Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 9
teodraghici spune:
si acum papa bun conform...
Ardei umpluti cu sos de rosii:Umplutura=carne tocata, ciuperci ceapa...frunye, frunye de patrunjel si ou...merg si dovlecei in loc de ardei...mie mi-au placut mai mult decat pe vremea cand ii umpleam cu carne si orey...
Pofta buna
si BB Fulvia
andanii spune:
teodraghici iti raspund acuama, nu ne stresezi intreaba linistita de aceea ne aflam noi aici
lapte cu cacao da dar nu degresat laptele deoarece laptele degresat este glucida si cacao este lipida ( asta e gandirea mea sper ca nu am incurcat ceva pe aici )
arpacas, fructoza si cacao nu deoarece arpacasul e glucida si cacao lipida .... deci poti manca dar combinat cu fructoza si atat
smantana 12% se poate adauga la ciorbe
LA MINE cred ca organismul chiar a intrat in greva, este in efect yo yo si nu pot sa il scot de aici , sunt disperata ....... am banuit o dereglare a tiroidei, mi-am facut analize si mi-au iesit ca sunt hipo si cand am mers la doctorita endocrinoloaga mi-a spus ca nu am nimic ....
da .. intr-adevar tin de prea mult timp regimuri, monti de 1 an si ceva binenteles cu intreruperi ........... dar tot timpul in cap cu pricipiile monti ... si totusi nu reusesc sa dau jos
meniul nu il scriu, deoarece am avut abateri si nu imi place

ANDANII 

Sorina spune:
BUna ziua fetelor,
Raportez 1,5 kg in jos. Am 73,5.
Pe we, am avut o abatere in sensul ca am gustat o feliuta de rulada de ciocolata. Mica, da' buna.
MI-am luat cioco 70% cacao si cand simt ca mor de pofta de dulce, bag un patratel....
Meniul de azi:
MD: Omleta cu branza feta + cafea
P: o salata mare cu ton, salata verde, rosie, castraveti, 2 masline si o ridiche.
C: Ciorba de vacuta cu legume permise si probabil ca niste musaca de vinete.
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, din pacate trebuie sa raportez stagnare, am fost slabit la 64 dar asa cum a expicat Anda Panda, am mancat normal ulterior si iata un kg a aparut, luam masuri..
Andanii, iti tin pumnii, nu te mai necaji, lasa ca esti pe calea cea buna, 
Postez meniu de azi:
D ; cafea
P salata de cruditati cu pui fiert
C : mere + un iaurt
Silvi si bebe Alain
poze
andanii spune:
iti multumesc silvi ca esti alaturi de mine .... sper sa reusesc alaturi de voi , singura nu sunt in stare , am mare nevoie de voi

ce bebe dulce si frumos ai ... sa iti traiasca sanatos si voios
ca frumos e tare , tare
ANDANII 

teodraghici spune:
Andanii, multumesc mult, am inteles despre ce e vorba...pe punga de cacao scria cu "continut scayut de grasimi...11%..."
Eu nu prea inteleg cum e cu smantana asta...nu e lipido-glucidica?...ca daca e ...atunci e interyisa...
si BB Fulvia
ralu spune:
Buna fetelor!!
Am intrat su eu un pic pe la voi sa vad ce faceti? Vad ca va tineti serios de cura, nu ca mine. Va pup si spor la slabit!!
Ica 1975 spune:
acusor, raportez si eu- 70.5 kg
andanii, nu te necaji, important este sa-ti faci un mod de viata semi-permanent din Monti, chiar si el spune ca avem voie sa facem abateri pe care le putem recupera ![]()
Anda Panda, hai ca esti pe drumul cel bun, mai ai atat de putin pana la GT, lasa ca abaterile sunt tot farmecul montignacului
, recuperezi incet incet
Imi poate spune si mie cineva ce legatura are CM cu slabitul si daca da, de ce? Si inca ceva- a baut cineva cafea "normala" pe perioada monti si a slabit? cafea slaba fireste, asa cum recomanda monti dragutul.
si va doresc o saptamana fara abateri si multe kg in minus
Noi
Myhaella spune:
Fetele dragute, m-am bucurat mult dupa ce am citit despre succesele voastre, tot asa in continuare! Andanii, nu te demoraliza, sunt convinsa ca vei depasi etapa de stagnare si vei incepe sa dai jos intr-un ritm mai alert decat in trecut
pentru sfaturi si perseverenta! Am mai scris, la mine cel putin daca reusesc sa mananc lactate 0,1% dimineata, fructe pe post de gustare, pranz protido-lipidc + glucide foarte bune, cina glucidica din glucide foarte bune sau fructe permise plus multa apa plata in cursul zilei, rezultatele se vad destul de repede, bineinteles abaterile sunt excluse.
Nu am mai postat pentru ca stagnez dar stiu de ce...
Anda, am vazut fotografiile noi, Robert este un scump si mi-au placut si comentariile tale la poze si te asteptam cu fotografii si dupa ce se duc ultimile 3 kg., eventual savurind un martini, bravo tie! Am cautat nu f. insistent este adevarat reteta tortului cu fructe postata de tine dar nu am gasit-o, te rog.
Nu postez meniul, cred ca am avut abateri adica am luat un cocktail de fructe exotice uscate (smochine, ananas, mango), smochinele ar fi OK insa sunt convinsa ca ananasul si mango erau obtinute prin confiere, ceea ce nu este OK.
As avea cateva idei de dulciuri dar nu stiu daca sunt permise. De exemplu inghetata de capsuni sau fructe de padure obtinuta din frisca lichida fara zahar (gen Dorna 32% grasime), fructoza, oua, fructe. Sau inghetata de ciocolata amaruie si cacao obtinuta din frisca lichida fara zahar, ciocolata, eventual cacao, oua, fructoza. Sau o inghetata simpla de vanilie. Sau crema de lamaie (lemon curd) a Nataliei cu fructoza in loc de zahar dar nu stiu daca este OK datorita untului (min 65% grasime). Ce spuneti?
Pupici,
Mihaela
teodraghici spune:
Mihaella, eu am inteles ca fructele in acest mod de alimentatie (Monty) NU este voie sa le asocieyi cu nik altceva...numai fructe, daca doresti tu poti sa papi o masa de fructe. sau poti manca fructe cu jumate de ora inainte de masa sau la 5 ore dupa o masa proteino-lipidica.Inghetata cu fructe e deja glucido-lipidica si nu e conforma.....asa am judecat eu
Si mai intreb si eu ceva: Ciocolata cu 70% cacao...la ce distanta de mesa proteino-lipidica se poate manca?....adica mai pe scurt in ce categorie se incadreaya aceasta cioco?...e proteino-lipidica asa cred eu...as papa si eu da nush cum
si BB Fulvia