, le aratam eu
.