Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Veronica, felicitari micutului si bravului Stefan!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, te rog sa stergi baltoaca de saliva ca se uda presul de la intrare. mai bine intri tu si te servesti

Jadi, biscuitii sunt de fapt niste napolitane si ne numesc Hanuta, Carmi si Daniflor stiu sigur despre ce vorbesc, ma jelesc si eu pe la cine vine din Germanica sa imi aduca cateva baxuri.

Raportez ca eu azi am vazut-o pe Mimsi si pe frumusica si grasunica Alexia. terminasera o tura de cumparaturi la Kidex. Pentru ca nu am avut timp sa stau de vorba cu ele (imi cer mii de scuze) as vrea sa o intreb pe Mimsi ce a vazut frumos acolo poate mergem si noi.

Anca, e f bine Monica si viteza ei la mersul in 4 labe. Mi-as dori eu sa o vad si pe Alex pana la 9 luni asa, dar nu cred...Nu stiu daca ne laudam atata cu Nan-ul ala, cateva dintre noi folosesc. Si de Similac am auzit lucruri f bune. Sunt sigura ca la voi sunt lapturi (sic, citat din Capraru) mai bune (alt sic) decat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, Veronica, felicitari! ai copil precoce si mare sportiv, bravo lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Felicitari Stefanut pt performanta si pupici lui Antoine pentru primul Ma-ma.E mare emotia cand ii auzi si dupa aceea cand o s-o spuna continuu te vei topi dupa el.Noi nu ne mai revenim, traim o intreaga emotie cu Iaris alaturi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

asa cum am promis pun o poza , doua, trei...cu tortul lui Iaris de 1 iunie.Mercic Vera si cand mai ai link-uri cu bunatati mai trimite-ne ca ne place sa incercam lucruri noi.Poate nu e perfect tortul meu dar pentru inceput eu zic ca e bine

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, Dana frantuzoaica, felicitari pentru perfomante!
Dana Lucia, l-am admirat pe Alberto la Formula 1.
Tonnia, dupa cum stii, il admir pe Dinu stind in fundulet pe super fotoliul alb la fiecare 2-3 zile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

hildi felicitari sportivului
marinelace mi_a vazut ochiiiiiiii torttttttt si mai zic ca vreau sa slabesc ma duc sa bag o cicolata ca sa ma ocup cu ceva ,am vazut pozele cu Iaris care este un dulce foc,mi_a palcut de el cu ratusca pe cap ,mersi pt felicitari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumim Ioana ca ne-ai admirat in poza de Formula 1, draguta ca de obicei!. Am admirat-o si noi pe Mirunica in albumul de luna 10, ce fetita mare si precoce!
Mai asteptam impresii de la cele care aveti timp sa va uitati la poza noastra.Multumim anticipat!
O seara minunata cu bebicii va dorim,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

A si inca ceva, asta seara am serbat ziua copilului cu un tort cu cirese si cu sampanie iar Alberto a primit cadou, printre altele, o motocicleta super smechera ca tot e fan motoare, promit sa pun curind si o poza sa-l vedeti cit de incintat a fost cind a primit acest cadou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dana Lucia,vizonat,admirat Alberto.Se pare ca si-a gasit vocatia.

Irina,pe unde ai disparut?

Si oare pe unde a disparut si Irina din Constanta?

Mergi la inceput