Bebelusi de sept-oct 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Eee, dana lui Antoine
, la cit mai multi dinti si la cit mai multe cuvinte
.
Ieri am fost la Zara, au sandalute foarte frumoase pentru fetite, in jur de un mil. Cit pentru mine - ii dau in judecata
: sa puna anunt la intrare, oricit de mic, ca batozele peste 65 kg sa nu intre sa-si faca singe rau degeaba; absolut nimic din ce am probat nu mi-a venit, si am ales cele mai mari marimi. Deci m-au demoralizat, o sa le trimit o anonima cu cuvinte "de dulce"
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
Ioana mersi
,felicitari Mirunei pt cei doi pasi
,cit despre cei de la Zara asa si eu cit china
si haine ioc 
la noi a fost esec total cu oul ,nu avrut 
azi ii dau spanac sa vedem daca i_o placea 
poze
dana_lucia spune:
Buna tuturor si de la noi azi. Mersi mult Cristell pentru urari; un
si o
de la Alberto pentru Stefania!
"La multi ani!" pentru bebeii care ma implinesc azi o lunita!

Codruta si Vero (Hildegard), mersi mult
pentru reteta de tort, a iesit foarte bine dar poza n-am apucat sa fac ca avind si niste musafiri ieri dupa amiaza s-a mincat cu mare viteza.![]()
Ioana ai reusit sa vezi in contul e-mail comun motor-ul lui Alberto? O sa trimit si o poza cu Alberto in plina actiune pe el ca prima data a fost greu sa il pozez, toate pozele au iesit tare miscate dar ieri am reusit o poza mai clara si o sa o trimit si pe aceasta. Felictari Mirunei pentru performante. 
Alberto are cam 79 cm (precizia masuratorii nu e poate 100% dar dupa cit de mici i-am ramas multe lucruri marimea 80...cred ca e destul de buna masuratoarea mea) iar de incaltat noi folosim adidasii de la Nike (si cei gen ghetuta si cei normali, sunt speciali pentru bebei pina la un an, au o talpa buna pentru invatat mersul) si mai folosim si niste pantofiori din piele 100% (inclusiv in interior) tot ca niste pantofi sport care sunt super buni, daca interesaza pe cineva pot da site-ul, firma e Boumy, sunt de super calitate, zic eu.
"La multi ani!" Jadi si concediu placut!
Sa aveti o zi cit mai buna si salutari de la noi,
Dana Lucia si
Alberto
kid2003 spune:
Ioana, iti raspund eu mai repede ca am intrebat-o eu...a zis sa nu ma grabesc ca formulele sunt facute in asa fel incat sa satisfaca toate nevoile bebelusului, iar laptele de vaca nu e la fel de bogat in nutrienti. Pana la un an macar sa o tin pe formula, a zis ca mai vorbim, oricum pana atunci. Sunt unele pareri care spun ca laptele praf adaptat pentru copiii mici e mai bun pana la 3 ani decat cel de vaca, dar ea nu mi-a zis sa fac asa. A ramas ca mai discutam despre asta pana implineste Alex 1 an. recomandarea e totusi sa ii dau lapte praf cu gust de lapte nu cu arome de fructe, chiar daca ii dau si din ala, sa nu ii dau numai asa. Cred ca pentru ca sa nu se invete cu gustul acesta si apoi sa nu mai bea deloc lapte. Numarul 2 e bun pana la 1 an, daca nu vrei sa treci pe 3, sau poti sa ii dai combinat, 2 seara si 3 dimineata sau invers. Si ca trebuie sa bea minim 500 de ml de lapte pe zi pana la 1 an, chiar daca nu tot din biberon, daca ii fac cu cereale sau daca ii dau branza, se ia si asta in considerare.
mysweetest spune:
'neatza,
La multi ani sarbatoritlor zilei de sambata, duminica si astazi cu mentiune speciala pentru nora mea Ioana Catalina(8luni) si baiatul meu Victor Alexandru care la 9 luni are 9,800 gr si aprox 75 cm dupa masuratorile noastre.
Felicitari GinaM pentru dintisor!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
locca spune:
Buna fetele
Va scriu oficial primul mesaj din casa noastra. Am reusit sa ne mutam in sfarsit
. Asa ca nu mai suntem nici noi in militari, am plecat o data cu Mifloricica
.
Partea proasta e ca masina e cam cu 3 roti in groapa si deci ne-am pus pe cautat alta, chestie care arde tare la buget, dar asta e.
Sunt zombi. Copilul a fost exemplar azi noapte si a dormit tun, dar eu nu am putut sa dorm mai deloc. Si azi am mai prestat aranjat de lucruri ca sa nu ne mai simtim ca la cort, asa ca ma simt scursa. Poate cu ocazia asta mai dau si eu ceva jos din kile.
Ioana, felicitari pentru umblareata
. Iti inteleg pe undeva fiorul.
Ege, imi pare rau de raceala, vad ca ti-au dat fetele super sfaturi. Sa se insanatoseasca repejor.
Gina, felicitari pt. dintisor. Mai, dar filozoful castiga cursa, este tot mai clar.
Kid, multumim pt. transmiterea sfaturilor calapodesciene
. Acum chiar ne putem vedea la leagane sau impins de carucioare in parc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
moki spune:
Mai vad ca voi le dati la bebei 3 pic de fier pe zi ,mie de ce mi-o fi zis 10 pic dimineata si 10 seara ?? ![]()
Noi nu ne studiem manutele in schimb am invatat schema cu "bravo" si daca face mami asa,imediat face si bebe Mario..
Hai incurajati-ma si pe mine care sunt disperata ca noi nu vorbim mai deloc
Singura consolare e cate un "aeee" si-atat..nici vorba de silabe,iar "mama" si "tata" sunt chiar de lux..
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
karmenutza spune:
Eu nu ii dau deloc fier. Nu i-am dat niciodata. Nu mi-a zis nici un dr sa-i dau, nici de familie, nici Stanciu. Nici calciu nu i-am dat. Doar Vigantol.
Catalina
Hildegard spune:
Moki, si nou dr. de familie ne-a zis 10 pic de fier de doua ori pe zi. Cica e suspect de rahitism.
Dr. pediatra ne-a zis ca nu e cazul si nu trebe dat atat. deci daca m-as lua dupa aia de familie, saracu' cupil
.
Stefan e mai alb, si la frunte se vad asa venisoare...si la ochisori...asa e felul lui.Si eu si tati am fost asa cand eram mici...cu timpul pielea se ingroasa...Si daca Stefan e mai alb....gata suspect de rahitism....dar are 9.440 g......nici macar nu e slab.
Deci noi ne luam dupa dr. pediatra a noastra.
La calciu a zis 10 ml/zi. E prea mult. 
Noi dam 3 ml/zi, o zi da una nu.
Daca ti-a zis dr. pediatra e ok...daca nu...nu stiu, ar trebui sa consulti un pediatru.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
ege spune:
multumesc mult pt sfaturi
sper sa scapam repede de raceala asta
o sa revin mai tarziu sa scriu mai multe despre ege
va pup si va multumesc f f mult
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos