JOS BURTICILE !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mai fetelor, ce multe mai suntem...
Cred ca ar trebui sa redenumim subiectul in "Clubul Burticoaselor!"
Despre dieta daneza ... nu stiu ce sa zic ... 3 kg in 3 zile e cam mult d.p.d.v. medical, dar ... nu ma bag, ca iar imi sariti in cap!!!
Eu sunt multumita de rezultatele mele, mai ales tinand cont de faptul ca nu fac nici un fel de miscare...
Haideti, bafta multa si la kg putine!

Pupici,

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

saru'mana , va pup, vreau si eu ... mai mult la partea cu jos burtika ,mai bine zi jos sunculitza de pe talie, chestia aia care imi iese pe margine cand port pantaloni... ahh ahh cat ma urasc ..
eu nu am cupil , sunt singura si ..usor nelinistita .. am 179 cm si 69 de kilograme, fericita si in deplinatatea facultatzilor mintale ma simt la 59 60 (o tempora, o mores..)
Nu tin o dieta anume , de vreo 2 saptamani merg pe jos de la munca acasa (vreo 5 km), mananc dimineatza o gustarika mika (altfel ma ia soricelu' pe la 14-15),la pranz un mar , un sticks, 2 frunze de salata ..si seara acasa ..salate ca tot e sezonul .... multa salata cu castrveti rosii ,branzika ,pui fiert, 2 boabe de porumb.
Evit mancarea gatita,paiinea ciocolata si dau gata o sticla de Carpatina de 5litri in fiecre zi.
treceti'ma plizzz pe listuta :69 de kilograme ... tind spre 60 .. de luni-marti ma duk si la aerobik..sper sa ma primeasca oamenii aia.. desi sunt usor defecta .. nu am voie sa fac efort sustinut din cauza ca in copilarie am avut luxatie bilaterala de sold si am stat vreo 6 luni in aparat gipsat.

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Adar, asa e, 3 kg e mult d.p.d.v medical, dar la greutatea mea e voie , mi-am permis, mai ales ca sunt in domeniu .
Am multe kg peste normal, numai tesut adipos, asa ca pot sa incep cu ceva mai drastic si apoi voi ontinua cu ceva mai...normal.

Daca stam sa ne gandim, nici o cura de slabire nu este perfecta. De ex, cura 3-3-3 te priveaza de vitaminele si fibrele din fructe si legume in zilele cu carne, in cele cu fructe si legume nu ai proteine si tot asa.

Eu iau in aceasta perioada multivitamine, calciu si magneziu. Ma simt ok si rezultatele incep sa se vada.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Fetelor,dar merele ingrasa? Nu mere dulci ci din alea acrisoare.
Parca bananele ingrasa...sau?
Ieri si azi am mincat pe zi 2mere+1kiwi+1banana.
Sint multe calorii?
Dar nici ieri nici azi nu am mai mincat ciorba de zarzavat si numai cina.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Anderra - bine ai venit si sedere placuta .. ce sa zic, sa te vedem slaba, ca asta iti doresti, nu???
Diana - puiule, eu nu zic ca nu te pricepi, ma gandeam doar ca eu am facut asa ceva in "tinerete" si n-a fost tocmai bine. Eu inteleg ca acum trebuie sa fim mumoase, dar calm doamna, calm, ca nu vin nici turcii, nici tatarii , vorba lui Buni... Pup fata sa se faca mumoasa...
Ile - draguta mea, daca ai inceput dieta 3-3-3, e bine ce ai papat. Eu am papat si banane si mere si pere ... tot ce se putea papa, si am dat jos 14 kg in 4 luni. Asa voi face si acum. Rezultatul dupa primele trei zile a fost 1 kg minus. Si mi-a crescut inima rau de tot.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Ce se intampla fetelor?
Nu ne mai incurajam?
Sau toata lumea tine cu dintii de dieta, si numai eu bantui pe aici in momentele libere ?

V-am pupacit si spor la cu kg.

Mergi la inceput

Abriana draga, se pare ca fetele lupta din greu, ca nu mai apare nimeni pe aici...
Eu azi am avut o zi plina cu bebelina, ca deh, tre sa ma ajute si ea la slabit, nuuu??? S-a gandit ea ca daca mami face niste ture cu beba in brate pe acasa e d bine... Si uite asa am facut vrand-nevrand ture...
In rest, la mine e totul sub control. Inca! Sper sa ma tina naravul, ca am o sticla de cola in frigider si ... pana acum am rezistat eroic Dar ... cine stie ...
Mai fetelor, voi beti apa plata cu lamaie ca manechinuitele??? Ca io beau. Beau si tare buna e ...
Si dimineata beau apa plata cu lamaie si cu ungat de otet din mere...
Sper sa nu mor si sa va dau vesti bune in curand!
Pana aici ma consider luptatoare hotarata! Bravo mie!!!

Hai, va pup si va urez kg putine!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

eu mi'am luat si o cutie de ceai verde sanye, pun un plic la doua cani de apa (il fac mai diluat)si beau gol cu lamaie .. obicei pe care il am de vreo saptamana .. Azi am manncat iaurt cu cereale de dimineatza , la pranz o punga de bruschete si seara o salata.

de cantarit..duminika ...

pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Si eu beau apa plata cu lamaie cam 2l minim pe zi. E buna si face bine oricum, si la mine tot pranzul e mai copios. M-a convins o prietena sa mi iau xenical, ca ma setasem pe reductil de la rachel, dar am zis totusi mai bland e xenicalul ca macar nu fac foamea cu el.Oricat de mult ai slabi folosindu l, slabesti prin infometare si asta nu e bine.O sa incep de luni cu xenical o pastila pe zi la pranz. Sper sa scap repejor si de restul de kile ca nu ma mai suport.
Pupici si spor

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Latrishia - cu xenical nu vei slabi niciodata. El elimina doar grasimimea pe care ai mancat-o la masa dinaintea inghitirii tabletei, nimic altceva. Se foloseste doar ocazional, intr-o cura de slabire nu face nimic. Crede-ma, l-am incercat acum vreo 3 ani si mi-a venit sa plang cand am aflat pe ce dadusem o caruta de bani. Parerea mea e ca Reductil-ul face mai mult in cure de slabire.

Mai fetelor, ce faceti, ne-ati parasit???????

minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput