Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tot cu hotzia am si eu ce am, Ioana .

Ma tenteaza sincer un biznis cu tzoale de copii si de gravide.

Am trimis copilul la plimbare si m-am apucat sa studiez un proiect mai vechi la care am de facut un update. Doamne, ce desteapta eram pe vremuri . Si ce chef de o cafea tare mi s-a facut.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

HRISTOS S-A INALTAT!
LA MULTI ANI LA TOTI COPIII!

MULTUMIM PT APRECIERI FETELOR!
Mi-a placut cum a zis KRISTINUTA "dolofana cu ochi albastri", si eu ma gandeam ca e cam slabuta, cel putin fata de alti copilasi de varsta ei, of, sper sa nu devin mama din acelea care-si indoapa copilul vazand ca altii sut mai dezvoltati....

SIMO74, da, ai banuit bine, Eleni are radacini grecesti la greu, mamica ei, adica subsemnata e 50% grecoaica cu acte in regula (Petropol ma chema de d-ra). Iar noi am aflat ca avem fetita anul trecut de Constantin si Elena, asa ca am hotarat sa-i punem Eleni. Iar daca era baietel probabil ca ar fi fost Kostas. Eu as fi vrut sa merg in Grecia de tot, dar soarta a facut sa ma indragostesc iremediabil de un romanash de-al nostru neaosh, adica Raducu al meu, care vrea sa emigram, dar pe meleaguri mult mai indepartate, si mai canadiene, asa ca visul meu de a trai in grecia deocamdata trebuie sa mai astepte. Macar sa avem bani sa ne facem vacantele in grecia si tot ar fi ceva.

Despre credinta eu va spun cu mana pe inima ca am simtit prezenta Lui Dumnezeu de cate ori am avut nevoie si L-am rugat ceva, El m-a ajutat. Dar e un subiect foarte intim, e in sufletele noastre, nu se poate explica si cerceta, credem si atat.

Sa petreceti frumos azi cu copilasii, eu inca incerc sa mai aflu daca in galatiul nostru se organizeaza ceva pt copii, sa-mi duc si eu mandra. dar mi se pare si cam rece.

o zi buna tuturor!!!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, hai deschide in Cluj. Ca aici astia tin de preturi la niste kkturi. Hai, poate ne asociem..:)). Si eu ma gandeam anu' trecut

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

fetelor din Galati...azi se deschide la voi in oras magazinul Boulevard. nu e al meu, sa nu ma banuiti de reclama...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Erata: Norina a zis "dolofana cu ochi albastri" Scuze, memoria asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Nanadana si tu nu vrei tare de tot sa te faci mireasa? Ca eu tarre de tot de tot vreau.

Valen/Gabriela o sa caut Cheile Rradistei...nu am avut timp...si ca sa-mi dau cu firma-n cap te intreb ....pe unde sunt???

Carmi...vreau si eu sa slabesc daŽ m-ai lovit cu germana...iar franceza ..sa vedem ce-mi mai amintesc din liceu...mailul meu e oana_irinaa@yahoo.es sau poate faci un pustiu de bine si imi spui cam ce mananci si ce nu...asa un meniu pe 2-3 zile

hilde sper ca se simte mai bine voinicelul sa poti sta si tu linistita.

Mary si eu sunt la fel...mereu tb sa rontai ceva...de ex acum pap o inghe...eu cele 13 kg date jos dupa nastere le-am pierdut in primele 3-4 luni...acum m-a apucat lenea si poftele si zic mersi ca m-am mentinut la 63....dar totusi mai am 6 de dat jos

Ioana nu stiu daca as putea eu face tot din fata calc...cum eu sunt din provincie( Tg-Jiu) nu cred ca sunt firme specializate care sa aiba pagina pe net. Dar incerc sa o mobilizez pe mama pe la restaurante ca mai are 3 sapt la dispozitie pana vine aici.- sa vedem daca mai e ceva liber...Trimite-mi daca ai lista si lasa si preturile asa orientativ...oricum au mai crescut preturile presupun.

Cristinutza tre sa recunosc ...e super tare ideea cu pancarda agatata de gatul Noeliei zilele astea o pun in practica. Cat despre metoda dormitului separat...NU MERGE...noi deja dormim separat...eu dorm cu Noa in camera de...eheee opt luni...el daca doarme cu noi nu poate ca tb sa o pazeasca pe fi-sa toata noaptea sa nu expire de mai multe ori decat inspita...e ocupat omu . mersi pt sfaturi daca mai ai mai baga!

Caise eu ii dau Noeliei si e innebunita dupa ele.

Carmi cred ca tu ai trimis ploaia la mine ...dupa cele 37 de grade de marti mi-am facut planuri mari de plaja pt sambata si ieri...hop si ploaia...si azi e tot innorat. Dar las ca e bine...aici e sarbatoare cand ploua...cred ca nu mai plouase din toamna...

Kristinutza aceeasi smecherie o incerc si eu cu ursuletul preferat al Noeliei...sa il asocieze cu somnul...oare om reusi?

Mary felicitari Pt dintisori...Noi ramanem pe pozitii in cursa.

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani tuturor copiilor !
Pe mine ma bate gandul sa fac un tort de mere...da ma gandesc
ca nu e corect, ca Fabiano nu poate manca...si atunci tot in burta mea
se sfarseste (ca sotzu nu e prea mare amator de dulciuri). Asa ca...ma mai gandesc.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

BIANCA, multumim de pont, dar unde se deschide magazinul asta, stii cumva? Poate merg si eu sa-mi clatesc ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gina, eu cred c-a-nviat si ne vegheaza de undeva din dreapta Tatalui; lucrul acesta fiecare il simte din cand in cand, chiar daca-si da seama sau nu; si in plus e benefic pentru om sa-si gaseasca un sprijin sufletesc prin aceasta credinta.
Tonnia, ma bucur pentru Dinu! Si eu sunt in impas cu incaltarile; am niste pantofiori portocalii de la Crido Kids si tare as vrea sa-i poarte Ana dar sunt fff. moi si talpa e flexibila; o s-o intreb pe doctorita, sa vad ce spune si ea!
Codru, sanatate lui Pepe!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

magazinul este in Winmarkt Modern Shopping Center, Etaj 1. vor aparea datele si pe site....mentionez insa ca nu e de bb, e de doamne ....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput