JOS BURTICILE !!!
Raspunsuri - Pagina 3
ile77 spune:
Adar,hai ca m-ai facut curioasa cu dieta asta 3-3-3.
Nu mi se pare grea deloc.
Vrei sa zici orice fel de carne, adica cirnaciori,chiftelutze????
Se include si pestele?
Cum sa fie carnea?Prajita,fiarta?
Pći dupa 9zile sa dai jos 3-6kg e suuuuper.
Te rog din suflet ,daca vrei,sa-mi dai mai multe detalii.
pupici
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
latrishia spune:
in lupta cu kilogramele.
Ile detalii despre 3-3-3 gasesti la regimult disociat.
Eu sunt mamica unei fetite de aproape 7 lunite si m am ingrasat tare rau in sarcina. Prin luna a 6-a luasem deja 15kg, stiu ca e enorm, si pana la sfarsit am ajuns la +35kg. Eram un elefantel de 110 kg si 1.5m in talie la 1.70m inaltime. Acum cred ca umflarea asta n a fost doar de la mancare, am retinut si f multa apa pt ca aveam corpul umflat din cap pana in picioare.Oricum doctorul mi a spus sa mananc de toate si asta am si facut, n aveam chef de regimuri in sarcina si ma gandeam sa mi fie bine mie ca sa i fie si lui bebe.Asta e povestea ingrasatului.
Povestea slabitului a inceput cand a implinit fata o luna. M am cantarit, aveam 104kg. Atunci m am hotarat ca vreau sa slabesc pt ca lapte n am avut.Am inceput prin a elimina dulciurile si grasimile si am slabit 6 kg in 2 luni.Dupa asta am tinut dieta daneza si am mai dat 6 kg in alea 13 zile. Apoi inca 2 luni am mai dat cate 2kg pe luna cu un fel de Montignac cu destule abateri.Luna trecuta aveam -88kg. Trebuie sa ajung la 75 dar mai e drum lung, oricum perseverez.
Regulile mele generale pt slabit, dupa ce am citit zeci de diete sunt urmatoarele: -apa cel putin 2 litri de zi
-nu mancati dupa ora 8 nimik, beti apa daca va e foame
-mancati ce va place dar nu mai mult decat necesar, v ati saturat va opriti, daca va e foame mai tarziu mancati iar tot putin dar se poate sa nu va mai fie;eu am zile cand mi e foame si zile in care abia ciugulesc
Va pup si sport la dat burtica jos
Lori&Luanna
adar spune:
Ile, draga mea,
cura mea e asa simpla fiindca mi-am facut-o pe placul meu. Da, eu am mancat si chiftelute, si sarmalute (dar fara varza) si carnaciori...fiarta, prajita...cum vrei tu...
Poti manca si slaninuta, dar fara paine nu merge asa ca...
Ideea e sa nu te stresezi. Cu cat esti mai relaxata, cu atat vei avea rezultate mai bune.
Eu am trecut de primele trei zile de legume fructe (asa m vrut eu sa incep, dar se poate cu orice) si astazi dimineata m-am urcat pe cantar si aveam 82, deci 1 kg s-a dus... URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Da, poti manca orice fel de carne, incl. peste de orice fel.
Fa-ti dieta asta asa cum iti place.
si vei vedea rezultate.
Pupici si la mai putine kg,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Dianami spune:
Spor la slabit, fetelor!
Eu tin de luni dieta daneza, am slabit 3 kg in 3 zile. Azi e a patra, m-am obisnuit cu ea, sper sa dau cat mai multe! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
lenus spune:
fetelorcareinca alaptati nu va stresati pentru kilogramele in plus eu am un bebe de 1,8 luni pe care il alaptez siamnumai 50kg la 1,65m acum si amreusit acest lucru eliminind painea, ultima masa este la ora 19 si consum minim 3 litri apa in rest manac chiar si cammulte dulciuri,atentie la stres este dusmanul siluetei
ANDREEA GEORGIANA spune:
In sfarsit am venit si eu!
