Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani bebei, eprimul vostru 1 iunie in afara burticii asa ca puneti parintii la cheltuiala, cat mai multe jucarii ca de dulciuri nu se pune problema.
Noi am facut tortul dupa reteta lui Hilde si a iesit fain, o sa punem si poze.Abia l-am intors pe platou si e asa de usor de facut.
Si noi vrem papucei frumosi, dar aici parca suntem in epoca de piatra, peste tot aceleasi modele nashpa.Mie dr mi-a zis sa-l las descult cat mai mult, iar afara doar sa-l incalt, cum e mai bine oare?Parca imi amintesc ca si Capraru recomanda sa porneasca desculti.La noi e rece afara si nu stiu daca vom putea iesi sa luam cadou, asteptam in schimb sa vina neamu'cu o multime de jucarii.
Pupici la toti bebeii si sper ca azi sa nu mai dati batai de cap mamicilor, sa dormiti bine, sa papati si sa stati singurei macar pana vi se pregateste tortul.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor copiilor!

Bianca, felicitari pentru !
mifloricico, in anglia, setul ala de bodiuri e 350.000. Deci te-am trecut pe lista anti mothercare.
Gina, subiectele despre credinta de pe forumul cu religii s-au sfirsit intotdeauna la ZZ (zona cu scandal a forumului). Asa ca eu ma abtin sa vorbesc despre religie - sa nu te superi.

Isr sint chioara de somn, dar ma bucur ca vine azi sotul acasa, sa se mai trezeasca si el noaptea cind plinge Miruna. Nici n-am avut putere sa-i umblu cu lanterna in gura, sa vad care dinte sparge gingia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" de 1 iunie pentru toti copilasii! Cu o mentiune speciala pentru cei care azi mai aduna in buchetul vietii inca o lunita!

Noi ca surpriza de 1 iunie va oferim o poza trimisa in e-mailul comun (stii voi de acum ca eu asa trimit poze!) cu Alberto pilot de Formula 1!!

Zic si eu "Adevarat s-a Inaltat!" iar ca sa raspund si Ginei spun, ca si Tonnia si Codruta ca si eu cred aceasta si mai spun ca din punctul meu de vedere credinta vine de undeva de acolo din interior si e relativ dificil de explicat in cuvinte sau expus ca o teorie. Cit despre parerea Ioanei, subscriu si la aceasta, asa e, fiecare cu parerea lui, scuze daca am divagat prea mult pe aceasta tema!

Sa aveti o zi minunata alaturi de bebeii vostri si salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bianca, felicitari pentru dintisor!

Ioana . Cu lanterna inca nu m-am gandit sa-i umblu in gura. A reusit aseara sa sparga gingia dintisorul asa ca avem 3 iesiti, ne pregatim sufleteste de al 4-lea pe care l-am zarit deja pe teava, insa azi noapte a dormit lemn copilul, de la 9 pana la 5 fara sculare, ceea ce n-am mai pupat de multe luni. Era mucificat de oboseala.

Io de mult am zis de mothercare, dar daca organizati un mars de protest sunt si eu pe lista. Cu toate astea de la ei am luat bodyuri pen' ca-s mai rezistente si suficient la largi jos cat sa-i incapa grasimea de pe picior fara probleme.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, e o scumpa alex!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BBILOR! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va ofere viata numai bucurii si impliniri alaturi de cei ce va iubesc!
fetelor, vorbiti de torturi... am vazut vreo doua pe aici foarte apetisante ... ma apuc sa caut reteta lui hilde (mai devreme zicea cineva ca e pe aici )...

mama l-a dus pe bb azi dimineata cand a venit la nepot, la impartasit!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna dimineata la zanite!

In primul rand La Multi Ani copilasilor nostri!!!!

Apoi vreau sa va multumesc pentru sfaturi si promptitudinea cu care mi ati respuns cu privire la ¨cositoria¨ mea....ce pregatite sunteti...si eu nici macar timp sa va salut ieri nu am avut....multi pupici!!!


acum citesc din urma si raspund- pardon acum merg sa o reimprospatez pe fi-mea ca tocmai facu ceva mirositorrr

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!


Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DIN LUMEA-NTREAGA!!!
Hristos s-a-naltat!
Nanadana,!
Kid, !
Ruxandra, !



Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, si eu am body-uri si jucarii de la mothercare, dar asta nu inseamna ca nu imi doresc sa cumpar produsele lor la preturile din Anglia! Protestul va fi impotriva hotziei, nu a calitatii produselor.

Eu mai citesc ZZ din cind in cind, si mi-au facut parul maciuca discutiile despre religie, au fost printre cele mai singeroase ever.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

despre MotherCare....hmmm, ma bag si eu! e mai ieftin sa cumperi online si sa platesti 25 lire transportul!!!cu toate astea, au hainutze faine, si numai bune pentru grasi ...
eu mai cumpar haine si din fr, da la body-uri nu ma bag, ca la ce scobitori au francezii!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput