Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Aha, acum am vazut ca zicea Androix ceva de indemnizatie...La noi vine pe 24 cu pensiile, si va zisesem ca pe mine pe martie m-au sarit.Ei bine chiar asa e-la propriu: au uitat sa trimita banii la posta-aia de la oficiul de protectie bla, bla...A fost tata la posta si a verificat tanti diriginta de posta-nu au primit nimic pt. mine pt. martie, da' sa stau linistita, ca au venit pt. aprilie si o sa-i aduca pe 24
Acu' trebuie sa-l timit si pe la oficiul lu' peste sa vada ce si cum

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna dimineata!

La multi ani! pentru puiul meu Elian-Daniel si pentru Tudor-Catalin

A trecut timpul mult mai repede decat credeam - anul trecut in ziua asta s-a nascut minunea mea si pot zice ca si mie mi s-a daruit o a doua viata si voi fi recunoscatoare pentru tot restul vietii ca suntem bine si eu si micutul meu , cel mai iubit copilut , Elian-Daniel

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu sint tare necajita ca vad ca dupa 2 tratamente bubitele de la pasa nu ii trec Dianei. Miine e ultima zi de scoala si nu ma pot duce la dr. mai ales ca am examen, dar joi ma infiintez la dr sa le iau de git pe toate de acolo. Nu o deranjeaza bubitele, dar vad ca atita timp cit i-am dat antibiotic ii trecusera destul de bine. Cum am oprit, cum i-au aparut din nou...nu multe, dar destul cit sa ma impacientez.

Aoleu, dar ai vostri copii maninca destul de mult in comparatie cu mindra mea. Totusi vad ca se pune binisor pe ea, asa ca nu imi fac griji. Acum ca bea din canita, nu mai stiu exact la ml cit bea, dar bea peste 300 ml spre 400.

Copilul asta imi da batai de cap. Ma innebuneste cu urcatul tinuta de miini pe scari...apoi vrea si coborita. Si sa vedeti ce transpiratii ma trec de la efort:). Cind nu ii convine, incepe sa se salte de picioare si sa vocifereze.

Nelia, sanatate Tudorei. Si eu ma stresez f. tare cind nu maninca ploadele mele. Imi fac asa inima rea si ma consum asa mult. Te inteleg f. bine.

Va invidiez ca va plimbarisiti atita. Aici, chiar daca vreau sa stau cu orele in parc, ma plictisesc pentru ca dai cu tunul si nu vezi picior de om, plus ca acuma vara sint niste calduri de nici nu poti sa stai afara. Tre' sa ies dimineata pe la 9-10...maxim 11, iar daca am noroc, dupa 7-8 seara. De abia astept si eu sa ajung in Romania sa mai vad si eu forfota pe strazi si sa ma plimbarisesc fara masina.

Cornelia, sa iti fie de bine vacanta. Te admir ca ai putut sa pleci fara Stefan. Eu, personal, nu as putea sa plec fara una din fete si asta pentru ca am stat tot timpul cu ele si nu au lipsit de linga mine decit citeva ore cind m-am dus la scoala. Nici acum 2 ani cind am fost acasa nu am lasat-o pe Emma de linga mine. Mama nebuna, dar seman cu maica-mea, ca si ea a fost la fel, pe cind sor-mea nu e asa. Ea si-a luat vacanta de 2 sapt. si a plecat in Kenia, lasindu-si copilul la socrela. Cred ca as fi murit de dorul mindrelor. Imi aduc aminte ca, in august cind am inceput semestrul anterior (Diana avea 2 luni si ceva), am plecat de acasa cu un suflet amar de suparare. Probabil ca instincitv le-am transmis si fetelor care au urlat amindoua...mai mult Diana (in serie sau o data:) pina am venit acasa cind Diana s-a linistit instantaneu.

Pisik, eu zic sa incerci in fiecare zi cu bautul din canita. Si Diana se uda pina in chiloti:), dar am perseverat. La virsta asta sint mai receptivi si invata mai repede. Pot sa iti spun ca Emmei i-am dat prima oara sa bea din pahar la 9 luni, Dianei la 5 luni, dar amindoua s-au perfectionat la aceeasi virsta...in jur de 10-11 luni. Eu zic sa nu ii dai lapte cu arome pentru ca nu o sa mai vrea dupa aia sa bea din asta simplu. Eu dau pe laptele organic 6$/galon ...ar trebuia sa gasesti mai la toate magazinele alimentare mari gen Safeway.

OanaC, cartile zic sa ii lasam sa plinga, dar sa mergem din 10 in 10 min la ei, sa ii linistit etc, apoi s acrestem intervalul. Eu nu prea pot. Emma in privinta asta a fost mai favorizata ca aveam destul timp sa o dadacesc, plus ca ea adormea imediat daca ii puneam muzica. In cazul Dianei nervii mei au fost cam pe duca si am avut si tare mult de invatat. Am mai lasat-o sa plinga cite un pic, dar tot o luam in brate sau in pat cu mine daca vedeam ca nu se linisteste. Emma si acum vine la noi in pat sau vrea sa stam linga patul ei pina adoarme, iar dimineata amindoua se infiinteaza la mine in pat. Parcase trezesc dinadins ca apoi sa readorama linga mine. In orice caz nu pot sa fac cum a facut un coleg de-al sotului. In prima noapte a lasat copilul sa plinga 6 ore continuu, in a doua 4, iar in a treia cica s-a potolit si nu a mai facut figuri. Ei, acum ca au aflat ca pustiul are autism, sa vad si eu ce mai zic si daca mai cred ca asta e o metoda buna (nu ca de la atita plins are autism, dar nu mi se pare normal sa il lasi 6 ore sa zbiere). Cit despre Disey, iti propun sa o lasi mai pe la 3 ani. La virsta asta nu inteleg, iar pe la 3 ani deja sint f. exited si incintati. Noi o sa mai asteptam 2 ani cind Emma o sa aiba 5 si Diana 3. La ce preturi sint pe acolo (practic se duc banii pe o vacanta) nu se merita sa arunci banii in vint. Baietelul nasei Dianei care are 5 ani a fost de 2 ori. Nu tine minte nimic din vizitele anterioare la Disneyland.

Daca trec si de ziua de miine, dau de baut. Ma pot apuca si eu de facut curat in casa si mincare si de giugiulit fetele. Poate ma mai calmez si eu si nu imi mai ies din pepeni asa repede.

Pentru mamicile ale caror fetite au bratarica la mina...copiii nu trag de ea? Mama o sa le faca ccc cadou la fete bratarele. Cu Emma nu imi fac probleme, dar mi-e de Diana ca tare ma gindesc ca o sa traga de ea si o sa o piarda.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,noi iesim acum si stam pana pe la 14:00.Din pacate azi am cursuri, deci nu mai iesim runda a 2 a.Ramane pe alta data cand mai e Mihai liber si ne poate aduce in parc. Gabi iese zilnic cu Andrei la Roata Mare. Eu de obicei ma plimb cu Ema prin cartier, cu mamicile de aici.Cand e Mihai acasa (in special in we) iesim in Herastrau.

Fran, prietena mea se numeste Andra. Are parul lung, carliontat si e insarcinata in luna a 7 a.Spune-i ca esti prietena cu Adina cand mai ajungeti la ea.

Andutzy, te asteptam. Da-ne un tel. cand ajungeti in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Iuliana, sanatate Dianei si bafta maine la examen!

Eu recunosc, imi e mai usor sa il las acasa pe Stefan, decat pe Maria. Cu toate ca el e cel lipicios si dragastos, iar Maria mai rece, dar probabil tocmai din cauza asta. Acum, imi pare un pic rau, ca s-a atasat si mai mult de buni...dar important e ca e pe maini bune.

Despre bratara: Maria nu a suportat-o niciodata, iar Stefan a tinut o bratarica vreo trei zile . Acum, depinde de copil.

Sa ne anunti cand veniti la mare.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi buna la toate.

La multi ani ! Daniel Elian si Tudor Catalin

Mikka felicitari, ai scris foarte frumos, doar ca m-ai facut sa... de emotzii din de amintiri. Sa-tzi traiasca doctoritza.
Beatrice frumoase pozele, dar imi place ca toata ziua te plimbi. Mie nu-mi mai ajunge timpul...
Nelia si Isabella nu prea vrea sa manince, nu stiu ce are. La kg nu sta nici ea bine, are doar 9.400 cit un miel.
Iuliana a mea poarta bratzara de cind avea 4 luni, n-am vazut copiii interesatzi sa traga de ea, dar cine stie, o sa-i mai urmaresc si-tzi spun. E adevarat ca avea una subtzire si tragea singurica de ea, acum are una mult mai rezistenta sa nu se rupa.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere

LA MULTI ANI, STEFAN-DAVID! Sa cresti mare si voinic!

LA MULTI ANI, DARIA IOANA! Sa ai o viata plina de implini, noroc si bucurii!

LA MULTI ANI, IOANA! La multi ani, tiza mea! Sa cresti mare si frumoasa si sa ii faci fericiti pe parintii tai, desi stiu ca deja ii faci fericiti dupa felul cum vorbeste mamica ta despre tine

OanaC - felicitari pentru nepotel, sa aiba o viata ferita de neimpliniri!

Si pentru astazi:

LA MULTI ANI, TUDOR CATALIN! Viata sa iti fie lina si plina de fericire, la fel ca primul an de viata care tocmai s-a scurs!

LA MULTI ANI, ELIAN! Deja ai dovedit putere si dorinta de a trai inca de la nastere, tot asa sa iti ajute Dumnezeu in continuare!

Mai, fetelor, tare imi lipsiti! Abia apuc sa citesc, sa scriu, nici vorba pentru ca seara pic lata de oboseala. Iar daca se intampla sa mai am si program de gatit sau de cumparaturi, e clar ca nu mai apuc sa zic si eu ceva. Multumim mult de aprecieri, si mie imi place de fiica-mea. Cateodata ma gandesc ca poate nu sunt obiectiva, ca de, fiecaruia i se pare ca propriul copil e cel mai frumos si ca in realitate e uratica de-a dreptul, dar parca prea zice multa lume ca e frumoasa foc. Iar de aseara ne laudam si cu un nou pregres: sta in picioare sprijinita cu o mana, iar cu cealalta se apleaca pe jos sa ridica jucarie pe care tocmai a aruncat-o.

In rest nu prea am retinut mare lucru, doar treaba cu gatirea vitei imi vine acum in cap. Bine ca am aflat si eu ca secretul e sa o fierbi la foc mic pentru ca eu fierbeam la foc mare vreo ora, doua si iesea destul de tare. Bine ca pentru Ana nu avea mare importanta pentru ca oricum o dadeam la mixer si nu se simtea. In orice caz, din cate spun colegele mele iesite prin tari straine, se pare ca vita romaneasca nu are acelasi gust cu cea din America, spre exemplu, care cica e spectaculoasa (o fi si maniera de a o gati, nu ma pot pronunta). Nici noi nu mancam vita pana mai acum vreun an cand ne-a adus cineva cateva pachete si ni le-a si gatit; de atunci m-am incumetat sa cumpar si eu de cateva ori, iar de acum prevad ca asta e viitorul de cand cu aviara asta (mai ales pentru Ana).

Va las, poate intru mai pe dupa-amiaza, ca diseara sigur nu resusesc pentru ca mergem in Cora. O zi buna va doresc (of, ce va invidiez fetele care stati acasa ca puteti sa cutreierati parcurile in voie). Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI TUDOR CATALIN si LA MULTI ANI ELIAN!
Sanatate, fericire, noroc si multe bucurii!

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Tudor (Andra_bb) si Elian (Simiena) !
Mamicilor, sa va traiasca puisorii ani fericiti si lipsiti de griji! Multa sanatate si iubire!

Mey, scrisesem si eu cateva randuri si am uitat sa ma loghez. Normal ca am pierdut tot mesajul si nu mai am timp sa il mai scriu o data.
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Tudor Catalin!
La multi ani, Daniel Elian!
Sa cresteti mari, frumosi si norocosi!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput