Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

In sfarsit a mai miscat acul cantarului, acum am 73.5 kg.
Am inceput de sambata dieta daneza de 13 zile, care promite cateva kg bune in minus, insa nu renunt la Monti. Singura neconforma ar fi cafeaua de dimineata pe care o beau de sambata, cu aroma de vanilie , ce dor mi-a fost de o cafea .

silvi_2005, vad ca si tu ai acelasi meniu cu al meu

si spor la slabit

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ica eu tin dieta respectiva, eu cafea beam si inainte cand decofee cand normala, depindea de bebe daca dormea sau nu. Eu am slabit deja cu ea 5 kg si mai am vreo 3 zile, dupa care tin monti in continuare. Si asta e monti mai putin zaharul din cafea.... Eu m-am blocat cu monti la 70 si trebuia sa fac ceva urgent,acum am 65 si vreau si mai putin. Spor la treaba,
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

acusor, daca nu e tirziu la raport, 55.
ica, am gasit fructoza la "community natural foods" care nu cred ca e si in montreal, insa gasesti magazine asemanatoare: din astea naturiste, sau cu mincare organica...intelegi tu..."magazinele alea scumpe".
silvi, abia astept sa faci tortul scris de mine, ca sa vin sa ti-l maninc.

meniul de ieri a fost foarte simplu, dimineata si seara nimic, iar in timpul zilei gratar + legume (to' la gratar si alea) + salata asortata. si asa am tinut-o de pe la 12 pina pe la 7 seara. am calcat usor pe bec cu niste alcool 3% era ceva intre vin si suc.. o chestie... pe care nu am baut-o inainte de masa si dupa are am baut si o tona de apa. vaz ca a mers bine la cintar azi dimi.

amr 3 kile, three, trois, tre, tri, t r e i !!!! abia astept sa scap de eleeeeeee !!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Am modificat tabelul.
Eu sunt f. stresata cu examenele si as manca dulce in continuu. In timpul saptamanii reusesc sa fiu cuminte dar in week-end mai scap la cate o inghetata. Cu toate astea am ajuns si eu la 76.
As mai da si eu un "sut" kilogramelor cu dieta asta de 13 zile, dar nu mai pot tine nici un regim strict. Asta e. Incet, dar sigur. Sper.

Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neatza!

Multumesc ca m=ati trecut pe lista.
Azi dimi am papat o felie de feta cu o rosie facut salata (cu un strop de ulei si un pic de piper).
Acum trag de cafeluta.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusor mananca dulce conform
anda acusa ajungi la greutatea dorita, felicitari, sper ca dupa aceea sa nu ne parasesti de pe forum
silvi si ica felicitari

si acuma meniul de ieri
8.30 lapte cu cafea
10.00 -3pere
13.00 salata de varza , rosii, ardei, castraveti, branza si ton conserva
17.00 3 biscuiti integrali
20.00 cioco amaruie cu alune (o primisem nu am mai mancat niciodata asa ceva si era asa de buna ca nu m-am putut abtine sa mananc cam multisor din ea ) slava domnului ca azi dimineata avea tot atata ca si ieri ca si tampeam de nervi de urcau gramele cat de putin
conform conform dulcele ala da nu asa de mult totusi, nu faceti ca mine

adriana ce faci draga, nu s-a terminat examenul sa ne spui si noua ce ai facut ????????????
laura tenea nu ne mai spui nimic ??????????

toate fetele vechi ati disparut ?????????????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acusor, bafta la examene! Lasa ca slabesti mai mult dupa ce nu mai esti asa de stresata.
Andanii spor la slabit, haide ca poti, suntem alaturi de tine
Anda Panda, te invit la tort, vad ca slabesti nu gluma.....felicitari. Cand ajung la 57 fac un tort mareeeee, Monti bineneteles si ii pun poza pe forum, cu mine alaturi binenteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Buna fetelor,
Am aparut si eu. Sper sa dau jos si mai ales sa nu mai pun inapoi.
Acum am 75 kg, la 170cm.
Am inceput de vineri si de atunci nu m-am suit deloc pe cantar. Dimineata mananc lapte degresat 0,1% cu 2 biscuitei din faina integrala, am gasit in megaimage. apoi iau o gustare pe la 11 constand in fructe (ieri au fost capsuni si mere), am voie capsuni?,la pranz o ciorba de vacuta cu legume permise, am voie bors?,si o friptura de porc cu salata (n-am mancat pui ca mi-e frica cu aviara) iar seara am executat ciuperci cu usturoi si o rosie.
Ziceti-mi si mie daca gresesc pe undeva va rog frumos....
Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

silvi multumesc pentru incurajari, ce m-as face fara voi

sorina bine ai aparut si speram sa stai cat mai mult la noi
-ai voie capsuni
-cred ca ai voie bors, sincer nu prea stiu ca nu m-a interesat, nu am mancat niciodata si nici nu stiu cum e facut ca sa imi dau seama daca e conform sau nu, monti nu spune de bors nimic prin scripetele sale dupa cate stiu eu

te vom corecta cand greesesti fii linistita

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Acusor, bafta la examene !

sorina bine ai venit.

si spor la slabit

Noi

Mergi la inceput