Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna seara mamici!
INNAA, multumim mult de aprecieri Tortul a fost bun, dar nu si pt silueta mea, ca si eu trebuie sa slabesc. Vreo 10 asa...
Dana Lucia, tare dragut Alberto.

Eleni s-a constipat, of...Se chinuie mititica, de 2 zile face niste maslinute, dupa multe scrematuri, ii dau si lacrimile, mi-e tare mila de ea. O sa-i dau para maine. Eu i-am dat de vreo saptamana niste cereale noi (Bebi biscuiti cu unt) si ma gandesc poate de la ele, eu stiu? Ea mai avea tendinte de constipatie inainte de diversificare, ma gandeam ca era lapticul meu gras. Sau daca mancam eu orez se constipa, de atunci nu mai mananc.

La copii lenesi si fara dinti cred ca noi suntem printre primii. Nu mergem in 4 labe, de-abia am invatat sa ne rostogolim, pana acum 2 zile o lasam fara probleme in pat, sigur nu cadea. Nu ne ridicam in fundulet, dar stam bine cand ne ridica mamica. In picioare eu nu am pus-o, fiindca m-am speriat de cand cu suspiciunea de displazie, si DR JIANU ne-a zis si noua nici sa nu ne gandim la premergator, ca nu-l recomanda. Iar de dintisori...nici vorba. Dar eu am rabdare, are ea ritmul ei.

Maine cred ca iar ma duc la salsa, unde a fost super sapt trecuta. Am si invatat cativa pasi.

Noapte buna tuturor

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ancadm eu i-am dat Enfamil Lipil with Iron, mi l-a recomandat pediatrul. M-am inscris pe site-ul lor si am primit prin posta cecuri de discount de 1$, dar nu le-am folosit si au expirat, in schimb am primit mereu cupoane de 4.5$ de la Shop Rite, Stop&Shop si Price Chopper.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare!

Am venit si eu sa ma mai bag in seama ca altfel ne uitati de tot!

Suntem bolnavoiri: tusim de mama focului, avem un inceput de otita si ne curge nasul. Motiv pentru care ne-am procopsit cu antibiotic ca altfel nu se putea... Am avut si niste buboiae in cap care erau suspecte de Zona Zoster dar, avand in vedere ca altele n-au iesit, se pare ca au fost muscaturi de tzantzari sau altceva, pe care nu le-am observat ca erau sub par si s-au infectat... Asa ca m-am invatzat minte 2 lucruri: cum tuseste cupilu' putin tzup cu el la doctor ca sa o luam din timp ( eu nu l-am bagat in seama vreo 5 zile) si al doilea ar fi ca dupa baie ma apuc iar sa pipai cupilu' pe toate partile ca alte buboaie puroioase nu mai vreau. In rest spunem si noi t, n, m, p, b + vocale in diverse combinatii posibile. Nu ne ridicam in funduletz singurel, nici in picioare, nu mergem de-a busilea. In schimb suntem ft veseli, papam foarte bine, avem 74 cm si 9,? kg ca nu l-am mai cantarit de 2 saptamani cred. Aaaa, si am inceput sa ne jucam cu mami cu mingea, aruncand-o de la unul la celalat.

Si acum ca am dat raportul, fug putin pe chat, poate mai gasesc pe vreuna dintre voi.

Pupici bebicilor de 1 iunie!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ioana pt felicitari
dana l-am admirat pe Alberto ,ce imi place de el cum sta in formula 1 dar suzeta nici gand sa si_o lase

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kid, da, stim ce e Hanuta....mmmmmm

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, merci pt link, dar pare de nefacut,foarte greu mi se pare...

Hilde, felicitari! E tare Stefanut!

Nanadana, felicitari pt primul 'mama'!

Ioana, la Adorama te-ai uitat? Sunt canapele aduse din Italia, foarte reusite unele dintre ele, mai ieftine decat dincolo (cel putin asa era situatia acum 2 ani), sunt pe Unirii.

Karmenutzaaaaaaa?????!

Mergi la inceput

Off topic, scuze: Ioana, nu-ti lua canapele din piele! Singurul avantaj e ca se curata mai usor, atat. In rest, iarna sunt reci-cat de cald ar fi in casa, iar vara transpiri pe ele. Ai mers probabil cu masina cu scaune din piele. Iarna, daca nu ai incalzire sub scaune, simti ca faci anexita, iar vara daca esti in sort sau in fusta scurta(piele pe piele) iar nu e o senzatie placuta. Eu ma dusesem chitita sa iau unele din panza, pana mi s-a pus pata pe astea, care sunt cele mai comode pe care le-am incercat eu in viata mea ever, dar acum regret si le consider singura greseala mare pe care am facut-o in casa, crede-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata zane

Am vazut torturi si mi-au torturat stomacul ... eu nu ma pricep deloc, da deloc la dulciuri, altele sa zic ca le mai bunghesc.

Dana Lucia, l-am vazut pe micul pilot, e super tare cum sta el cu suzeta in gura si cu o mana pe volan, mare smecher.

Ioana, subscriu la ce a zis Tonnia. Nu-ti lua canapea de piele! Ai mei au asa si e rece iarna si cald si umed vara pe pielea aia. Ei de fapt pun o cuvertura pe ea ca sa se poata sta ca lumea, dar si aia aluneca. Ca sa nu mai zic ca a fost raiul pisicilor, cand au dat de piele sa-si ascuta ghearele (dar tu nu ai problema asta).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Locca, ce mai face dintisorul?

A dat cineva caise crude copilului? Se curata de coaja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Neata
Tonnia, eu am dat caise crude. Nu le-am curatat de coaja. Le-am facut la blender. Bun bun.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput