Bebelusi de sept-oct 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
innaa spune:
Alma ti-am admirato pe Eleni ..ce ochi mari si frumosi are...si ce zambet...si ce torttt
Miflore adica un mil sapte sute pe 7 body uri??????? eu am dat pe 10 body cu maneca scurta 10 euro ca erau la oferta dar in general sunt 15 e. waw
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
innaa spune:
noi pana acum am avut pantofei cu talpa moale dar nu am fost multumita de ei pt ca nu ii intra piciorusul bine...calcaiul era mereu gol(calcaiul pantofului)
saptamana trecuta i-am luat o pereche de pantofei cu talpa dura(gen bascheti) si ii vin chiar bine - calca bine cu piciorusul...acum tre sa luam sandale. am vazut unele dragute albe cu fluturasi-28 de e parca.
Noa deja a primit cadou de 1 iunie...de la matuse-sa o rochita alba de in cu volanase si broderie- chiar draguta
am vb cu sotu´ si mergem deseara la magazinul TodoJuguette( e numaicu jucarii) si e imens....vreau un leagan...poare am noroc si ceva jucarii...vedem la fata locului.
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
Carmi spune:
Innaa, imi pare rau, da in spaniola nu am.
Da poti accesa http://www.weightwatchers.es/WWI_Controller.aspx?Page=3000132&S=10&Visited=Yes si gasesti tot ce vrei in limba ta, inclusiv o gramada de retete. Te poti inscrie online, daca vrei, si primesti tot materialul necesar.
Bafta !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
miflore spune:
Bianca, Ruxandra, felicitari!
Ruxandra, mucificat de oboseala?

Aha, deci va asociati la magazine pentru copii! Cine se baga la o gradi particulara? Numai cu grupul nostru si-avem viitorul asigurat!![]()
Inaa, ai inteles f. bine, tu ai dat 1 euro pe body, eu cam 7!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Ruxandra, sotul meu de cind a vazut pretul carucioarelor Bebe Confort asta primavara a zis ca e rost de facut comertz cu lucruri pt copii, ca sint prea putini si tin preturile sus. Poate ne combinam
.
Carmi, daca stii sa faci tort de mere, nu mai scapi de noi la vara
.
Irina spanioloaica, nu poti compara preturile din Bucuresti la servicii cu cele din afara bucurestiului - sint mult mai mari. Sap dupa excelul ala acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
'La multi ani tuturor copiilor si sarbatoritilor zilei(un
de la Alexandru pentru fratele lui Andrew)!
Hristos s-a inaltat!
Multumim celor ce ne-au admirat
.
Astazi dimineata i-am dat copilului sa pape mar(3/4) cu cirese, branza(2 lg) si 1 biscuit...asta fiindca am gasit in piata cirese mari, dulci si inchise la culoare
.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
alexuta2005 spune:
La multi ani tuturor copiilor!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa ne umleti mereu viata cu bucurii asa cum ati facut-o de cand v-ati nascut!
poze
kristinutza spune:
daaa, si mie mi-a placut expresia "mucificat de oboseala"!!! ![]()
innaa-mama, nu ma provoca sa dau sfaturi, ca io tare buna sunt la asta. practic... numa' la asta.
eu am facut cadou de 1 iunie (cu banii lu' mama
) un body cu maneca scurta ca e cam penurie, o jucarioara si... ham. (nu stiu daca asa se chema, eu asa ii spun, nu stiu de unde - ham = chingile cu care prinzi copilu' cand incepe sa mearga si nu vrei sa cada si nici sa-ti rupi spatele tinandu-l). dar pe voi nu v-am auzit despre ham. ce stiti, care aveti, cum se comporta bbii?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Hildegard spune:
lia mia, tiam trimis PM
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
RalucaN spune:
Cristos s-a inaltat!
Ce faceti dragelor?
La multi ani pt. toti bebeii nostri frumosi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa ne bucurati sufletele!
Fetelor tocmai am aflat ca o fiinta tare draga sufletului meu (Anis) e gravi pt. a doua oara. Sunt super incantata pt ea. Doame ajuta-i sa fie bine!
Va pup, me duc sa mai muncesc un pic.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga