Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Si meniul de ayi:
d-cafea
p-varya calita cu ceva carnita de vitel
s cereale cu lapte
Spor la treaba

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

EU GATESC pentru toata lumea la fel .... sotul si copilu mananca ce mananc eu .... toti avem nevoie de o corectare a siluetei si nu le strica

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salut, fetelor, mai trec si eu pe la voi sa imi iau portia de curaj sa trec peste week-end fara abateri.
dimineata eu maninc mereu lapte 0% cu fulgi de ovaz, beau cafea obisnuita(nici nu am incercat sa renunt la ea, ca altfel mor de somn...) la prinz putina carne si multe legume si seara mai nou, de cind s-a facut frumos, gratar-pui, porc, vita,miel- orice, plus dovlecei, ardei, vinete, ceapa, rosii la grill. f bun.
daca ma loveste pofta de dulce, iaurt cu dulceata cu fructoza sau fructe de padure de la congelator, cu fructoza si iaurt, o minunatie.
spor la slabit!
M

Mergi la inceput

m-am gandit sa scriu si eu meniul meu de azi , avand in vedere ca acuma pap ultima masa si maine sigur nu pot sa intru ca plec din localitate

9.00 cafea decof cu lapte degresat
10.00 un mar
12.00 un mar
13.00 putina inghetata, era de cacao amaruie
16.30 branza telemea , rosii, ardei

poate mai incolo un mar daca mi-e foame tare

va urez un we cat mai placut si fara prea multe abateri
va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sint si eu pe aici, nu am plecat !
tin monti cu strasnicie. am incercat niste casete sa fac sport in casa, dar m-am desalat, plus ca ramineam mereu in urma. abia treceam peste per de incalzire. am hotarit ca nu e buna caseta, o fi pentru avansati. vecinica de aci mi-a imprumutat niste casete cu pilates - poate or fi bune astea.
ma pregatesc pentru urmatorul raport.
monti zicea ca dieta pe care o tii iti da suficienta energie, a.i. sa nu mai ai nevoie de cofeina, insa cu viata de pe acolo... nu prea cred. biancared, daca nu bei cafea si te doare capul inseamna ca esti dependenta de cofeina. nu poti renunta la ea brusc, incearca sa reduci treptat cantitatea de cofeina - asta in cazul in care ti-ai propus sa renunti la cofeina.
mamini si eu am aceeasi reteta pt ceva dulce, numai pun lapte batut in loc de iaurt, ca aici nu e acru. arata si misto in pahar - din ala tip sonda. fooarte misto !

si apropos de ceva dulce, intrebare:daca fac crema de z ars (de fapt crema de fructoza arsa) , pun oua intregi, care se potriveste cu cel fel de lapte: degresat sau 2% ?

spor tuturor !!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, ai gasit fructoza aici? Unde? Vreau si eu ....

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, raportez si eu cu mandrie 65 kg., sunt pe drumul cel bun. Am slabit 3,5 Kg saptamana asta si sunt tareeeeeeeee multumita. Sper sa ajung cat de curand la 63 kg cat aveam inainte de sarcina si apoi sa ma indrept spre 57...in vreo -3 luni.Nu am mai postat meniul ca am avut niste zile f agitate, postez acum meniu de ieri
D cafea + o felie de paine prajita
P 2-3 felii de sunca + un iaurt mic
C 200 gr. carne de vita + salata verde
Azi
D cafea + o felie paine prajita
P doua oua fierte + o felie de sunca + salata
C ; telina fiarta + o rasie+ un fruct proaspat

Spor la slabit tuturor, Anda Panda abia astept sa fac tortul cu fructe postat de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Iata si meniul meu de ieri;

MD-iaurt cu cereale
Pranz-vinete umplute cu carne tocata
Cina-3 ficatei de pasare

Meniul de azi:
MD- omleta cu castravete
Pranz-salata de castraveti cu piept de pui
Cina-am sa fac niste spanac cu ochiuri.

La raport 74.kg.
Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

Meniul meu de azi
MD: o inghititura de zacusca de ghebe si un cm cub de branza, ca dupa aia s-a trezit fiul meu ca vrea nu stiu ce si am uitat sa termin de mancat
Pranz: am o intalnire la 1 asa ca se va sari peste
Seara: probabil gratar de pui cu salata asortata.

In we am papat omleta, somon la gratar cu diverse condimente, pui la gratar, salata cat cuprinde, nu prea m-am tinut de cei 2 l de apa pe zi si am calcat stramb ieri cu un pahar de vin dar nu pot sa simt prea multe regrete pentru ca am avut o gramada de constici si elene in anturaj si nu m-am indurat sa ii ciocnesc cu apa.
Pe de alta parte cum zicea si andanii cred ca la mine monti merge fara nici un fel de glucide. de joi pap dimineata cate un pesmet-doi si am revenit....am inceput dieta cu 66, vineri dim aveam 64 jumate, azi dim iar 65 si un pic. Deci fara paine chiar conforma fiind. Iar de cantarit abia vinerea viitoare.

Va pup si spor la slabit. Ma adaugati si pe mine pe lista?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Vad ca sunteti cuminti, nu aveti intrebari, slabiti de zor
bravo
va pup

ANDANII

Mergi la inceput