Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
MENIUL MEU DE IERI
8.30 lapte cu cafea
10.30 doua pere si un mar
13.00 ciuperci innabusite cu ceapa si ardei , salata de rosii ardei castraveti si telemea
17.00 telina cu morcovi
20.00 lapte de pasare, cateva guri ... am facut la baieti si trebuia sa gust .... nu l/am facut conform ca nu am vrut sa mananc
nu se misca cantarul asta deloc si disper
cred ca mananc prea putin si asta nu ii place la corpul meu 
ANDANII 

mamini spune:
salutare, fetelor!
vad ca se slabeste serios aici, bravo!
eu stagnez, am mincat cam aiurea, nu neaparat nepermise, cit razna cu orele dintre mese.sper sa am vesti bune saptamina viitoare.
sa aveti spor!
M
oana8188 spune:
Fetele, eu am inceput si un tratament cu masaj anitcelulitic si am deja sub 59 kg.
Asta dupa o perioada in care am mancat haotic, spre rusinea mea.
Oana
andanii spune:
MAMINI DA slabesc unele fete, ca eu stagnez de zor spre disperarea mea , nu mai poooooooooooooooooooooot

si acuma meniul meu de ieri:
8.30- lapte cu cafea
10.00 - mere
13.00 - ciuperci innabusite, brocoli si dovlecei fierti, branza si salta de rosii, ardei , castrav
17.00 - salata de vinere cu cascaval si ceapa verde (mi-a fost asa de rau )
atat ca am bolit toata seara
ANDANII 

Sorina spune:
M-am prezentat cu raportul.
Ieri seara am ajuns acasa cumplit de balonata, asa ca in afara de un metoclopramid si 2 trifermente n-am papat nimic.
MD: Cafea + un biscuit integral
P: Ficatei (usor prajiti) + brocoli si conopida
C: probabil ca o salata uriasa cu branza feta.
Iar intre mese, mai bine zis dupa mese cocktail de triferment+metoclopramid.
Abia sambata dimineata o sa ma cantaresc..
Spor la slabit!
Laura T spune:
Fetelor, m-am tinut de treaba, am o saptamana de Monty 99% fara abateri, am mai dat jos ceva (am 51.7kg), dar ma simt cam rau, foarte slabita, ametita, fara vlaga...cred ca pap cam putin fata de cum eram obisnuita...
Asta e, maine seara zburam la Roma, stam acolo sambata, iar de duminica aterizam pe plaja in Sicilia...de, caldura mare si eu trebuie sa fiu nu prea grasa...asa ca voi continua, sa vedem cat mai reusesc sa ma abtin de la bunatati si sa nu ma prabusesc
...
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
mihaiuta spune:
Buna,
fetelor, e abia a doua zi de monti, si cam 80% si parca s-au mai normalizat lucrurile pe mine. Stiu ca asta e doar la inceput si ca nu dau jos asa de repede, dar mai prind si eu curaj.
MD: o bucata de friptura de porc si branza de vaci si o bomboana de ciocolata (ultima in casa ... gata, nu mai sint tentatii!!!)
P: file de peste alb cu legume la gratar
Cu cina, depinde de ora la care ajung acasa ... daca ajung tarziu o sar, daca nu, probabil o sa mananc niste salata de rosii cu branza.
Va pup si multumesc ptr. sprijinul indirect (numai faptul ca citesc ce scrieti voi ma mobilizeaza ... saptamanile trecute cand am mancat numai tampenii n-am vaut curajul sa intru pe forum).
corina costea spune:
Saluti fetele,
Iata si meniul meu pe ieri:
MD-cereale cu lapte
Gustare- cafeluta
Pranz-brocolli cu pulpa de pui
Cina-paste integrale cu sos de ceapa si bulion
Meniul de azi:
MD- 2 ochiuri prajite
Gustare- cafeluta
Pranz-amestec mexican cu gratar
Cina- paste ramase de aseara
Va pupic, Corina
andanii spune:
laura bravo, esti tare
mihaiuta ma bucur ca ai revenit la mancat monti
ce sa va mai spun, nu stiu

ANDANII 

silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, eu sunt astazi la ultima zi din dieta si parca imi pare rau....sunt
dar ma bucuram ca stiam ca slabesc sigur. Oricum am tras o concluzie...pe care o stiam de fapt...trebuie mancat putin, dimineata f lejer si seara la fel. Eu am acum 64,5 dar pana ajung la 57 o sa-mi fac un regim de 500-750 Kcal/zi si o sa incerc cat mai multa miscare, cam greu ca am bebe de patru luni si nu pream am cu cine sa-l las.
Andanii, de ce nu tii si tu dieta sa slabesti un pic mai rapid si sa-ti creasca doza de optimism, eu ma urcam zilnic pe cantar si cand vedeam ca am dat jos jumate de kg....zburdam de fericire. Eu iti tin pumnii stransi si iti urez spor la slabit.
Mihaiuta,
si spor la slabit, la mine nu a mers treaba atunci cand mancam la micul dejun mancare consistenta, gen sunca sau oua si am trecut pe fructe si cafea+ paine prajita.
Oana, ce tratament faci? Sunt si eu interesata...