Bebelusi de sept-oct 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
innaa spune:
Voiam sa va mai intreb voi planuiti taierea motului la restaurant? Eu nu stiam ca asta se serveaza la rest...aici pe forum am vazut...si in cazul asta cum se procedeaza? Invitatii aduc cadouri sau dau bani?
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
norina spune:
Asa-mi trebuie daca intru tarziu pe net! Azi am uitat ca e Inaltarea si am spalat
Am comis-o rau de tot , dar ce pot sa mai fac? Daca intram mai devreme vedeam ce ati scris voi si nu mai dadea harnicia-n mine
Imi pare tare aru dar nu cred ca e suficient...Diana 30, Carmi, Kristinuta
si vouaMiflore, multumim de laude, ai dreptate Ana ta e aproape de Teo ca data de nastere, dar daca nu ti-a zis nici un medic nimic inseamna ca fata e super bine si nu trebuie sa-ti faci griji. Nici eu nu m-as fi alarmat daca nu ziceau ei nimic. Oricum facem progrese de cand facem gimnastica si a inceput sa paseasca binisor de vreo 2 zile
Azi de 1 iunie a facut primul pipi la olita, mi l-a facut cadou
Plecam in parc acum , ca e spectacol pt copii.Teodora Sara (norina)poze
codruta_grg spune:
A iesit soacra mea cu Petra in parc, unde sunt concursuri, copii multi, muzica. A zis ca atata s-a distrat Petra, a dansat a cantat....hihihi, parca o vad... Acuma doarme si a cam sarit ora de papa....dar nu-i tarziu nici la 7, nu?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
ancadm spune:
La Multi Ani la toti copilasii!
Deschid si eu forumul dimintza plina de elan si cind colo ce imi vad ochii? Mai multe torturi! Ma omoriti cu torturile astea! Arata asa de bine si cred ca sunt asa de gustoase!! Si eu mai vreau sa slabesc...N-am strop de vointa in mine cind vine vorba de dulciuri.
In alta ordine de idei vreau si eu papucei din aceeia frumosi pentru copii. Aici sunt groaznic de scumpi pantofiorii mai frumosi. In jur de $40 de la Stride Rite si alte asemenea firme si chiar n-am chef sa dau atitia bani pe niste papucei pe care o sa ii poarte 3 luni. Cit costa pantofii de la link-ul dat de Codruta?
Noi ne laudam cu faptul ca Monica a reusit sa se ridice prima oara singura in piciorushe tinindu-se de gardutzul de la pat. Va mai plingeti ca aveti bebelusii in urma din punct de vedere motor...Pai cred ca Monica e la coada coadei si la mers si la greutate. Dar nu ma pling ca are o viteza la mers in 4 labe...Si cum nu ma mai vede cum se duce sa ma caute in baie, ca a invatat ea ca acolo ma gaseste. Aseara am plecat la sala si imi spunea sotul ca ma cauta Monica in baie
.
Vreau sa le intreb pe fetele din America ce fel de lapte praf le dau la bebelushi? Vad ca fetele de acasa unt entuziasmate de Nan. Este si pe aici unul la fel de minunat? Stiu ca este Good Starde la Nestle, o fi la fel ca si Nan? Am reusit si eu sa o conving pe Monica sa bea lapte cu sticlutza si acum trebuie sa sap care lapte e mai bun. Laptele de la tzitzi s-a terminat si jelim amandoua...Mai nou Monica vine si se culca pe pieptul meu, cred ca de dor si jale
.
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
marinela79 spune:
Cu cresa asta m-ati dat gata:eu vin si va invat franceza si ma ocup si de psihologia copilului, ca tot imi place mie sa studiez atitudini, caractere si personalitati.
Eu i-am luat lui Iaris sandalute si o bandana galbena, tati a venit cu marire de salar acasa asa ca l-am iertat ca nu ne-a luat cadou, ca tot la noi ajung toti banii lui, iar buni (mama mea)i-a luatt tricouri si ciorapei ca vine vara si avem nevoie de multeeee tricouri de schimb
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Gina M spune:
Ancadm,eu ii dau micutei noastre Jessica laptic SIMILAC ADVANCE.Acesta este unul foarte bun ![]()
POZE NOI
Ioana75 spune:
anca, pantofiorii din link-ul dat de COdruta sint peste 40$
.
Le asteptam pe Ramona cu Maria, sa vedem ce mai fac printesele impreuna
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Buna seara,
Vreau sa va spun o stire:
Stefan a reusit sa se ridice prima oara singur in picioare tinindu-se de gardutul de la pat.

Pai facem 7 luni pe 7 iunie si deja Stefan e mareee sportivvvv.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
nanadana spune:
La multi ani pt toti copilasi din grupul nostru cu multe pupicuri de la mine 

Inna bineinteles ca vreau , dar am tot amanata din cauza pidicilor care au fost
aici este un frig de nu mai pot sintem toti imbracati la toale groase am pus radiatore electrice in priza ca asa ceva nu am avut nici iarna 
azi Antoine a zis pt prima data "ma-ma"

poze