Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Anda, da asa am fost si in liceu...din pacate. Am 1.81 si aveam 110kg....acum am 102 dar nu vreau in tabel pana nu ajung la 95....ca ma 'nerveaya sa vad cate sunt....itelegi...nu?
Daca e bulita tastatura???????ce sa fac?mai va distrati si voi
In timpul sarcinii am pus 10,5kg care nici nu s-au cunoscut dupa ce a venitt BB(3.400 si 54cm....normal)
Si inca ceva...nici nu-mi imaginey cum as arata la 81kg....dar inca mai alaptey, deci nu pot tine cura drastic...asta este
Spor...si bravo(inteleg ce inseamna kg in plus)

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

VA multumesc tuturor care sunteti alaturi de mine, imi prinde tare bine sa vad ca cineva incearca sa ma ajute va pup pe toate pentru asta
Inca sunt suparata dar sper sa imi treaca repede de data asta ieri am mancat cioco (conforma 75% cacao ce-i drept) pana mi-a fost rau, m-a agitat nu stiu ce am avut da groaznic m-am simtit de la ea, nu mai vreau o vreme sigur ciocolata .......... vedeti asa sa faceti ca sa va scarbiti de ea si sa nu mai doriti
ANDA intr-adevar sambata are sa imi vina CM, deci sunt la o saptamana inainte ... eu nu prea cred chestia asta de aceea nu ma bazez pe ea .... da da de 1 an la 80 kg deja turbez .....probabil ca vorba ta s-au pietrificat deja
TEODRAGHICI ideea cu zeama de varza e foarte buna, dar nu prea e de durata, am slabit cu varza 17 kg acuma doi ani si cand am introdus aktceva in meniu s-a depus si aerul pe care il respiram .... nu as mai vrea ceva asa de drastic de aceea m-am logodit cu Monti , ma gandeam ca o sa ma ajute ........... dar la incapatanatu meu de corp numai securea il mai ciopleste

ce sa va mai spun, meniul meu de ieri
10.00 cioco
12.00 2 oua fierte cu branza telemea
15.00 cioco

am fost in coma dupa atata ciocolata

SI gata de azi sunt cuminte, am gatit aseara si pentru azi am legume si carnita de pui (nu am mancat pui de o luna) .... ma doare si acuma spatele groaznic, am o stare de nervi de nu mai pot, abia stau pe scaun aici la lucru

va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de mine

ciocolata se poate papa dupa o masa cu grasimi
lapte integral cu cacao la fel .... dupa masa cu grasimi daca nu mai puteti de pofta de dulce

laptele integral e glucido lipidic intr-adevar , dar in ultima carte nu mai spune nimic de grupa asta monti

NU MAI STIU CE ATI MAI INTREBAT ... SUNT ZAPACITA RAU AZI
VA PUP PE TOATE

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Pupici fetelor,
VIn cu raportul. Aseara am mancat o salata de rosii (2 rosii) cu crema de branza facuta in casa. Am cumparat branza de vaci dietetica in jur de 1/2 de kg, si am amestecat-o cu branza feta 100 gr. si cu marar. A fost un deliciu! Si am mancat si un pic de musaca cu vinete. Insa totul a fost mancat pana la orele 19.
Azi:
MD: un mar + cafeaua cea de zi cu zi (e normala cu zaharina)
Gustare: crema de branza cu 3 rosioare mititele ( cred ca or sa-mi tina si de pranz)
Cina: Ciorba

Anda Panda, multumesc pentru sugestie. PRoblema e ca la pranz nu am de unde sa iau mancare gatita la un pret rezonabil. Asa ca adaptez si eu. Insa si asa, azi dimineata m-am pus pe cantar iar, (desi n-ar fi trebuit ca ziua de cantarit e duminica, la mine)si aveam deja 72 kg.
E foarte adevarat ca mi-au si trecut rusii si parca m-am dezumflat de tot. Slava Domnului! Nu mai stiu cine intreba de legatura dintre CM si kg in plus. N-am explicatie stiintifica, insa stiu ca eu le am pe toate inainte de CM: balonari (ma fac uriasa), o stare de nervozitate cumplita, pofta de mancare si mai ales de dulce...Daca o sa am toate simptomele naspa si cand o sa intru la menopauza, o sa fie vai si amar de fundul meu.
Hai va pup si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, dieta de 13 zile este apropiata de monti, arunca un ochi aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75917&whichpage=1

Singurul lucru diferit de monti sunt cafeau "adevarata" ( de care mi-a fost tare dor) si zaharul la care cred ca se poate renunta.Eu am fost dezamagita la un moment dat, dar am hotarat apoi ca n-are rost sa ma necajesc, cat slabesc slabesc.

si dieta usoara

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetelor,

Imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici de cateva zile dar a fost sotul operat asa ca nu am prea avut timp.
Iata si meniul meu de azi;
MD-ceai cu 3 biscuiti
Gustare -cafeluta
Pranz -am sa pap o sarma ca de mult atentez la ele.
Mai spre seara poate niste mere.

La raport tot 74 kg.

Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Pentru retetele de inghetata, vedeti mai jos, cu mentiunea ca nu le-am incercat inca, doar pe cea de capsuni, cu zahar, a fost gustoasa dar cu ace, retetele sunt luate de pe forum. Parca nu as arunca albusurile dar nici nu le-as pune crude, doar batute spuma si as opta pentru smantana, nu apa, lapte sau frisca pt. ca eu prefer inghetatele cremoase. A gatit cineva bezele in stil Monti? Hai ca va invat la abateri...

Inghetata de ciocolata
140g ciocolata rasa, 140g zahar, vanilie, 7 dl frisca, 6 galbenusuri
Se amesteca zaharul, ciocolata rasa, vanilia, frisca si galbenusurile. Se pun la foc in baia de apa si se bat neintrerupt cu telul pana compozitia s-a ingrosat si galbenusurile nu mai sunt crude. Se pune vasul in apa rece si se bat mai departe pana compozitia s-a racit bine si se poate pune in serbetiera. Albusurile pot lipsi. In acest caz se fierbe ciocolata cu frisca si zaharul pana ce s-au topit si au format o crema fina. Se lasa sa se raceasca, se pune in serbetiera si se ingheata.

Inghetata de portocale

Se fierb 200g zahar cu 4 dl apa si coaja de la o portocala. Se lasa siropul sa se raceasca. Se strecoara zeama de la 3-4 portocale si o lamaie si se amesteca cu siropul racit. Se strecoara si se toarna in serbetiera dandu-se la inghetat.

Observatie. Inghetata de portocale se poate prepara si cu lapte, asa cum se prepara si alte inghetate de fructe.

Inghetata de vanilie
1/2 baton vanilie, 4-6 galbenusuri, 200g zahar, 7 dl frisca, putin lapte
Se fierbe vanilia cu putin lapte. Se lasa sa se raceasca si se strecoara. Intre timp, se freaca galbenusurile cu zaharul si se amesteca frisca si laptele fiert cu vanilia. Se pune la foc, in baie de apa, si se bate neintrerupt pana este fierbinte si s-a ingrosat. Se aseaza cu vasul in apa rece si se bate mai departe, cu telul, pana s-a racit bine si se poate pune la inghetat.

Inghetata de ciocolata cu rom

Timp de preparare:
20 min (complexitate redusa)
Ingrediente
350 gr. smintina, 5 oua, 4 linguri cu virf de zahar pudra, 100 gr. ciocolata, o lingurita de rom, vanilie

Mod de preparare
Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita, romul, apoi albusurile batute spuma tare. Se pune in cupe si se da la congelator.

Inghetata se poate servi decorata cu ciocolata rasa

Inghetata de capsuni cu frisca
Timp de preparare:
45 min (complexitate redusa)
Ingrediente
1 kg capsuni, 350 g zahar, ½ kg frisca
Mod de preparare
Se trec prin sita capsunile si se fierb cu zaharul. Cind s-au racit, se amesteca cu frisca si se dau la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Scuze in prima reteta era corect "Galbenusurile pot lipsi", nu albusurile, nu stiu sa editez, cum se face?

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Myhaella, vezi in dreptul raspunsului tau ca ai optiunea editeaza raspuns. Nu inteleg la prima reteta, cum adica "Galbenusurile pot lipsi", pai nu le amestecam cu zaharul, ciocolata rasa, vanilia, frisca ?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mihaela, eu cred ca nu subscriu la niciuna din retetele tale. nu mi se par monti mai deloc. ziceai ca optezi pt smintina pen ca ti se pare mai gustoasa inghetata mai cremoasa. nimic de zis...insa ... cred ca o sa ajungi mai greu la tinta propusa in stilul asta. sau poate nu, poate organismul tau nu e asa incapatinat. bafta !
iar despre editat, la mesajul tau (deasupra)gasesti un buton - "o foaie cu un creion pe diagonala; da click pe el si...voilaaa !
mama ica, e groasa asta cu dieta daneza ! cam dura si am senzatia ca din cauza portionarii alimentelor te vei simti lipsita de vlaga. poate sa stai la pat cu dieta asta....nu stiu. multumesc de link dar nu cred ca o sa ma apuc. nu sint nici atit de disperata, probabil ca daca as avea de pierdut inca 10 kg as face efortul asta, nu stiu. tu zici ca ai tinut-o ? ai vointa, nu gluma ! felicitari !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

extrase din carte

Deserturile
Unele deserturi pot fi preparate cu zaharina In masura In care prepararea nu implica mult timp de coacere sau fierbere – de exemplu, tarta cu crema englezeasca sau laptele de pasare.

DESERTURI PERMISE FAZA I
IAURT
BRINZETURI
CREMA ENGLEZEASCA
LAPTE DE PASARE
FLAN
Deserturile vor fi preparate fara zahar, dar cu un Indulcitor
In faza I dupa o cina glucidica, desertul va consta doar in brinza de faci sau iaurt 0%

REZUMATUL PRINCIPIILOR FAZEI II
...
Fiti atenti la deserturi. Nu mincati decit capsuni, zmeura si mure.
Mincati cu moderatie ciocolata, Inghetata (de fructe) si frisca.
Evitati, pe cit posibil, prajiturile pe baza de faina, grasimi si zahar.
Alegeti mai degraba spumele de fructe cu oua sau cremele cu zahar putin (lapte de pasare, crema englezeasca).
...

DESERTURI PERMISE FAZA II

ZMEURA
CAPSUNI
PEPENE GALBEN
IAURT
BRINZA DE VACI
BRINZETURI
BRINZA DE CAPRA

BRINZA CANTAL
BAVAREZA
SARLOTA
SPUMA DE CIOCOLATA

INGHETATA DE FRUCTE

SUFLEU DE:
– ZMEURA
– CAPSUNI
– MURE
– COACAZE

si ref tot la faza II :
Daca va place Inghetata, nu va lipsiti de ea, pentru ca indicele sau glicemic este scazut (35). Cantitatea de zahar pe care o contine este relativ mica (la Inghetata de buna calitate), Insa indicele glicemic al Inghetatei de fructe, fara frisca, este de 65.
Trebuie sa mai stiti ca raceala Inghetatei – contrariu a ceea ce se crede – nu contribuie la usurarea digestiei. Totusi, asta tind oamenii sa creada, datorita impresiei foarte fugitive pe care o genereaza raceala.
Si, daca va place Inghetata, poate ca preferati s-o mincati cu sos de ciocolata calda, si cu un munte de frisca, pus delicat sub o umbreluta japoneza. Nu Inghititi In sec. Ca abatere, nu reprezinta nici macar echivalentul unui nesuferit de cartof.

ref la retetele de le-am postat zilele trecute nu cred ca sint ok nici alea - cel putin pt faza I. prajitura cu nuci iese din discutie pt ca se face pe foc..nu stiu despre tortul de porto care se face la cuptor. o fi tot aia ? oricum...despre astea ne auzim cind o sa fim in faza II..ha ha ! pina atunci...eu cel putin o sa inghit in sec. sau..nu, ca poate nu imi plac dulciurile, poti sa stii ??

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput