Bebelusi de sept-oct 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Cristos s-a inaltat!
La multi ani tuturor copiilor!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa ne umleti mereu viata cu bucurii!
Kristinutza, f. buna ideea cu hamul (din experienta iti zic), si eu vreau sa ii cumpar Ancai de 1 iunie pe lg. rochita care o va primi de la TCM din Germania. (Ioana stie)
Eu vreau sa fac cresa particulara, cine se asociaza cu mine ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
mysweetest spune:
Felicitari Anis si sarcina usoara!...o stiu si eu ..are o fetita Ingrid nascuta la inceputul lunii august.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Cristina, eu ma ofer sa ma ocup de recrutare, pun anunturi, triez cv-uri, fac interviuri, si scot untul din toate candidatele. De asemeni, pun la bataie jucarii si dvd cu baby einstein. Pot face si credit pentru a cheltuielile initiale. Altceva? Ah, ne mai trebuie o locatie potrivita.
Daca tot vorbiti de ham, mi-am anuntat si eu nasha ca vreau sa-l imprumut de la ea (am imprumutat marsupiul, si cintarul pt bb - si i le dau inapoi acum ca Miruna a depasit gabaritul permis).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Pe dr. Alina o luam medicul cresei
Fug sa recuperez copii si sa ii duc la petrecerea pe care scarbiciul meu o organizeaza de 1 iunie la Balonul/Insula Copiilor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kid2003 spune:
Multumesc mult fetelor pentru laudele la adresa madmoazelei. Trebuie sa mentionam ca rochita din poza (sarafanul de blugi) pe care l-ati admirat este primul cadou primit de Alex de la sotul ei Serban (bineinteles ca soacra ei Nadina l-a cumparat, ce soacra buna are fata mea)
Tonnia, tortul "prabusit" din poza e super bun la gust, am gresit eu ceva la crema si nu s-a intarit bine (data viitoare voi adauga un pliculet de intaritor de frisca, de la Dr Oetker). Reteta o gasesti la deserturile Nataliei, de pe forumurile de bucatarie. Iti postez eu linkul, cauta tu mai jos pe pagina aceasta- se numeste truffle cake Nu e greu de facut, pare complicat, dar nu este. A fost devorat de public . Am mai facut si Brownies Cappucino, reteta o gasesti tot pe pagina de mai sus.
jadi spune:
salivez la greu si ma gandesc si la biscuitii aia de m-a servit pe mine, cum ziceai ca se cheama?
Pauza a luat sfarsit, capul la cutie!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
peseu: eu sunt la cura de slabire asa ca ma abtitionez la greu cu praji astea! basca maine fac cinste la servici pentru ca luni sunt absenta!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Dory232002 spune:
Azi am primit un mail cu o adresa utila, va recomand sa intrati si sa vedeti:
http://www.vindecare.go.ro/vindgand.htm
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
innaa spune:
Eu nu fac nimic dulce ca si eu si berbatu suntem la cura(cica)- dar cu cat mai putine tentatii cu atat mai bine!
Carmi am intrat si eu pe situ´ ala si zic hai sa imi calculez si eu IMC ul si bag inaltime si greutate si imi zice: 22. la 22-25 normal/sanatos si pana la 20 - greutate insuficienta. si zic..hmm...hai sa bag si greutatea pe care as vrea-o...rezultat...IMC =19 . deci eu cand o sa fiu la greutatea pe care mi-o doresc o sa fiu sub greutatea normala. Nu conteaza...sa ma vad eu la 56 kg ca nu ma mai intereseaza IMC ul
Miflore eu cred ca o sa o iau razna cand o sa vin acasa cu preturile alea...ca sa nu mai zic de leul greu care ma da pe spate total. Asa ca idee pampersii cat sunt acasa? aici cei mai scumpi sunt 17-18 e pachetul de 85 de buc.
Kristinutza cum arata hamul ala? ii faci o poza? si de sfaturi ce sa mai zic...i-am zis iar la sot aseara si parca nu stie nici el ce sa mai zica...tinde sa vrea...si eu cand ma gandesc ca s-ar putea sa imi faca si moftul asta...asa ma apuca emotiile - femeie nebuna ce sunt!!- oricum daca mai ai idei..sunt deschisa la orice
Cristina/cge eu vin la cresa si ma ocup de enterteinment-ul copiilor- ma fac si clown numai bani sa iasa.
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005