Bebelusi de sept - oct 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Ruxandra eu nu am dinaia
Ramona eu WE ma duc la Rm Sarat la parintii mei, asa ca vb cu Ioana.
Ioana eu cum as putea recupera covorasul cu legume saptamana asta ? Aveti cumva seara program pe afara? Mirunei ca ne e dor de ea.
Eu am primit azi o veste care m-a lovit ca inca nu stiu de pe unde sa ma adun. Nu stiu daca v-am zis dar lucrez cu sotul in acelasi loc si azi am aflat ca firma e falimentara. Asa ca sunt pe nicaieri acum . Inutil sa va mai zic ca avem rate de cca 500 euro . Acum ma apuc de updatat CV-uri, cautat slujbe caca doar iunie se va mai lucra.... Dar cica orice sut in fund e un pas inainte, nu? Om trai si om vedea....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
dana_lucia spune:
Da Cristina a fost prima aniversare ca mamica! Cind am ajuns ieri acasa Alberto m-a asteptat cu un buchet superb de trandafiri si cu un cadou special de la el (daca sunteti curioase sa intrebati ca va pot spune ce am primit ieri cadou, daca nu, nu va "plictisesc" cu asta, OK?). La cina masa a decorat-o cu taica-su super frumos, totul cu inimioare cu "I love you, mama!", ce mai am fost in al noualea cer!
b_irina_c spune:
www.beauty-experts.com/htm/produit/produit.asp?id_produit=2006#" target="_blank">crema asta o am Si acolo scrie ca e pt bebe, deci nu am gresit
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Dana, banuiam eu ca baietii tai te-au serbat regeste.
Irina, incearca sa nu pui la inima prea tare vestea care ai primit-o.
Asa mi s-a intamplat si mie in prima sapt. cand m-am intors la scarbiciu, patronul ne-a anuntat ca ne desfiinteaza firma si ca pe mine ma poate angaja in alta firma din grup dar pe bani mai putini.
M-am apucat si eu de updatat cv-uri, am trimis, si in 2 sapt mi-am gasit jobul actual muuult mai bun din mai multe privinte.
(Ioana stie).
Multa bafta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Simo74 spune:
Dana Lucia normal ca vrem sa ne spunem ce cadou ti-au facut berbantii tai...Zi repede
Irina sa stii ca eu toata viata am mers pe principiul un sut in un pas inainte si nu mi-e deloc rau , asa ca tinem pumnii si sunt convinsa ca o sa va gasiti job una doua. Bafta multa!
Anya ca mi-am adus aminte...numai citind programul tau, ma lua gafaiala si imi venea sa scot limba de un cot. Bravo tie!
Dna. Doctor Alina pe unde mai esti??? Ce mai faci??? Vrem vesti despre Anya...
karmenutza spune:
Dana, acuma spune-ne ce ti-a dat cadou Alberto, ca ne-ai facut curioase. pe mine.
Catalina
kristinutza spune:
si radu bea la apaaaa...
multumim, irina, de aprecieri. culoarea din camera copilului este "ocean calm". (doar ca se pronunta englezistic)
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Simo74 spune:
Kristinutza ce zambet are Raducu! M-a dat pe mine pe spate, cred ca pe tine te topeste toata
Ah, si ce mireasa frumoasa! Super! Mi-am bagat un ochi si pe la albumul cu nunta
roxi23 spune:
DANA LUCIA, ACUM VAD SI EU CA IEIR A FOST ZIUA TA...CU INTARZIERE ITI UREZ lA MULTI ANI1 CE CADOU AI PRIMIT?
INNAA nu cred ca e o problma sa ii faci pure cu legumele congelate
IRINA va descurcati voi! Orice sut in fund e un pas inainte! Gasiti voi altceva mai bun!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
RalucaN spune:
Salut!
Caldura mare!
Ramona, am vrut sa-ti donez eu niste puncte, dar nu am mai vazut optiunea respectiva. Nu se mai poate oare? ca inainte mergea.
Irina , vorba fetelor, capul sus si curaj, sigur va veti gasi altceva cat de curand. Si sigur ceva mai bun, ca asa se intampla intotdeauna. Si eu asa m-as cara de aici..... mai stau numai din comoditate, ca e aproape de casa si ca ma lasa sa vin 4 zile pe saptamana. Dar zau ma bate gandul sa plec, ca deja nervii sunt intinsi la max. Chiar ma gandeam zilele trecute sa intru in cresterea copilului pana oi gasi alt job. Stau frumos acasa, imi vad de bursicutza mea, ce-mi trebuie mie stres? Ma rog, m-am descarcat si eu....
Si Catalina mea bea apa si ceai la greu, dar sucuri nici nu vrea sa vada. Ii mai fac din morcovi, mere, porto, dar le scuipa automat, ma umple de nervi. Dupa ce murdaresc ditai robotul ala si spal la el o juma de ora donsoara nici nu se uita la suc. Prefera apa.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga