JOS BURTICILE !!!

JOS BURTICILE !!! | Autor: adar

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, dupa cum am promis, deschid acest subiect. El va trebui sa ne aduca aproape pe toate mamicile (si nu numai!!!) care au ceva de dat jos! (Eu as da cu toate oalele cu mancare, dar...)
Asadar, fiind deschizatoarea de drumuri, va anunt cu rusine, cu capul plecat si cu mare durere ca ieri dimineata, cand m-am urcat pe cantar aveam ... 83 kg!!! Pentru necunoscatori trebuie sa precizez ca nu mai sunt gravida!!! Am o fetita de 2 luni fix pe care trebuie sa o cresc si care trebuie sa fie mandra de mama ei, nu???
Asa ca, ieri dimineata m-am decis sa reincep cura de slabire 3-3-3 si ... sa vedem ce-o iesi.
Astept cu drag sfaturi, pareri, idei ... tot ce ne poate fi de folos in lupta cu kilogramele.
Va astept dragele mele cu bratele deschise si cu citate din Becali:

LA LUPTA VITEJII MEI!!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Adar, pe langa dieta e foarte important sa faci exercitii pt. abdomen. MULTE! Incepi si tu cu cate poti si cresti progresiv numarul lor. Pentru a fi eficiente, la o sedinta ar trebui sa ajungi la ceva in jurul a 200 de abdomene (nu toate odata, serii de aproximativ 20 de repetari).
Succes!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Adar, iubito, nu dispera. Sa constientizezi e primul pas spre resusita. Aici am povestit cum am slabit eu. Nu e 3-3-3, dar, poate vrei sa stii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76458&whichpage=2" target="_blank">aici
Succes!!

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Draga adar,

Tu ai nascut doar de 2 luni, nu fii asa de dura cu tine !!!!!!
Daca alaptezi, lasa natura sa-si spuna cuvintul, corpul tau isi va reveni dar da-i timp, fa miscare daca vrei, du-te la gim dar nu fa cura de slabire acum, poate peste citeva luni. Corpului tau a suferit transformari majore timp de 9 luni, lasa-i tot 9 luni sa-si revina si abia dupa aceea incepe cu cura de slabire, parerea mea....

Eu am pus la prima sarcina 28 de kg si incet incet le-am dat aproape pe toate jos, cred ca am ramas cu vreo 4 doar in plus dar nu ma deranjeaza. La a doua sarcina am pus 24 kg (cred) si le-am dat pe toate jos in timp de 1 an pur si simplu alaptind la cerere timp de 18 luni si nefacind nici o dieta.

Eu am insa o alta problema: as vrea niste muschi daca se poate ca mi s-au cam lasat toate.... asa ca daca e de gimnasitca, pilates, yoga, orice, ma bag si eu

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele, eu NU POT face sport inca pentru ca am nascut prin cezariana. Cezariana care s-a infectat si care a trebuit reoperata si din cauza asta nu am mai putut nici alapta. Asa ca nu mai am nici o scuza sa arat asa!!! Iar in plus, am constatat ca nu ma mai incape nimic mai de Doamne ajuta, deci, nu am cu ce ma imbraca la botezul fiicei mele, in conditiile in care am o geanta plina de lucruri frumoase ...
Rici, voi incerca si cu reductil dar nu chiar acum. As vrea sa vad daca mai da rezultate 3-3-3 la mine. Candva a fost chiar buna ...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Am sarit peste faza cu..."2 luni de la nastere", si ma gandeasc ca poate ar fi fosta mai nimerit sa te...consolez. Dar probabil nu de asta ai nevoie. Mai ales ca ma tot gadesc, eu, daca as fi stiut de tot ce stiu acum (si la noi ajung destul de putine, vezi ce povestesc fetele din Buc, eu raman masca). As fi facut totul cu mai mult de 1 an in urma, ca eu dupa 8 sapatamani nu am mai avut lapte. Tot cezariana, si eu nici acum nu pot cu abdomenele, dar daca-mi vezi burtica zici ca e de fata mare. Dupa masaj arata super, nu am nici vergeturi si acum scap de tot si de celulita. Nu pot abdomene si gata, cum ma apuc am dureri si daca fortez si insist ajung si la sangerare vaginala. Si asta la 1 an si 4 luni de la cezariana. Insa am vazut ca se poate si altfel.
Succes!

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adar, in primul rind felicitari pentru deschiderea subiectului!!
Ma tot uitam dupa el,tre´sa recunosc...
De-abia astept sa vad ca se aduna mamici cu mare cu mic si va atingeti scopul!!!
SUCCES!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Draga adar, cum adica Asa ca nu mai am nici o scuza sa arat asa!!?
Ai scuza ca nu esti star, actrita, stea de cinema ( vezi Posh, etc)si ia-o incet, nu te speria deja ca nu ai slabit inca, sint doar 2 luni de cind ai nascut !!!!

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Bravos pentru subiect....nu fi asa de ingrijorata caci cu timpul se vor duce kilogramele. Acum nu cred ca e vreme de cura de slabire cand ai nevoie de atata energie pentru puiut care e micut inca (sa-ti traiasca si sa te bucuri de el/ea). ce pot sa spun eu legat de alimentatie, pt ca nu alapteyi, ai putea incerca sa renunti la o serie de alimente care ingrasa(lapte gras, paine, cartofi dulciuri etc....)si putin sport...nu ma indoiesc ca nu faci sport avand in vedere ca BB e mic .
BBlina mea are acum aproape 10 luni, dar eu de aprox 1luna jumate am inceput Monty si am dat jos 8 kg....mai am de dat multe, dar tre rabdare
Sport nu am vreme sa fac, decat cate 4-5 ore pe yi de plimbat caruciorul. Inca nu am terminat cu alaptatul (BB suge in disperare)asa ca nu prea pot tine cure de slabire drastice.
Deci ma alatur si eu tie....sa facem ceva...sa mai scada slaninutele
Astept si eu idei
Pupici

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Daca ai grija la modul in care combini alimentele, bei multa apa si faci si putina miscare se vor duce imediat kilogramele.
Bafta, nu e greu!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adar draga,tu te plangi dupa numai 2 luni de la nastere de kilele in plus...???Hai sa iti spun ca o incurajare,ca la mine sunt aproape 3 ani de cand am nascut si am inca 94 de kile,avand in vedere faptul ca am ramas insarcinata cand aveam 74 de kile...Recunosc ca nu am facut nici un efort notabil ca sa slabesc,insa de cate ori am incercat am pus pe mine in loc sa dau jos.Asa ca,rusinica mie!,ma complac in situatie si ma las la voia Mamei Natura...Dupa prima sarcina abia in 5 ani am ajuns inapoi la greutatea avuta la terminarea liceului,adica 70 de kile(la o inaltime de 1.74) si nu am tinut nici o dieta...pur si simplu.
Iti doresc succes si am sa trag si io cu ochii sa vad retete simple si eficiente de slabit!
Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput