Montignac: ce am mancat azi (77)
Raspunsuri - Pagina 6
Sorina spune:
Multumesc de primire.
MD: lapte cu biscuiti integrali
G: mar
P: apa
C:capsuni ....omleta cu salata
acusor spune:
Silvi, Ica, multumesc de sustinere. Sper sa slabesc mai mult dupa.
Andanii, zi-mi si ce mancare gatesti tu pentru toata familia si e si Monti? Parca nu mai am nici o idee de mancare sanatoasa. Legat de dulce, in afara de ciocolata amaruie (care numai dulce nu e
), ce dulce pot sa mai mananc sa fie si agreat de nea' Monti?
As manca inghetata non stop. Dati-mi o reteta Monti!
Edit: Mi-am tot facut crema de fructoza arsa. A mancat si sotul si n-a comentat. Apropos Anda, eu o fac cu lapte mai gras. Ma gandesc ca pun oua care nu merg combinate cu lapte degresat.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
corina costea spune:
Saluti fetele,
Iata si meniul meu de azi:
MD-lapte cu cereale
Gustare- cafeluta
Pranz-o salata de castraveti
Cina-orez integral cu ciuperci si salata
Va pupic, CORINA
andanii spune:
acusor nu are sens sa te stresezi acuma si cu dieta cand esti in examene, sa ai multa bafta iti doresc
deci mancare pentru toata familia:
- legume fierte: brocolli, dovlecei, conopida, ceapa .... peste care turnam la servire ori iaurt, smantana, zazichi sau pur si simplu goale
- ciorba de legume permise , cu iaurt la servire, sau bulion in ea
- diferite mancaruri scazute cu legumele de mai sus sau ciuperci... doar cu ceapa, ardei rosii.... super sunt
- diferite sufleuri de legume ... deci fierte si peste turnat smantana cu ou si la cuptor
- salate de legume crude cu smantana sau maioneza slaba
- salate de branza sau vinete , conopida
- salata de telina cu morcovi rasi si usturoi
- supa de legume ... dupa ce am fiert toate legumele enumerate mai sus strecor si pun taitei conformi, din faina integrala si atat ... la servire iaurt degresat sau nedegresat (eu nu prea pap ca am probleme cu glucidele)
- gratar de peste sau pui
- diferite salate cu varza, salata verde, salata iceberg, varza china cu : peste ton, branza, rosii, ardei, castraveti ...... salatele predomina acum ca au aparut legumele astea toate
- sarmale de varza ori cu carne ori cu orez si ciuperci
- ardei umpluti la fel sau sarmale in foi de vita la fel
nu mai stiu acuma
dulce conform? lapte cu cacao multa, lapte de pasare cu fructoza, smochine, cioco amaruie
daca imi mai aduc aminte iti spun
inghetata monti , ma voi gandi la chestia asta .... dar personal cred ca o inghetata de ciocolata, cu cacao multa la doua zile nu e prapad asa de mare daca iti place tare ... eu personal daca mananc una maine zi ma doare gatul de nu mai pot asa ca o evit
lasa ca slabesti tu dupa examene
va pup pe toate
ANDANII 

adriana_mihnea spune:
Andanii, scuze ca nu v-am anuntat...N-am mai intrat pe net, cel putin nu pe DC.
Am luat examenul cu 9,90. A fost mult de scris si putin timp, dar s-a terminat.
Cu regimul o duc prost...Chiar acum am facut niste miniamandine! 
Revin...
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
andanii spune:
adriana felicitarile mele, te pupam
si despre regim ce sa spun ... lasa ca te mobilizezi tu si revii alaturi de noi cat de curand nu?
ANDANII 

Laura T spune:
Andanii, nu am prea intrat pe DC saptamana trecuta ca nu am putut, am fost la un simpozion la Sinaia si cu toti italienii de la firma pe cap...iar de ieri tot ocupata sunt la servici, trebuie sa termin treaba ca vineri seara zburam la Roma.
Cu tot stressul si oboseala de saptamana trecuta, am dat jos cam 2kg, deci am ajuns la greutatea din tabel (52.5kg) si incerc sa ma mentin. Asa ca de vineri sunt la Monty fara abateri.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, ieri am avut o zi super agitata, e si bebe racit, etc..
postez meniul de azi:
D morcov ras
P 200 gr cod fiert cu lamaie si o lingurita ulei de masline
C friptura de via cu salata
Spor la slabit tuturor, maine termin si eu dieta, sunt curioasa la cate kg am ajuns.
Silvi si bebe Alain ( 19.01.006)
mihaiuta spune:
Buna, am revenit ... sper ca acum serios. Am avut o perioada foarte grea si incarcata la serviciu asa ca am mancat orice si multa ciocolata, asa ca am ajuns cred la greutatea initiala din tabel (mi-e frica sa ma cantaresc). Dar acum gata, revin. Oricum, e greu sa pui frana as abrusc, asa ca mai scap si aiurea, dar vreau sa ma stradui ca a venit vara si nu mai imi vine nimic.
Ce am mancat azi:
MD: friptura de porc si cascaval (si 3 bomboane de ciocolata, dar astea va faceti ca nu le-ati vazut)
P: o salata de cruditati cu morcov, telina, salata verde, ceapa, branza si masline si un shake de capsuni (m-am gandit ca asta fiind si el aproape inghetat are indice glicemic mai mic, precum inghetata ... am fost la mall si n-am prea stiut ce sa mananc de acolo)
C: vedem ce gasesc pe acasa.
Va pup,
Sorina spune:
HEllo!
Aseara am executat dupa cum am zis omleta insa cu carnati si 2 guri de bere de la sotzu', fara salata.
Azi:
MD:lapte 0.1% cu biscuiti
G: iaurt degresat ZUZU ( mie nu mi-a placut ca era cuplit de acru)
P: pui cu sos de mustar ( in sos am pus restul de iaurt)+ 1/2 pahar de cola light
C: ciorba si ce-o mai fi pe acasa