Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Voiam sa va intreb daca are ceva daca folosesc la pureul Noeliei legume cumparate(morcov, cartof, mazare si fasole verde)tocate cubulete si inghetate. Azi cu astea i-am facut pureul + o pulpa de pui+ un pic de dovlecel+ doua rosii mijlocii.

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cat despre imbracaminte, noi stam doar in body cu maneca scurta
fara caciula, sosete sau altele.Am avut in camera 28,7 grade noapea trecuta, iar ziua ajunge la 30 de grade.BAte soarele foarte tare toata ziua.Afara ii pun o bandana pe cap daca stam in soare,in rest cat mai dezbracat ca ne topim.Apa bea cam 250ml pe zi, lapte din ce in ce mai putin dar papa bine,nu stiu ce sa zic in rest.Are in jur de 10kg, vreo 9,700 cred dupa cantarul de baie, si e lungut bine, nu sta sa-l masor asa ca nu stiu.E bronzat si vrea numai afara.Iesim mai mult seara ca e mai racoare si e mai bine.Nu avem dinti asa ca suntem inca in cursa.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Simona sa sti ca pare grasuta asa, are falcute si bulanasele grasane dar are doar 8,500 kg si am vazut pe aici pe forum ca alti copii au mult mai mult si atunci incep sa ma ingrijorez..oare are prea putine kg?
copii vostri cate kg mai au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare/rugaminte, adresata mai ales celor cu bebici mai mari:
in cazul in care ati trecut la al doilea scaun de masina ati putea sa mi-l imprumutati mie pe primul (cel din grupa 0, pana la 13 kg), pt 2-3 saptamani, daca nu va mai trebuie, bineinteles.

Mersic anticipat,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ziua buna la fete !
...buna o fi la voi, ca aici tot frig si
Cristina, bine ca e bebe ok.
Inteleg ca s-a infiripat un nou amor pe-aici, asa ca-i felicit si eu pe protagonisti
Codrutza, ce mare si draguta e Petra. Mi-a placut mult poza nr.1670...ca e strengaritza, asa... !
Maine e liber aici (e Inaltarea) si poimaine la fel, da parca vad ca nu putem iesi nicaieri, mama ei de vreme scarboasa...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

BUna fetelor!

Sa dau si eu raportul: si Darius transpira la greu, cu oate ca e imbracat doar in body cu maneca scurta si pampers. il schimb de vreo 5-6 ori ziua si de 3 ori noaptea...Cu sudaminele ne mandrim...uff...eu i-am dat cu putin cutaden direct pe bubite si vad ca s-au mai uscat. de la alte creme transpira si mai mult, iar din cele mentolate nu mi-am luat inca.
Parca INNAA intreba la un moment dat daca mai sunt bebei care nu stau singuri. Ca sa iti dau un exemplu, Darius e treaz de la ora 6 si abia acum a adormit...si nu am facut decat sa il tin in brate sau in pat sa ,ma joc cu el...plus o plimbarica de pe la 10 la 11...mi-a rupt spatele...dar asta e...
Dintisori nu are nici el, cu toate ca mie imi pare gingia de jos cam umflata si mai alba, bebe nu da nici un semn, in sens de durere, maraiala etc...
In fund sta bine doar cand are chef, in schimb tinut de manute face cativa pasi. multicei as zice eu! Daca il pun pe o pernuta reuseste sa se ridice in fund de cele mai multe ori...
Baie ii fac in fiecare zi. M-as gandi sa il spal si ziua...ca e ft cald si transpira exagerat...voi ce ziceti?
nu stiu ce sa mai spun...va pupic pe toate

Ah de BIANCA, de dr. ALINA mai stiti ceva? Pe unde umblati fetelor?

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Va salutam si noi azi si inca o data mii de multumiri pentru ca ati fost ieri alaturi de mine la "intinerirea" cu inca un an!!

Si noi ne plingem, ca si Carmi, de vreme, e urit si frig si mai bate si vintul, bleahhhh.

Anto eu as avea sa iti dau scaun dar cred ca tu vrei pentru in Romania deci nu cred ca as putea sa te ajut desi as dori sa o fac...

Am vizionat frumoasele poze ale Cristinei (cge),ce copilasi superbi aveti!

Inaa ti-am vazut si tie fetita in poze, superba! Comparatii la greutate cred ca poti face cu bebei care au virsta apropiata, al meu bebe nu cred ca e reprezentativ pentru comparatia ta ca e nascut cu o luna si jumatate mai devreme decit fata ta si mai e si baiat pe deasupra. Insa eu cred ca fetita ta e super bine asa.

Sa aveti o zi cit mai buna si salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Aa si era sa uit, Alberto intreaba de Stefania, Cristell pe unde esti??

Felicitam si noi noul cuplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim ptr laude, Dana Lucia
A fost prima ta aniversare cu Alberto. Cum te-a serbat ?

Inaa,Anca a avut pe 16 mai 8,400-8,500kg si o vedeti in poza ca nu-i slabuta.
Mie mi se par ok si Anca si Noelia.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Dana Lucia la multi ani pt ieri! sa intineresti si sa infloresti!

roxi m-am mai linistit, deci depinde de copil, sau mai bine zis de cum il obisnuiesti,, deci daca am obisnuit-o cu prestarile mele in tot timpul,,, jucariile nu mai sunt bune,,,asa o am, cu ea defilez

apropos de defilat noi iesim la plimbarica!

salutare cu respect!

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Mergi la inceput