Bravo adar,felicitari pt. initiativa!
Ma alatur voua,mamicilor si nu numai,doritoare de trupuri suple(si sanatoase,pana la urma...).
Am o bebita de 2 luni si 4 zile si un corp mai mare cu 12 kg fata de normal(normalul meu,adica)si cu 7 fata de momentul in care am ramas insarcinata.Pe scurt,am avut mereu 50 de kg,m-am ingrasat cu 5 in luna de miere si imediat am ramas insarcinata.
Ultima oara cand m-am cantarit in timpul sarcinii,pe la 36 de sapt,aveam in plus 20 de kg.Si s-au mai acumulat,dar am refuzat sa ma mai cantaresc.Pana acum am slabit fara sa fac vreun efort.Alaptez si,din nefericire nu prea am pofta de mancare.Poate de asta am dat jos mare parte din surplus.Mananc multe fructe(si cirese,ca nu-i fac rau piticei),beau mult lapte,mai nou si apa,pe care nu o suportam deloc si am renuntat aproape definitiv la paine.Mor de pofta de cozonac si de alte dulciuri,dar reusesc sa ma abtin.Uneori.
Fac insa masaj,de 3 ori pe sapt.(2 ore) si functioneaza extraordinar.M-am subtiat in 3 sapt. cu cca 4 cm.
Soacra mea a tinut regimul 3-3-3 si a slabit vreo 10 kg in 18 zile.
Tocmai a ajuns maseuza,asa ca fug.Dar revin.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
miris_ spune:
Buna, fetelor. Te felicit ADAR. Ma voi alatura si eu mamicilor ce vor sa dea jos burticile, desi mor de rusine, pt ca multe ati nascut de putin timp, eu de 5 ani. Vorbind cu voi poate ca ma voi mobiliza sa fac gimnastica.
Stau cd-urile cu programe de aerobic, de abdomene, pe birou, iar eu nu fac nimic cu ele.
Ce ziceti, ne bagam la o gimnastica? Cu cate abdomene incepem? ![]()
Cristina si Mihnea Stefan
mariana_1976 spune:
Trec si eu sa va salut si sa va urez succes la slabit!
Diana_Mirela,3kg in 3 zile??????Felicitari si tot respectul!Eu n-am reusit asa performante niciodata!!
Adar,cred ca o sa incerc si eu dieta asta de 3-3-3 atunci cind mi-o veni rindul.Problema e ca mor fara piine!!

Vad ca listuta se ingroasa!!Bravo!La noul capitol o sa aveti de lucru cu editatul!![]()
![]()
Spor la treaba "burticilor"!
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
miris_ spune:
mie imi e greu cu dieta, si mai ales nu le agreez deloc. am incercat 3-3-3, dar in ziua in care nu aveam carne, exact atunci simteam ca nu pot fara ea, si la fel si cu celelalte...
mie imi place gimnastica, miscarea, dar nu ma mobilizez deloc de la o vreme...

Cristina si Mihnea Stefan
grati.ela spune:
Fetelor, vin si eu: 1,68/77kg- 7 ani de la prima nastere prin cezariana. In aprilie am pierdut sarcina la 7 saptamani si am ramas in mod ciudat cu un plus de 3 cm in talie (fara a lua nici macar 1 gram). Acum ca tocmai m-am refacut fizic (am avut CM la 2 saptamani dupa curetaj dar deabia la al doilea CM lucrurile au intrat in normal)vreau sa incep sa dau jos. Ce mi-am propus: 0 dulciuri, multe fructe, apa cea de toate zilele si aquagym. Incep luni la Passion Club (sper sa fie ok) iar in perioada 15 iunie-25iunie merg la Efosan - Eforie Nord unde voi face si dus subacval, aquagym si masaj. Sper sa se impuna de la sine si dieta alimentara dar doar mental nu reusesc sa o tin. Ca tinta: 68Kg la 1 septembrie cand vreau sa raman iar insarcinata. Pupici! Gratiela