Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, Anca e invers: sa nici nu auda de apa, in schimb ceai si sucuri ar bea intruna.
Si frati-sau e la fel, "nu poate sa bea apa acasa, ca destul se chinuie la gradi cu apa". ii trebe numai sucuri

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, si eu tot pe principiul asta merg. Hai ca o sa fie bine. Va tin pumnii si tie si sotului sa va gasiti repede joburi noi, macar unul dintre voi ca celalalt poate sta nitel in cic. M-am uitat la crema ta, e foarte buna, eu am vazut-o pe cealalta la farmacie si m-am infipt direct in ea. Cred ca sunt bune amandoua.
Si eu inca mai cuget ce si cum sa fac cu jobul. Desi m-a sunat seful azi sa ma roage frumos de tot sa-l ajut la un proiect ca se apropie deadline-ul si sunt in kk. Mda.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mai Simo mai tu esti prima curioasa! Cum eu sunt fan parfumuri, de la Alberto am primit un J'adore de la Dior si un buchet de trandafiri iar de la sot o caseta Very Irresistible de la Givenchy ca mie astia doi, Dior si Givenchy, imi plac cel mai mult. A, si am mai primit si niste tricouri foarte dragute(Esprit) si muulte flori! Si nu e inca gata ca miine mai serbez o data cu niste amici care vin la un gratar asa ca va urma.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Irina, las, ca fiecare rau are si-un bine. Cu siguranta vei gasi alt job si paltit mai bine. Fruntea sus.

Stefan bea si apa...eu ii dau Bucovina plata, bea si Hipp, si mar+ morcov stors acasa. Cum are domnisoru chef...

Nu mai tiu cine m-a intrebat de crema....am luat Nivea FP 30, este spray si are o culoare albastra de la selgros cu 355.000 lei. Azi am dat prima data pe picioruse. Mirose frumos si e finut de tot.
Si Stefan transpira cand suge tit seara. Asta e de la efortul de subt.
Sta foarte bine in fundulet

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Irina keep cool, sunt sigura ca veti gasi si tu si sotul job-ul pe care il meritati. Va tinem pumnii sa fie cum va doriti!

Fetelor, voi va spalati bebeii pe dinti (cei care au evident),poate s-a mai scris dar eu nu am apucat sa citesc despre asta. Eu una il las pe Alberto mai mult sa se joace cu asa ceva dar un coleg azi mi-a zis ca trebuie sa il spal eu la modul serios pe dinti si apoi sa il las eventual sa se joace el, voi cum procedati? Mersi anticipat de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dana Lucia, exact asta vroiam si eu sa intreb, acum ca intram in randul dintosilor . Deci, cum, cu ce si cat de des se spala dintii?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dana Lucia trebuie neaparat sa ne cunoastem . Am folosit si voi folosi atata timp cat vor exista J'Adore si Very Irresistible. Pur si simplu le ador!!!!!! Ce coincidenta de gusturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

La multi ani Dana!!!! Scuze, acum am vazut ca te-ai aniversat

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Sa va intreb si eu ceva. Mi s-a pus mie un cui mare de tot cum ca ar avea fata un piciorush mai scurt. Doctora s-a uitat, a studiat, a masurat.... si nu a zis nici da nici ba. Mi-a dat trimitere la ortopedie la Budimex. A mai fost careva pe acolo? Cum se procedeaza, se fac programari? Banuiesc ca numai dimneata se poate merge nu?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Mersi Raluca N, ce bine ca inca mai primesc urari, nici ca-mi mai incap in piele!

Eu cu dintii lui Alberto procedez asa: il las pe el sa se spele, asa zis, (mai bine zis sa se joace) si numai putin de tot il spal eu pe dinti. Folosim pasta de dinti pt. bebei "Prodent" si periuta la fel. Oare procedam bine asa sau nu? Asteptam sugestii, pls!

Mergi la inceput