Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Tonnia,multumesc de corectie!
Da,era 4 iunie.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetele! Eu de 2 zile sunt racita cobza (am luat de la Pepe si ma rog sa nu fi luat si Petra) si imi curge nasul, ma doare gatul, stranut, etc. Pe Petra am dus-o si ieir si azi la mama, iar nopatea a dormit si va dormi si la noapte numai cu Pepe.
Am aparut in poza toti 3 la compettita de mers de-a buslilea pe siteul babyexpo. dar nu ne vedem chiar bine..

Moki, acuma am vazut PM-ul de la tine....poate ti-au raspuns celelalte fete, ca au cum n-am intrat de 2 zile ....scuze . daca nu, iti scriu eu pe PM cum sa faci.
Marinela, eu am intrebat pe forumul acela altceva si nu mi s-a raspuns nici in ziua de azi (am intrebat de vreo luna)
Carmi, asa am facut exact cum scrie si am lasat-o cc 3 ore. A fost super ok.
Kidd .
Anya, Gina felicitari pentru dintisori
Tonia, asa isi studiaza si Petra mama. O prine cu cealalta si parca vrea sa o suceasca pe toate partile.
Kristinutza, bravo!!!
Ioana, poate de aia baga si Petra atata Milumil 3.... Ma gandesc sa ii schimb cu Nan2, asa, cate 2 cupe Nan cu 5 milumil, oare merge?
Cge, ce petrecere... cu picturi, foarte fain..

Fug repede in pat sa nu ma gaseasca pepe aici, ca ma cearta,

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc, multumesc!!!

acum ma pregatesc de o iesire in regie, fac cinste. hmmm la vreo 10 prieteni.

asta cu bani imprumutati, ca suntem falimentari rau rau de tot

asa ca, si voua!

v-am citit, dar nu va comentez, ca sunt prea emotionata de ce mi se intampla mie. am inviat!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina, si eu ma bucur tare mult ca esti sanatoasa! Petrecere frumoasa cu prietenii. Eu am vorbit pe YM cu RalucaC, era racita azi.
Codruta, sanatate.
Anya, felicitari pentru .
Cristina, eu pe 16 plec la bulgari, te anunt pe 19 daca am luat tzeapa de la balkan sau nu. Noua ne e oleaca de frica, ca parca prea mici sint preturile, comparativ cu Romanica.

Fetii i se schimba ochii, se fac ca ai mei: nici cal, nici magar. Adica un albastro-verzui sau un verde-albastrui, depinde de imaginatia privitorului. Iar parul incepe sa aibe reflexii atit blonde, cit si roshcate.

Cit despre concediul meu, v-am zis traseul, dar am omis sa va spun ca nu avem nici un leutz alocat. Tre' sa joc la Loto, poate-poate.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Probabil ati vazut, dar mai repet si io: se testeaza viteza serverului cu capitolele de 20 de pagini. Iuhuu, se va injumatati munca de schimbat capitole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, cat ma bucur!!!! Sa dea Dumnezeu sa nu mai ai nici o problema toata viata!

Ioana, am priceput cum e cu suieratul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Noi azi am fost toata dupamasa afara ,a fost super ,soare la greu, o placere ,asa mai zic si eu

Ioana mersi de stirile despre Irina si tinem pumnii sa isi gasesca ceva super
Kristinuta ma bucur mult ca totul sa sfarsit cu bine ,iti doresc o iesirie frumoasa alaturi de cei dragi
Cge i_am admirat pe cei doi puiutii ai tai care sint niste scumpi ,cit despre papa nu vrea nici cum sa pape out si spanac Antoine ,tine gurita inchisa bine bine bine stransa ,o sa mai incerc dupa vreo saptamana
Anya felicitari iepurasului tau
Codruta si Raluca multa sanatate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, multumesc pentru raspuns.
Ioana, nepotuŽa fost botezat ieri si totul a decurs foarte bine.
M-am inscris la Pilates...si tot stau pe ganduri, sa ma duc, sa nu...parca mi-e cam lene. Voi faceti gimnastica?
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Dana lui Antoine, printul sa manince tot ce-i dai.
Carmi, multumesc; hai du-te la Pilates si zi-mi si mie ce e aia (este si la noi la romanica, dar nu am testat). Eu merg o ora pe saptamina la aerobic; dar de miine se deschide o sala de forta la 5 minute de mine, si as vrea sa ma duc sa mai trag de o fiara-doua mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, nu am mai vazut-o pe Oana Deleanu de un timp in mijlocul nostru.
Ce mai stiti despre ea si baietelul ei scump?!

POZE NOI

Mergi la inceput