Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

andanii, ptr listuta. Vad ca stii cum se face laptele de pasare, cand ai timp imi spui si mie?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

listuta este de aici http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php
eu o am in tabel, aici nu am apucat sa o aranjez, ma grabeam tare de tot. .... sper ca ati inteles cum sunt.

ica laptele de pasare il fac cum se face, numai ca pun fructoza in loc de zahar si atat .... cantitati nu prea stiu ca fac dupa ochi .... si iese relativ ok.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

BUna fetelor,
Vin si eu cu raportul
Ieri:
MD: Cafea si mar
P: Salata cu ton
C: rosie cu crema de branza si o farfurie de ciorba de vacutza cu legume permise + un pic de ciocolata neagra
Seara inainte de culcare am bagat un mar ca ma pocnise o foame idioata, insa am pastrat distanta de 3 ore dintre cina si "gustare"
AZI:
MD:Cafea + juma de mar (am impartit cu Andreea)+ Lapte sana la 2 ore dupa mar
P: probabil ca o salata
C: omleta cu salata si branza
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, iti dai seama ca si eu ma gandesc inainte sa mananc un fruct. Da' trebuia sa gasesc un raspuns care sa-mi "linisteasca" constiinta.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pe pagina 3, vai vai
revin sunt f ocupata

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Raportez abatere cu ocazia zilei de 1 Iunie. Am bagat o prajitura seara, insa am mancat numai fructe dupa aia....
Azi:
MD: cafea + omleta cu branza
Gustare la 11.30 - mar
P: Salata
C: carnati cu varza (iammy)
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Ica, nu am incercat retetele insa inghetata se poate face si fara galbenusuri, doar din smantana, ciocolata, fructoza si vanilie.

Anda, mercic pentru raspuns, din pacate nu am un metabolism bun, si la mine se depun repede alimentele permise dar cu IG spre limita superioara admisa (fasole uscata, orez brun, paste integrale, smochine etc.) Dar dupa ce ne intoarcem din concediu vreau sa incerc treptat, cu cate o zi pe saptamana fara nicio abatere si treptat sa ajung la 6 zile Monti complet. Astept sa ne sfatuim la Faza II

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, va salut pe toate si va felicit,fie ca slabiti sau nu, fiindca sunteti aici si nu va dati batute...
eu ma ingras. si sunt intr-o stare atit de naspa, fizica si nu numai, ca nu pot face nimic sa schimb asta...deocamdata.
cred ca iau o pauza si cind imi revin, ma apuc iar de treaba, cu avint.
va tin pumnii sa fiti cit mai slabanoage!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mihaela, tocmai asta face dieta propusa de monti: regleaza metabolismul, ridica pragul tolerantei in privinta zaharurilor. cred ca de fapt tu te confrunti m mult cu faptul ca esti pofticioasa.
eu am inceput monti cu dieta 1-1-1 timp de 2 sapt (in care nu am dat jos nici un gr insa am reglat cit de cit metabolismul) si dupa aia am continuat cu monti.
de obicei, chiar daca incepi doar cu monti, tot cam in 2-3 sapt incep sa se vada rezultatele. si eu, ca si tine, am avut ac problema, asa ca am renuntat de tot la paste (chiar si integrale) orez, smintina, maio, linte, fasole, etc.
nu stiu daca o sa aiba efect la cintar faptul ca o sa tii treptat dieta. poate doar psihic.
ce naiba ma mihaela, putina VOINTA !!! inchipuie-ti cum o sa arati cind o sa arati cum iti doresti. inchipuie-ti cit de bine o sa te simti ! ce misto o sa fie cind o sa intri in cabina de proba si iti vine rochia care vrei sa ti-o cumperi !! (chestia asta ma mobilizeaza pe mine mereu) + ca o sa ai o paleta mult mai larga in privinta alegerii hainelor. e vara. e pacat. acum slabesti cel mai misto, pentru ca daca tii dieta si bei multa apa intre mese, slabesti GARANTAT, pen' ca e f cald afaraaa si transpiri. da-o incolo de gogoasa sau de inghetata ! nu cred ca sint ele mai puternice decit vointa ta ! am mai zis eu m demult, ca o inghetata de face sa te simti bine 5 min, insa daca in urma unei diete ajungi la greutatea propusa te vei simti bine TOT TIMPUUUUL !!!!

va pup si bafta la toate fetele care tine monti !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, scuze ca n-am mai postat zilnic meniul dar imi era si rusine ca am mancat tot timpul rosii cu telemea sau cas si la pran supa de varza(cu ceva carnita in ea), asta cam in fiecare zi, de lene + lipsa de timp.
Anda Panda iti trimit un sa iti treaca supararea pe mine, eu am tinut dieta Daneza, ca la carte fara nici o modificare. Am slabit 5 kg, dar e mai greu cu mentinutul... Dieta pe care o aveam eu era drastica, cateva felii de sunca nici vb de 200 gr cum am vazut pe forum ca aveau fetele. Parerea mea e ca merita daca bagi miscare si mananci monti dupa aceea. Eu as mai tine-o o data sa stiu o treaba dar am inetles ca nu e bine asa de repede, fac si eu o pauza dar abia astept sa ma vad la 60 kg, nu mai am rabdare.
La raport pentru Acusor....stagnare cu nerusinare dar saptamana asta mananc mai hipocaloric si fac sport....promit!!!!

poze

Mergi la inceput