Bebelusi de sept - oct 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_lucia spune:
Simo ce coincidenta placuta sa folosim acelasi parfumuri...sper sa ne vedem in vara!
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Voi cum convingeti bebeii sa bea apa ca mie nu-mi iese de loc. Mai mult de 10 ml. nu vrea si se stramba..
Dupa ce a descoperit sucul nu mai bea nici ceai. Numai lapte cam 250 dimineata si 200 seara si suc de fructe, cam 100ml si cereale cam 100 ml.
Cat suc pot sa-i dau, ca daca ar fi dupa ea ar bea numai suc.
poze
Hildegard spune:
Eu vreau sa-i cumpar Nenedent cu periuta cu tot. Are o periuta care se trage pe deget si faci tu masaj la dintisori.
Plodu mi-a papat pe la 3 fara ceva supa....si i-a mai trebuit si piersica de la Hipp. ii place la nebunie. Am avut un borcan desfacut de ieri.
Se innoreaza. Ce bine. se mai racoreste vremea.
Fetelor cum e cu ochii la copii. Pana la ce varsta se uita in cruce atunci cand apropie lucrurile?
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
b_irina_c spune:
Cge, Simo, Roxi, Raluca, Ruxandra, Veronica, Dana multumesc mult de incurajari. Si eu incerc sa fiu cat mai pozitiva. Faza aiurea e ca si sotul e in aceiasi situatie. Sper sa ne gasim in timp util ceva klumea. Suportul vostru inseamna foarte mult pt mine . Va multumesc inca odata .
Veronica eu intrebasem de crema Nivea. Mersi de raspuns, dar mai am o intrebare. Dupa ce l-ai dat se mai vede albastru? Adica se cunoaste pe haine?
Eu sunt o inconstienta. Inca nu i-am luat pasta de dinti. POate reusesc azi.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Hilde nu este o regula clara. In general, problemele de focalizare dispar cam dupa 6 luni, dar cateodata pot sa tina si pana la un an.
Hildegard spune:
Irina, esti draguta. Scuze
nu se vede deloc culoarea albastra pe piele, doar la pulverizare. Daca o intinzi e ok.
kid2003 spune:
uau, ce caldura, sper ca bona mea nu a scos fata azi...aseara am iesit eu cu ea prin piata, pe la 6. E f f fericita in piata, se uita peste tot, la oameni, sta fix in fund si se tine cu mainile de bara caruciorului si nu pierde o miscare. Mai toata lumea care trece pe langa noi zambeste la ea sau chiar ii spun 2-3 cuvinte, si ea nu mai poate de fericire...zambeste laaaarg si isi scapa suzeta in poala, apoi f ordonata si-o ia si si-o baga inapoi in gura...asta pana la urmatorul ranjet
eu maine plec din tara, iar imi las fata acasa...nu mai zic ca sunt o mama iresponsabila, prima data am plecat cand ea nu implinise o luna, am lipsit atunci 3 zile. Acum va fi cea mai lunga perioada- o saptamana. O sa imi lipseasca mult si o sa imi lipsiti si voi, dar voi putea sa mai intru pe net sa va mai citesc.
Vero, si pe mine ma bate gandul sa ii cumpar nenedent pentru dintzii de jos, dar sunt asa de mici...ca nu imi vine sa ii mai si spal. Si nici nu ma lasa sa ii umblu prin gura, asa urat face cand trebuie sa ii dau antibioticul acum, abia o pacalesc. Nu stiu de ce, ca are gust bun.
Alex nu prea bea apa chioara, tre sa ii pun o jumatate de lingurita de ceai de la Hipp, din ala Tummy Tea, s-a obisnuit cu el de cand avea colici. Iar sucuri nici gand, am agatat in cui storcatorul, ca m-am chinuit de zeci de ori sa ii fac si m-a tratat cu un real dispret.
Hildegard spune:
Simona, merci
kid2003 spune:
mai bag un mesaj repede, sa fac si eu 700
eu am crema de la avene, aia pe care o are si Ruxandra. Dar si cea a ta, Irina, e f f buna, cred ca mai buna, are factor de protectie mare. Am uitat sa o dau pe manute, am dat-o pe picioare si fata si s-a inrosit pe manute aseara, chiar daca nu era soarele puternic.
Cutaden-ul este actualul Reviken, nu? e un unguent f f bun, trece orice bubita cu el, chiar si cele de la fundic. Si nu contine cortizon, e important, si nici antibiotic. E din plante, am vazut. F bun, il recomand si eu cu mare incredere mamicilor cu bebici cu bubitze de orice fel (si la sudamina e bun). Nu imi place cum miroase, dar in rest...