JOS BURTICILE !!!
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
ADAR, semnez si eu condica,,,ca deh, am plecat in sarcina cu 54 si acum am 64 (la 2 luni jumate, tot cezariana)...faza e ca de ieri m-am apucat de genuflexiuni in fata caruciorului cu bebelina, ca o distreaza f tare- asa ca ma incadrez si la "Jos fundurile" si "Distractie pentru bebelusi"
Te pup si succese!
P.S. eu de cand implineste bb 3 luni ma apuc de abdomene si de dieta aia drastica, daneza..
sa vedem ce-o iesi, ca asa nu se mai poate
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
ultimele poze
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!
Mik spune:
Fetelor, nu faceti abdomene imediat dupa nastere ! Cel putin asa spune corpul medical (ginecologi, generaliste si moase) in Franta ! Riscul este slabirea muschilor care sustin organele si de aici incotinenta urinara, prolaps si alte timpenii.
Lasati sa treaca macar 6 luni si in timpul asta faceti exercitii pentru centura pelviana.
Adar, daca nu intri in hainele vechi, cumpara o camasa eleganta din matase sau viscoza cu care camuflezi ceea ce ai pe dedesupt.
Mik.
lilianasoare spune:
Dar pentru noi, babele cu discopatie, aveti vreun sfat?
Eu mai am de dat jos 2 kg (BB are 1 an). Multi imi spun sa le pastrez, ca cica sunt mai apetisanta
. O sa le dau si pe astea jos, dar ce fac, ca dintotdeauna am avut putina burtica. Mi-ar placea si mie un abdomen patratele![]()
ginutza2002 spune:
ma primiti si pe mine fetele?
io nu-s mamica inca dar o sa fiu miresica si tre sa cam dau burtica jos!
pupici la fete!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
ina78 spune:
Vreau si eu sa mai dau jos citeva kg.
brava ptr. subiect 
Care regim 3-3-3 ??? Vreau si eu... Mai ales ca incerc sa ma las de fumat si cu siguranta mai pun citeva kg.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ile77 spune:
Adar,ma alatur si eu clubului viitoarelor siluete de invidiat
.
Personal ma laud la activ cu 9 kg mai mult decit mi-as dori,toate depuse frumos pe poponel si picioruse
.
Am inceput dieta sapt trecuta si pina acum am dat jos un amarit de kg.Poate n-ar fi asa rau ,dar eu mi-s grabita si vreau sa scap de ele cit mai repede posibil.
Deci ca o candidata serioasa ce is la 60-90-60
, iote in ce consta dieta mea( un sfert facuta dupa mintea mea si 3 sferturi furata de la Mariana
).
Dimineata: 1banana+1paharlapte acru+2buc crispbread de secara.
Prinz: zeama lunga ,adica ciorba, de zarzavat.
Cina: pui/peste/porc fierte sau facute la cuptor fara ulei + multa salata.
Pina la ora 19 1mar+1kiwi.
Intre mese multa apa si guma de mestecat.
Am 1,73 si 72,6kg.La 63 ,cite aveam inainte de sarcina , as arata bine
, dar la 60 si mai bine![]()
.
Miscarea mea consta in : ceva
cind am chef , ceva alergare pe loc in fata oglinzii si impinsul caruciorului pe afara.
De multe ori sint tentata sa iau un patratel de cioco sau niste alune,dar renunt in ultima secunda.hehehe
Ca sa ma fac desteapta, pun de fiecare data paharul meu enorm de juama de l cu apa linga frigider,astfel incit in loc sa deschid frigiderul,mai trag o dusca de apa,ca-i sanatoasa.
E greu sa tii dieta ce-i drept, dar daca ne incurajam una pe alta( cam asta ar fi scopul subiectului deschis de Adar), o scoatem noi la capat.
Deci ,la razboi inainte ,la placinta inapoi.
Pupici
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
adar spune:
Dragele mele,
in primul rand vreau sa va spun ca ma bucur ca ne-am adunat deja cateva. Si partea buna e ca fiecare dintre noi gaseste in altcineva consolare.
Dieta mea "3-3-3", este de fapt dieta Monicai Anghel, cea cu care a slabit cu adevarat, insa din lipsa de continuitate, s-a ingrasat la loc. Eu am tinut-o inainte de sarcina, si am dat jos 14 kg in 4 luni. Am fost foarte multumita. Aum sper sa dea rezultate la fel de bune.
E vorba de 3 zile de carne, orice fel de carne, incl. mezeluri. 3 zile lactate, de orice fel, si 3 zile de legume - frute.
Se mananca in orice cantitate, la orice ora, dar fara nici o alta combinatie, Se bea multa apa, cafea cu indulcitori, sucuri naturale la zilele de legume - fructe. E simplu. Dieta zice ca n-ai voie cartofi, banane, nuci, etc. Eu am mancat din toate. am considerat ca decat sa mananc o pizza, mai bine o banana.
Va doresc din inima multa putere, pentru ca avem un drum lung si anevoios.
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
abriana spune:

ma primiti si pe mine fetelor?
Si eu sunt mamica unei fetite de aproape 4 luni, nascuta prin cezariana, si ramasa cu f putine kg dupa nastere, dar puse urgent la loc cu alaptatul 

.
Din pacate am ablactat, dar kg au ramas( am 1,75 si 90 kg ).
Invidiez mamicile care pot tine diete, sa faca exercitii, etc.
Eu sunt singura cu fetita mea pana tarziu seara cand vine tati, si de f multe ori numai atunci apuc sa mananc - din pacate si de multe ori paine, cel mai mare dusman pt organismul meu. Fetita mea are ceva probleme de sanatate, si
cam mult, asa ca nu prea am timp, si nici nervi de diete, exercitii, desi as vrea sa scap cumva de slaninuta
Dieta scrisa de tine Adar mi se pare mai usor de tinut, asa ca am sa ma alatur si eu....... sa vedem ce-o iesi.
Va doresc din inima multa ambitie.
Pupici
adar spune:
Mona, imi pare rau ca are probleme micuta, si sper sa nu fie grave, dar...daca ai si ablactat...
Ma voi ruga la Dumnezeu pentru sanatatea ei, promit...
Despre dieta, asa zic si eu. Mi s-a parut dieta potrivita pentru mine, care nu mananc ziua mai deloc, iar seara ma apuca fomica.
Faptul ca nu ai voie 3 zile decat carne de exemplu, s-ar putea sa te incomodeze un pic, dar te obisnuiesti si cu asta.
Rezultate se vad dupa primele 9 zile, o serie intreaga. Se dau jos intre 3-6 kg, in functie de organism.
Sper sa reusesti sa slabesti, dar, cel mai important, sper sa reusesti sa faci fata problemelor micutei. Te-as intreba ce a patit, indraznesc, dar nu raspunde decat daca tu crezi ca vrei.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere.
Cu sportul voi incepe si eu cam peste 1-2 luni. Sa vedem ce zice dr.
Am un DVD cu Cindy Crawford, sa vedem ce iese. Va anunt cand incep.
As avea o idee ... dar eu nu ma pricep. daca se pricepe cineva si are chef, sa facem o listuta, un tabel, cu kg acum la inceput, cu evolutia, de fapt involutia, etc, ca sa stim si noi cum stam, cate kg slabim...
Ce ziceti, se baga cineva???
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea