Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Imi vine sa-l strang de gaaat pe Victor! Iar a venit acasa cu un pui de viroza ceva si i-a dat, binenteles si Catalinei! Azi dimineata pe la 4, 5 incepuse sa tuseasca rau, si muci, iarrrr...si Victor tot azi a inceput cu nasul...abia astept sa vina vacanta aia sa scapam odata de scoala asta de unde aduce toti mucii din lume! Imi vine sa-l omor! Lui putin ii pasa, zice ca el de unde sa stie ca raceste?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ALINAM sper ca nu te-a deranjat ca te-am intrebat de bon. Pupici!
imi pare rau ca se trezesc bebeii noaptea...5 luni si darius se trezea la fiecare ora si jumatate. Asa ca va inteleg perfect. Acum insa doarme toata noaptea si tare bine.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Ma mai tineti minte? Nu cred, am intrat asa rar(rusine sa-mi fie!).Dar sa stiti ca va citesc zilnic.
Am si eu o intrebare:
In curand Alexia o sa implineasca 8 luni(adica pe 14 iunie) si m-am gandit ca pot sa-i introduc iaurt si branza din lapte de vaca facuta in casa.Dar nu stiu ce lapte sa cumpar.Voua ce v-au recomandat medicii, ce fel de lapte?
Voi ii faceti iaurt in casa sau il cumparati?
Pana acum i-am facut branza calcica din lapte praf.

poze

Mergi la inceput

Alexuta, branzica eu o fac din lapte "La Dorna" albastru, de 1,5 % grasime cu calciu lactic. Cu asta am facut-o de la inceput, nu cu lapte praf. Si binenteles ca poti sa-i dai iaurt. Eu i-am dat de pe la 7 luni. Tot "La Dorna", de 3,5 % grasime, se numeste "Iaurt adevarat" sau "A la Grec". Nu prea se gaseste peste tot. La mine in cartier e un singur magazin unde au. Dar au la supermarketuri. Mamicile mai dau Mili sau Napolact, sau mai asteapta, ca-ti mai spun ele.

Catalina

Mergi la inceput

Cine ne schimba si pe noi de carpe, adica de scutece?

Catalina

Mergi la inceput

ALEXUTA EU II DAU IAURT FACUT IN CASA din lapte LA DORNA sau ZUZU acela mai gras, sau ii cumpar din comert iaurt fara conservanti (campina, zuzu, monor). Si eu tot de la 7 luni ii dau iaurt si branzica.
bine ai revenit.

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, am scris aseara ca nu se mai schimba capitolele la 10 pagini, ci la 20. Deci putem vorbi linistite in continuare. Nu mai fi suparata pe Victor - cum ar putea sa nu ia virozele de la colegi? Vrei sa chiuleasca?
Alexuta, eu ii dau brinza din lapte La Dorna de 3,5% grasime si iaurturi de la La Dorna de 2%, 3,5% si 10% grasime. Dr Calapod mi-a recomandat iaurturile La Dorna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Am o stare de kk. de la raceala asta pacatoasa... mi-e o mila de darius, adica de fi-miu, saracutzul si racit si cu dintisor nou in gurita...Sper sa treaca mai repede.
tot nu mi-ati raspuns daca mai sunt bebei la aproape 8 luni cu doar 70 cm lungime...

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Tocmai am venit si eu si ma grabema sa schimb capitolul..noroc ca am citit mesajul de mai sus al Ioanei .

Multa sanatate mamicilor si bb-ilor raciti.

Felicitari Miruna pentru primii pasi singurica.

Si lui Alex. i s-a schimbat putin okii..au in interior putin caprui dar la lumina zilei sunt tot albastri-gri, doar la lumina becului se vede.
Ruxandra sa va fie de bine mutarea!

Irina mult succes in gasirea unui loc de munca.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, tonnia, nanadana, simodina, roxi multumesc!

moki, vin eu in parc la crangasi!

hmmm, vad ca raceala loveste in stanga si-n dreapta, pe mici si pe mamici... sanatate multa si muci putini va doresc!

moama, ce exclamativa sunt azi!!!

roxi, o sa-l masor pe radu sa-ti zic cat are lungime. tre sa recunosc ca... nu l-am mai masurat niciodata. nu stiu de ce.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput