Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Dana,mamica de Antoine,multumim frumos,esti o dulcica!!
Anya,sa stii ca si eu mi-am facut griji ptr cele 20 de picaturi de fier..copilu' chiar e bine,nu e anemic,are intr-adevar fata cam palida dar n-are nici o treaba cred cu anemia..mi-a recomandat fier doar ptr ca cica afara toti bebeii iau si e bine sa ia si el..dar sunt sigura ca asa a zis..ciudat..
Ioana,nu-mi vine sa cred,Mirunica avea ochii de un albastru asa clar ca bagai mana in foc ca asa raman..oricum,tot frumoasa e,si manechin pe deasupra!!
Ruxandra si Simona,da ' in parcul de la Crangasi nu veniti deloc? Tare as vrea sa veniti,sa mai sporovaim si noi pe viu.
Bianca,in ultimele zile am cam absentat-o cu parcul ca fost cam ciudata vremea si am stat mai pe langa bloc
Codruta,n-am elucidat misterul;cand ai vreme ,te rog mult,baga-mi un pont!
Multumim de incurajarile cu vorbitul,sper si eu ca Mario sa-si dea drumul,macar cu o silaba doua,ca sa-l calific "puturos",da' "competent"

Aaaa,am uitat,fetele cu concediile exotice,sa va distrati frumos,tare fain tre' sa fie ca plecati,eu nu mai am rabdare pana in august!!!Va asteptam cu poze!!

Hai ca fug ca mai trebuie sa si culc copilul!

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

buna seara gagici,am reusit sa gasesc ceva timp sa mai zic si eu cate ceva. Am citit pe sarite si aveam o gramada de raspunsuri de dat, dar nu mai retin decat foarte putin cu memoria mea de gaina...din ce am retinut Miflore si Jadi au plecat in concediu, le urez distractie placuta si le asteptam cu vesti.Simona8004, multumesc pentru gandurile bune tot ce e mai bun si pentru voi Moki, daca te ajuta cu ceva ,sa stii ca nici Teodora mea nu zice mai nika si peste 10 zile face 9 luni , eu inca mai astept, sa speram ca vor vorbi in curand ca altfel Am vazut ca sunt cativa bebei bolnaviori si vreau sa le transmit multa sanatate si sa-si revina cat mai repede Din ciclul Teodora nu-i ca nimeni, sa va zic una de care nu cred ca ati mai auzit, sau daca da, va rog spuneti-mi si mie ca eu sunt tare ingrijorata. Teodora are un dinte jos de vreo luna si tot asteptam sa iasa si cel alaturat sau ma rog, cei de sus si ce credeti...i-a iesit cel de langa canini, eu nu inteleg nimic si sunt total debusolata, chiar nu se paote sa fim si noi cu ceva in normalitate ??Va rog daca mai stiti de asa caz ziceti-mi si mie ca sa ma linistesc, ca sunt asa speriata ca dr mi-a zis ceva naspa..o sa va zic altadata, ca acum chiar nu mai vreau sa ma gandesc va pupicTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare!

Intru si eu pe fuga pentru felicitari:

Miruneicare a inceput sa umble lelea

Jessicaisi lui Calin pentru dintisori

si nu in ultimul rand Kristinutzeicare este o invingatoare. Sanatate multa !

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Si un pupic pentru cuscra ca tare mare spaima a tras

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!
nu mai suport noptile astea cu 1000 de treziri, imi vine sa-mi dau demisia...

Ce o fi cu Irina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Tonnia hai ma ca nu-i chiar asa de rau sa te trezesti de 1000 de ori pe noapte!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, mistocaro, fac pariu ca te lasa Razvanel sa dormi bustean, asa-i? Las' ca discut eu cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Din gasca mamicilor racite fac si eu parte...imi vine sa ma duc la balamuc...ma simt tare rau...cred ca am luat de la fi_miu...
KRISTINUTZA ma bucur ca te simti bine.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

nadina, multumim.
laura, si eu, daca plec, plec la sfirsitul lui iulie in concediu, deci asteptam impreuna.
Gina, Oana e bine, eu vorbesc cu ea pe YM. Rar mai are timp sa intre pe forum.
Tonnia, si Irina e bine, doar ca e foarte ocupata si stresata cu gasirea unui job nou. Nu e asa usor, mai ales ca este presata de timp (ne-a spus ca firma ei s-a declarat falimentara, si ea si sotul lucreaza acolo ...).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Norina am auzit de copil (tatal dr stomatolog) caruia i-au iesit prima data caninii , un mik vampirash, asa ca nu te impacienta, s-a mai diskutat pe forum si concluzia este ca: normal ies in ordinea ....care o stii dar sunt foarte multe cazuri cand ies cum vor ei.

Tonia propun sa facem un partid de mamici zombi, al meu nu numai ca ma trezeste de 1000 de ori, pana dimineata uit de cate ori, dar mai nou plange prin somn , se foieste, azinoapte la 2 ii aspira tasu mucii, am adormit , pe la 3 jumate ma trezeste sa ii dau o tzitzi ca de la 2 il tot puricase si batuse pe tasu, care saracu azi merge la munca 12 ore ..nasol, sper sa ii treaca, daca nu capul sus s-ao insura ei odata si odata si dormim si noi.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput