Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OanaC multumesc pentru raspunsul cu carnea.
Sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos!
Am vazut o parte din pozele voastre ca sa fac "cunostinta" cu voi, are niste ochi foarte frumosi, mari si expresivi. E bronzata?

Eu nu stiu cum reusiti sa aveti copii creoli/bronzati ca noi oricat ne perindam prin parc tot la alb ramanem. O fi soarele de munte de vina, care se pune atat de greu.

Iuliana cu aceeasi problema ma confrunt si eu de cateva zile - bubite la pasa. Eu i-am dat nidoflor, dar vad ca nu cedeaza si la fel, nu o deranjeaza (pe mine in schimb da)
Bafta la examene!

Adina eu primesc indemnizatia intre 8 si 10 ale lunii, dar stiu ca pana la sfarsitul lunii o poti ridica de la posta, fara instiintare.

De cateva seri si-a facut obicei don'soara sa doarma cu noi in pat si pana nu-mi baga mana-n ochi nu se lasa, imi tin mana la ochi, ea ma trage cu amandoua mainile, apoi urmeaza parul, daca mai spun si "au" e si mai incantata si incrancenata sa continue.

Sunt destul de suparata cu Andreas, chiar nu stiu cum s-o scot la liman, nu stiu ce sa mai fac. Daca ar fi numai problemele cu mancatul poate nu m-as stresa prea mult, dar problemele sunt din ce in ce mai serioase si mai grave. Probabil veti spune ca toata ziua ma plang, dar cand e vorba, in final, de sanatate fizica sau psihica nu stiu cine ar putea sta linistit.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor ! Pupici Biancai dolofane si lui Andreas nazdravanul. Lasa ca s-or termina si la voi ghinioanele!

Sa stii ca nici Stefan nu se bronzeaza prea mult. Adica mie mi se pare bronzat, dar cand ne intalnim cu Alex si Delia, imi dau seama ca e branza .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice te invidiez pentru excursiile ce le faceti. Am vazut doar cele de la Experimentarium, cred ca v-ati distrat de minune. Eu pot doar sa visez la o vacanta, deocamdata problemele imi apasa creierii.
Haios Pifosul in uter sau pe unde era? Si toate iluziile alea, amuzament...m-am mai detasat si eu pentru cateva minute cu ale voastre pozici.

Loreen mersi de raspunsuri, pe unde esti? Dupa analize?

Cornelia multumim! Mi-aduc aminte cand povesteai de Maria, de problemele cu ea, s-au rezolvat? Cate sedinte ati avut?

Netul meu merge dupa bunul lui plac, nu serveste ore matinale, se culca devreme, boierie pe unii.
Plecam afara, va pupam si sa aveti parte de o zi placuta, acasa, in deplasare sau la servici.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cornelia, pe 4 iulie sintem la mare. Inca nu am rezervat nimic. Stau in cumpana ca nu stiu unde sa mergem,la Eforie Nord sau Mamaia, si ar trebui deja sa ne hotarim. Stam pina pe 9 iulie.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Iuliana, o sa iti trimit pm cu tel. meu. In functie de timpul vostru, ca stiu cum e in concediu .

Elisor, cu Maria am facut vreo 10 sedinte, cu rezultate evidente, cu toate ca initial m-am speriat ca problemele se agravasera. Acum am mare grija, ca revin din cand in cand tot felul de fobii. Oricum, lucrurile s-au schimbat mult in bine is respir si eu usurata. Chiar mi s-a spus de curand ca pare un copil f. echilibrat psihic si am fost tare mandra de ea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Elian!
La multi Ani Tudor Catalin!
Sa aveti o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri!

Vroiam sa va mai scriu cate ceva dar se pare ca nu mai am loc de Maya care ma escaladeaza la greu. Sper sa revin mai tarziu!

Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele,

ELIAN si TUDOR CATALIN. Sa cresteti mari si voinici si sa aveti grija de fete

Noi se pare ca ne simtim bine dupa vaccin. Pana acum nu a facut febra si am carat-i si dupa noi la Carrefour sa probam carutul. E dragutel. oricum la cat am dat pe el nu imi fac mai sperante ca va tine prea mult. Cand ne-am intors in masina era cuptor de cald. A adormit dar era uda fleasca. Acu tropaie pe aici. Aaaa si mai tre sa ii dau iar 10 zile Ca (Cipcal). Noi de la 6 luni nu am mai servit Ca sau Fe.
Elisor nu te vaiti deloc. Si nimeni de aici nu cred ca ar gandi asa. Esti mami de 2 copii, este greu, asa ca apar si probleme care te doboara. Si noi suntem aici sa ne ajutam. Sa ne zici si noua ce solutie ati gasit pentru Andreas? Ca cine stie poate ajungem si noi cu parul pe moate!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Cu intarziere dar cu scuze;

La multi ani Daria, Ioana si Stefan sa cresteti mari, sanatosi si mereu norocosi. felicitari mamicilor, sa va bucurati din plin de operele voastre.
Eric si Ben multa sanatate si bucurii nenumarate, mamicilor pe unde sunteti?

La multi ani Tudor si Elian sa cresteti mari si sanatosi si la punga grosi si mereu norocosi. Felicitari mamicilor pt. operele voastre, sa va bucurati de ei la maxim.

Iulia si Robert sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti mereu voiosi, mamici pe unde bantuiti, ne-ati uitat?

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Adriana, ma bucur mult ca Aidan se reface asa de repede!

OanaC, sa-ti traiasca nepotelul!

Nelia, stiu ca in Canada ploua mai tot timpul.... Mancarimea ta din urechi o fi cauza?!
Cat despre incapatanarea Tudorei sa nu manance eu zic sa ai rabdare pana la rezultatul analizelor si sa nu-ti mai faci asa multe probleme. Si eu ma pot lauda cu o vasta experienta in lipsa apetitului si sunt de parere ca pana nu se cunoaste cauza ne chinuim degeaba cu metode de a face copiii sa manance. De cand am termiat tratamentul de giardia Maya mananca mult mai bine, a capatat culoare in obraji si intinde mana dupa tot ce inseamna mancare, lucru ce inainte nu facea, avea o greata totala.

Ioana, Ana e o dulcica! Abia astept sa-i creasca si Mayei parul de codite si fundite! multi de la noi si felicitari pentru statul in picioare!

Elisor, ma intrebai de tiroida... ei bine am facut o eco generala si dr. mi-a spus ca nu sunt probleme cu tiroida, ganglionii sunt in limite normale si ca nu am nevoie decat de supraveghere pe timpul sarcinii. As fi fost si eu interesata de emisiunea de care spuneai, imi pare rau ca am ratat-o! In linii mari imi poti spune si mie ce s-a discutat?

De ieri Maya e racita cobza! Asa ma oftic, tocmai acum de ziua ei trebuia sa se intample! E maraita, are stare febrila, transpira, nu stiu ce sa-i mai fac. Ma duc ca sta cu taica-su si o aud ca plange! Colac peste pupaza azi am zgariat-o cu unghia la nasuc, langa ochisor! Sunt o mama iresponsabila, a plans de nu stiam ce sa-i mai fac!

Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Am intrat aseara, am recuperat de citit,am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut de nervi am inchis laptopul si de nervi am trecut la calc (PC-ul sotului) si am mai pus niste poze pe care nu stiam ca exista de la turta si alte cateva de dupa, cred.
Bumbu cum nu putea trece luna fara eveniment s-a trezit luni in niste suparari de au tinut-o toata ziulica mi-a facut un kk moale si i-am administrat un ceai de menta cu smecta si pana ieri la pranz totul ok cand mi-a facut altul, nu i-am mai dat nimic sa vad ce se intampla si aseara pe la 19 mi-a mai tranti unul, tot nu i-am dat nimic si dimineata la 7 jumate inca unul astept sa ajunga dr-ul sa vorbim si de vaccinul de un an pe care nu as vrea sa il facem maine dar om vedea, eu am nervii prastie ca de 3 nopti doarme copilu la el in pat si eu ma tot foiesc la noi, e greu cu dezvatul asta .

Androix, lasa ca le vine randul am si eu cateva polite de platit.
Danieluta - cu f. mare intarziere dar din suflet La multi ani sa fi sanatoasa si iubita de cei pe care ii iubesti.
Loreen - pupam "Cumintenia pamantului" si zic eu "curioasa lumii" .
Gabita - azaleele ca azaleele dar boticul... ce sa mai zic de tanarul muzician, cemai dulce rau, , sa iti fie de bine si sa porti cu placere noile achizitii vestimentare.
Elisor - cum poti sa crezi ca vreuna dintre noi ar putea rade in sensul "ha, ia uite si Bia abia acum face ....", eu una ma bucur din suflet pt. toate progresele piticilor nostri ca-s mai devreme sau mai tarziu nu cred ca e relevant, asa ca Biei dulcici si tie , ca se asorteaza cu molozul . Cu lapticul de vaca eu am invatat-o pe bumbu treptat amestecandul in proportie de 1/4 cu formula treptat schimband proportiile pana la eliminare, nu stiu daca e bine ca am facut dupa capul meu dar la ea a mers . Carnita de vita, la gratar bine batuta cu ciocanelul de snitere si o data i-am dat si snitar si culmea a si mancat (nu da cu pietre stiu ca nu au voie prajeala, dar am mai redus nocivitatea am dat jos "ambalajul".
Iuliana - felicitari pt. canita, bafta la examen iti tine-m pumni.
Ioana - super pui in apa si cat parut are Ana,
Oana - mai dar tare bine o prinde si noua coafiura pe printesita Alex,.
Mikka - fara cuvinte, ,cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta fata mea avea 6 minute de viaza extrauterina, ca eu tin de azi ca e miercuri nu stiu de ce dar asa simt.
Oana C - bine ai revenit, sa-ti traiasca nepotelul sa fie sanatos si mamica la fel, am vazut poze cu grasunica domnisorica dulcica si as manca si eu o pulpita ca tare mai sufar din lipsa de copanele la bumbu, .
Cam atat eu cica ar trebui sa invat dar nu stiu ce e in capul meu, cred ca ma bazez pe practica dar sper sa nu imi iau teapa, .
Si am pus pozulici noi aici si ce a facut barbatu [URL=http://img277.imageshack.us/my.php?image=colaj8hf.jpg][/URL]
[URL=http://img179.imageshack.us/my.php?image=dsc000077lu.jpg][/URL]
[URL=http://img307.imageshack.us/my.php?image=zoolarge324ge.jpg][/URL]
[URL=http://img130.imageshack.us/my.php?image=dsc098845yw.jpg][/URL]

Hai ca iar mam intins precum mafia italiana.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput