Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Myhaella, cum faci inghetata de ciocolata, asta pare ok, cel putin ptr mine . Daca si celelalte sunt ok nu prea stiu, insa ne dai si noua retetele? Pentru mai tarziu cand putem face abateri ... ocazionale

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

pentru acusor: stagnez draga, cu un spoooor...de zile mari. sper sa am ce raporta data viitoare.
teodraghici, nu e un capat de tara, dar iau teapa care am descris-o eu mai demult: cele care au de dat 30 de kile nu sint tentate de interzisuri pentru ca sint constiente ca au de luptat cu multe kilograme. cele care au de dat jos doar 3-5 kile calca pe bec destul de des, nefiind la fel de constiincioase, se intelege de ce. de aia ma oftic, ca am alunecat aiurea. bine ca gasim tot felul de motive pentru care calcam pe bec..vezi draga..nu sintem noi de vina. hai sa fim seriosi....dar, sa ne uitam la partea buna a lucrurilor : avem o imaginatieee...
si eu stiu la fel, cioco se poate minca dupa o masa proteino-lip.
andanii eu sint inainte de CM cu vreo saptamina. s-ar putea sa fie de la asta, parca asa am patit si data trecuta.
sorina, meniul tau este perfect. daca eu as fi in locul tau as inversa ce maninci la cina cu mincarea de la prinz.
draga ica, "farmecul montigniacului"... hai sa fim serioase. ce farmec soro, ca mi s-a acrit! data inceperii dietei la mine nu e cea din tabel. ci oct-nov anul trecut. nu m-am trecut in tabel ca dac' mai vedeam in dreptul numelui meu 80 de kile dupa ce ca le mai si simteam... faceam apoplexie. da' andanii ca tine de vreun an ?
da' nu ne lasam sa stii !
mihaela iti multumesc pentru complimente ! te pupa robert ! corect era "savurind O martini", nu UN martini. ca vorbim de O sticla.

si ca sa revenim:

TORT DE PORTOCALE
2 portocale mari sau 3 mici cu tot cu coaja
200 g nuci macinate ( o farfurie de ciorba cu varf)
250 g fructoza
1 pahar apa
60 g cacao (4 linguri)
Frisca, portocale, visine ptr ornat

Fructoza + galbenusurile se freaca pana se dubleaza volumul
Se adauga apa+ portocalele nedecojite date prin masina de tocat + nuca + cacao
La sfarsit se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor de jos in sus.
Tava unsa se tapeteaza cu hartie, se incinge cuptorul si se pune o tava dedesubt.
ATENTIE LA COPT, se lasa cam o ora la 350-400F

PRAJITURA CU NUCI
250g. nuca macinata
6 oua
1 pahar pt. apa cu fructoza
cu acelasi pahar 1/2 apa
2 linguri cacao

Nucile, fructoza, apa si cacaoa se amesteca intr-o craticioara si se pun pe aragaz la foc mic. Se amesteca continuu pana compozitia devine ca o ciulama. Se lasa la racit. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca in compozitie, iar albusurile se bat spuma. Se incorporeaza albusurile in compozitie cu miscari usoare, de jos in sus, ca sa ramana spumoase. Se pune folie de aluminiu in tava si se toarna compozitia. Se da la cuptor pana ramane ferma la atingere. Se opreste focul si se lasa la racit in cuptor.

eu oricum le-as considera abateri minore praji astea de mai sus, de le-am scris eu. iar de mincat probabil ca de frica le-as minca separat, adica as lasa vreo 3 ore sa curga de la ultima masa, as minca praji si dupa aia as mai sta vreo 3 ore. ca sa ii las loc prajiturii sa isi faca ea singura calea ...spre succes. as ajuta-o chiar cu niste apa..asa mai multa...
auci, acum am citit. mihaela..32% grasime..nu-i cam mult ? ca sintem la dieta ... ma rog... unele mai mult sau mai putin...nu dau nume.

propunere indecenta: trebuie sa stabilim de comun acord o zi pe saptamina in care toate, FARA EXCEPTIE sa tinem monti cu sfintenie ! dupa aia ... daca ne merge asa, incercam sa ridicam putin stacheta: stabilim 2 zile...etc. evident, tinemn si restul zilelor, dar asa cred ca le e mai usor celor care calca pe bec tot timpul. zic...

pupaturi cu uraturi !

monti pin' la moarteee !!!

e..am glumit

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

[quote]Originally posted by Ica 1975
[
Imi poate spune si mie cineva ce legatura are CM cu slabitul si daca da, de ce? Si inca ceva- a baut cineva cafea "normala" pe perioada monti si a slabit? cafea slaba fireste, asa cum recomanda monti dragutul.

si va doresc o saptamana fara abateri si multe kg in minus[/font=Comic Sans MS][/navy][/b]

Iti raspund eu, ca trag mereu cite un ochi pe aici.Eu nu am putut bea, de fapt era f buna cafeaua decof. dar nu ma trezea deloc, adormeam la volan. Deci am baut numai cafea normala.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Iti raspund eu:inainte de ciclul menstrual exista o retentie hidrica ...mai mare sau mai mica...unele fete au chiar edeme gambiere. Asta e legatura...se poate sa slabesti, dar din cauya apei acumulate (care se va elimina in timpil menstruatiei)cantarul sa arate mai multe kg.
Multumita?

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana si teodraghici, multumesc pentru lamuriri

Anda, a fost in spirit de gluma, asa sunt eu, incerc sa transpun situatiile intr-un mod mai vesel uneori, chiar daca nu sunt asa cum mi-as dori. Uite un exemplu personal, farmecul dietei daneze de 13 zile pentru mine a fost urmatorul - am slabit doar 3.5 kg in 9 zile in timp ce alte fete au slabit mai mult, insa asta e, continui pana in ziua 13 inclusiv si dupa vad eu ce mai aplic. Cat despre Montignac, eu am stagnat o saptamana daca nu si mai mult si asta ptr ca beiam ceai verde nedocofeinizat . Hai mai sa fim putin mai vesele, kilogramele 'or sa se duca mai devreme sau mai tarziu, asta depinde de organismul fiecareia dintre noi .

si va doresc o pierdere a kg cat mai usoara.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salut!
raportez 64.4kg. adica am slabit mai nimic, dar avind in vedere ca am avut si peste 65 sapt trecuta, nu mai zic nimic...
dimineata eu pap lapte delactozat,degresat cu fulgi de ovaz integral, seara si la prinz carne cu legume(salata, sau dovlecei si vinete la gratar)si gustari de fructe sau brinza cu rosii.cred ca din cauza acestor gustari nu se intimpla nimic. dar deocamdata nu ma tin nervii de mai mult. vorba Andei, m-am saturat si sunt prea aproape...
spor la slabit!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello!

Am modificat tabelul.
Desi am calcat pe bec in week-end cu o felie de tort si una de inghetata am ajuns si eu la 75 kg.
Anda, teoria ta nu merge la mine . Desi mai am multe kg de dat jos tot mai calc pe bec. Intr-adevar, doar in week-end.
Am fost la o taiere de mot, si m-a admirat mamica copilului ca am slabit. Mi-a facut bine la moral si ma tin in continuare de Monti, mai ales ca ieri, ne-a zis dr. pediatru sa mergem la mare. Tre' sa arat si eu acceptabil pe plaja.
Soacra-mea, care nu m-a mai vazut de 3 luni, era socata. Ii tot zicea copilului: "Teo, ai slabit-o pe mami rau de tot."
Adevarul e, ca m-a ajutat si Teo. Ne plimbam cu carutul cate 5 ore pe zi. Inainte de sarcina nu mergeam pe jos decat juma' de ora. Pana la metrou. La servici numai pe scaun stateam. O sa-mi fie greu cand m-oi intoarce la servici ca m-am obisnuit cu plimbatu'.

Va pup! Vointa multa si spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Anda panda, asa e....cand mai ai mult de dat jos...te abtii de la multe. Chestia interesanta la mine e ca NICIODATA nu m-am gandit pana acum la vreo cura de slabire....si pot sa spun ca dupa nastere port haine din liceu...de acum 12 ani....hmmmmmmmmmm. Kg la mine sunt multe...sau mai bine spus au fost(ca deja sunt mai bine), dar din fericire nu la arat...adica nu curg slaninutele pe mine. De aceea as vrea sa ajung la 90 kg si apoi mai vedem...deci nu sper sa ajung la 81kg cat ar trebui....
Andanii, m-am tot gandit la ce necajita esti tu....si mi-a venit o idee...daca ai incerca tu un meniu pe baya de varya....gen salata de varya cu branya dietetica, ciorba de varya, varya calita...etc...oare nu s-ar mai misca cantarul?(tastatura mea nu scrie o litera-nu pot sa scriu care -pe care mereu o inlocuiesc cu y.... din cauya ca Fulvia a batut prea mult in tastatura)si apa de rigoare 2 litri pe yi...ce spui?
Spor la slabit
Pt Anda panda....deci si tu ai avut mai mult de 20 Kg in plus?Nu e musai sa raspunyi...de curioyitate...ma mai ambitioney si eu can vad ca se poate.
Va pup pe toate
Si mai e ceva: Andanii, laptele integral e conform?....asta nu e aliment glucido lipidic...eu nu sunt in clar cu alimentele astea glucido lipidice....sunt sau nu permise?

si BB Fulvia

Mergi la inceput

ica, stiam ca ai glumit! he he ! dar eu tot nu am glumit cind am zis ca mi s-a luat. dar..ce sa fac..continui.
care e treaba cu dieta daneza de 13 zile. poate fi combinata cu monti ? parca silvi a venit cu ea, insa tin minte ca m-am uitat zilele trecute dupa postarile ei si nu am gasit nimic, doar ca mi s-a uscat ochii tot cautind.
oricum faptul ca mi s-a acrit si scriu desprea asta e doar o refulare. altfel tot monti bag de dimi pina seara.
chiar am descoperit pe net o marinata pt carne, dar e reteta la bucatarie si mi-e lene sa o iau. cu 1a ocazie, o scriu aci' sa stie toata lumea... toata lumea care s-o fi saturat de pui simplu la cuptor, in cel mai bun caz cu niste condimente "aruncate acolo..." mai mult sau m putin.

azi spre ex meniul a fost
d: cafea decof, ou fiert - doar albus, ca galbenusul il maninca robert
p: pui la cuptor si niste linguri de supa pasata amestecata cu piure mere parca - asta ca sa il incurajez pe robert sa manince. + ca nu inteleg cum maninca el pui cu capsuni nu pot sa imi dau seama. daca il vede monti....
s: brinza degresata, rosii, castraveti, cascav afumat, cremvusti - aici as fi putut sa mai tai din ele, dar imi era pofta de toate.

"hai sa fim putin mai vesele" - zice ica. mama ica, tu ai preluat stafeta de la mine ! ca numai eu aveam fraze din astea interminabile, dar vaz ca am inceput sa ma potolesc si sa fiu si eu in rindul lumii. nu stiu pt cit timp...

io nici acum nu am scapat de alea 700 de gr in plus care mi s-au tras de la mincarea mexicana. dar las asa in tabel, ca de cite ori ma uit sa crap de rusine ! asa cum crapau mitele ... alea care se jucau cu motoceii...stiti voi.

era replica aia intr-un film - "Somebody stop me!"

- ce inseamna emoticonul ? inseamna "eu" in ambele ipostaze... care sint in zodia gemenilor..stiti voi..firi duplicitare...etc.

POZE

Mergi la inceput

teodragici, mor de ris, de cite ori iti citesc mesajele ! la un moment dat ma gindeam daca si vorbesti asa ! glumeam !
asta cu "varya" mi se pare o idee buna. numai ca e cam drastica.
kile in plus ? pai am avut 53 cind am ramas insarcinata si 83 cind am nascut. si culmea, nu am justificat deloc kg in plus ca robert a avut 2.3 kile, adica mai mare putin decit o pisica. in 1a sapt am pierdut 7 kile de la stres, nedormit, transpirat..etc. nu am putut alapta asa ca m-am luptat cu restul. acum targetul meu e 52 nu 53 pen ca imi ofer un bonus, eu, mie. deci, se poate, iti zic eu. bine...depinde si de organism, am vazut aici in topic si tipe cu organism mai incapatinat, sau...poate au fost greseli din partea lor (ma refer la greselile fara stiinta)... nu stiu sa zic exact.
in privinta laptelui eu beau doar 0.1% indiferent de masa / glucidica sau proteino-lipidica.
oricum am renuntat la multe chestii chiar si monti ca sa ajung in mai putin de un an la greutatea dorita.
nu te vaz la tabel, cit ai inaltime, ca greutatea propusa e ... 90? in liceu ai fost tot asa ? intreb asta pen ca mai conteaza si stratul de grasime de cind e depus. la mine, greutatea acumulata in timpul saricinii adica, e vorba de o greutate artificiala, asa o numesc eu - adica kilograme in plus care nu au fost acumulate in ani, ci doar in ultimele luni. de aia probabil ca am dat repede jos aproape tot, pentru ca m-am si apucat de dieta imediat, ca sa nu se "pietrifice" in pana mea acolo...caramida peste caramida. intelegi tu...
poate un costum din ala tip sauna crezi ca ajuta ? sau ceva sport... aici se "poarta" pilates. m-am apucat de citeva zile si nu stiu inca cum "functioneaza" . tre sa fiu atenta la ce zice aia pe engleza, ma incurc in miini, ramin in urma...etc.

hai ca nu mai am multe kile, hai ca nu mai am multe, hai ca nu mai am multe....

POZE

Mergi la inceput