Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Andanii, Mamini, Ica si restul fetelor . Spor la slabit.
mniul de azi
;
D cafea + telemea + 3 feliute sunca + rosii
P supa de fasole verde
C fructe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

silvi multumim de sustinere

din pacate nu ma simt prea bine si in we care a trecut am papat si ceva interzise ............. sunt putin neserioasa, nu stiu ce sa ma mai fac, mi-a plecat toata ambitia

ajutorrrrrrrrr

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Raportez si eu 70 kg abia . Incet ... dar sigur?

ieri am avut asa:

P- felii de carne rece cu rosii
C- peste slab la gratar cu rosii
peste zi muuulta apa si ceai verde decof

astazi beau un pic de cafea ca altfel , dar fara zahar, asa zice si Monti fara zahar, si eu respect pana'n maduva oaselor. Gestionez abaterea dupa

andanii, nu te necaji, si eu am mancat cateva linguri de inghetata cu caramel, hai ca recuperam in cursul saptamanii si in we ne tinem tari tari

silvi, daca tu ai putu sa mananci mai putin decat in dieta de pe forum . Eu abia in a 2 sapt am mancat mai putin decat aveam voie si cu toate astea abia am slabit 4 kg amarate, da' nu ma laas. Acum cochetez un pic cu Scarsdale, care e tot un fel de monti

, va doresc saptamana usoara, fara abateri si kg cat mai putine la raportul urmator

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

greu e doamne ............. dar de maine gata ma fac cuminte

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

M-am intors din excursia gastronomica in Italia (in care, insa, am facut multi km pe jos), din fericire am doar 1kg in plus si, dat fiind ca inainte sa plec dadusem jos 3kg, nu-i chiar asa grav. Acum incerc sa dau jos iar kg asta...Deci iar la Monty!

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Anda, ai mare dreptate, ar trebui sa nu am abateri 7 zile din 7, mai ales ca deja sunt veterana Monti! Ma rog, la 20,24 IMC ar fi OK dar 3 kg. in minus ar insemna rochite mai stramte etc. Vorbim dupa concediu si pentru incurajari!

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Ica, e f bine, ai dat jos 9,5kg intrr-un timp f scurt, . Ce dieta ziceai ca tii?eu sunt obsedata de diete....
, hai ca se poate, vine vara, concediu...imagineaza-te cum ai arata cu 10 kg mai putin....cam atat vreau sa dau jos si eu.

poze

Mergi la inceput

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

poze

Mergi la inceput

[url=http://www.TickerFactory.com/]

Asta e ultima incercare, era un grafic de slabire, va afiseaza si site-ul de pe care l-am luat, poate ve descurcati voi mai bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna, iar am tras chiulul aproape o saptamana si revin rusinata aici. Nu stiu cum reusiti voi. Pe bune daca inteleg!!!

Ce am mancat azi:
Md: iaurt activia cu musli
P: o salata cu rosii, ardei, ceapa, salata verde si ton si varza calita cu mamaliga (stiu, nu e voie mamaliga, mai ales cu tonul ala, dar mi-a fost frica ca numai cu salata o sa ma apuce foamea mai tarziu si iar ma duc sa-mi cumpar ceva dulce).

Va pup si scriu cat pot de des (mai precis cat de mult ma tine ambitia).

Mergi la inceput