Bebelusi de sept-oct 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Almy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tonnia, ne pregatim de al 4-lea ... tot cu plansete, nesomn, maraieli alea alea. Mai nou cand il duc in camera lui si inchid usa cu gandul sa-l adorm incepe sa urle.
Eu i-am dat ieri piersici, le-am curatat de coaja. Chiar ma gandeam ca n-o sa fac la fel cu caisele, pai nu mai ramane nimic din ele.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineataaaa!!!

am primit azi o veste buna...verisoara sotului a nascut o fetitza! sper sa mergem si noi mai taziu sa o vedem.

despre caise....eu le-am curatat. erau coapte si s-a luat usor coaja...

din categoria "pe unde doarme milan, doar in patutz nu"...ieri a adormit in scaunul de masa, cu fruntea pe tavitza!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Dana Lucia, vreau poza cu Alberto pe motor! Si eu i-as lua ceva gen tricicleta Mirunei, dar nu sint inca hotarita exact ce.
Nadina, sanatate lui Serban.
Tonnia, multumesc mult pentru sugestiile cu canapeaua; sotul meu tine mortis sa fie de piele, ca sa se curete usor (stie ca lui ii va reveni onoarea de a le curata). Eu dau caise si piersici crude copilului - prin razatoarea de sticla cu care fac si merele. Mai intra si bucati de coaja.
Ruxandra, multumesc! Si la noi iese al 8-lea dintisor, plinge copilul de citeva ori pe noapte, sint zombi.

Bona mea nu mai adoarme copilul dupa amiaza, asa ca Miruna adoarme la 8, dupa ce isi haleste biberonul, si se trezeste a doua zi la 7:30. E mai convenabil asa, sper sa continue la fel.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonnia, si eu i-am dat caise (curatate de coaja). Sunt acrisoare si nu tocmai aromate, dar Sarah le accepta. Ea oricum mananca orice ii dau ...Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Inaa, uite aici http://www.cheilegradistei.ro/Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata
da si eu ii dau si caise si piersici da le curat de coaja ... daca voi dati cu coaja o sa incerc si eu.La capitolul fructe al meu devoreaza: mere, pere, banane, ananas, caise, piersici, mango nu i-a plakut.

Mai voi nu v-ati prins ca Ioana vrea canapea de piele ca sa scape de musafiri hehehe" mergem la Ioana? noo, iar sa transpiram pe canapea "

In rest spunem si noi un meme, nu mergem in 4 labe da ne bataim pe lok, cantam afara (un fel de tipat la toata lumea) sa stie lumea ce vedete suntem si tot fara dinti ... am ajuns sa cred ca o sa fim recordmenii la lipsa de dinti.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am uitat sa imi laud copilul, ca a depasit 10 kg (deci si-a dublat si Miruna greutatea, cindva luna trecuta - cred ca sintem ultimii cu dublatul). N-am masurat-o si pe inaltime, o masor miine - dar este evident ca a mai crescut; pina acum eliberasem doar primele 2 rafturi din living (din calea taifunului); acum insa ajunge sa apuce bine chestii si de pe raftul al 3-lea; cred ca o sa-mi cumpar mobila suspendata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, frumoaselor !
Azi nu mai ploua, asa ca o sa profit sa-mi scot ´fizicul periculos´ din casa. Cred ca s-a-ntepenit si caruciorul de cand n-a mai fost folosit. Pe la voi cum e vremea?
Antonia, subscriu la ce spui tu despre canapelele de piele. Sunt foarte frumoase, e adevarat, insa deloc practice. Iar de dormit pe asa ceva...no way.
Si eu ii dau lui Fabiano piersici crude (cu caise n-am incercat, ca-s inca verzi pe-aici)si ii plac mult.
Ma duc sa-l imbrac si sa disparem in natura....

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Am uitat, vroiam sa va rog sa-mi spuneti si mie cum dati voi ou la bb.
De cand se poate da? Si cum? Numai galbenusul?
Va multumesc,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput